Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Dziś gdyby nie nasz pies, to całkiem byśmy zaspali Na
szczęście wyczuł się w swoją rolę .
Pochwalę się, że u mnie ciąża jest lepsza niż niejedna dieta odchudzająca (w ciagu ostatnich 3 mcy schudłam jakieś 4kg w stosunku do mojej normalnej wagi, mimo tego, że prawie codziennie na kolację wcinam pączka, nie wspominając o czekoladkach w ciągu dnia . Także chwilowo rozstępy mi raczej nie grożąkrysiak, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKinga. wrote:Cześć dziewczyny. Dziś gdyby nie nasz pies, to całkiem byśmy zaspali Na
szczęście wyczuł się w swoją rolę .
Pochwalę się, że u mnie ciąża jest lepsza niż niejedna dieta odchudzająca (w ciagu ostatnich 3 mcy schudłam jakieś 4kg w stosunku do mojej normalnej wagi, mimo tego, że prawie codziennie na kolację wcinam pączka, nie wspominając o czekoladkach w ciągu dnia . Także chwilowo rozstępy mi raczej nie grożą
Ja z kolei od wczoraj walcze z mdlosciami, ktore mam calutenki dzien, nawet noca sie budze i mnie mdli. Ale rozpracowalam juz system, nie mdli mnie gdy jem. Np jem kromke i jest super, w momencie gdy mam pusto w buzi zaczyna mnie mdlic... Na mysl o jedzeniu mnie tez mdli ale w samym jedzeniu mi to nie przeszkadza No ale nie moge przeciez caly czas jesc.... Dzisiaj w pracy mam winogrono ktore caly czas po jednym sobie podjadam... -
nick nieaktualnyKinga dobrze, ze macie psiaka
Krysiak nie mój mąż czasem wraca na noc a czasem jest w trasie cały tydzień (jak wyjedzie w poniedziałek to wraca w piatek) zależy od tego jaki ma towar, gdzie itp... Teraz akurat w Monachium byl
Krysiak, a np guma do żucia nie działałaby u ciebie? -
nick nieaktualnyroxa wrote:Krysiak nie mój mąż czasem wraca na noc a czasem jest w trasie cały tydzień (jak wyjedzie w poniedziałek to wraca w piatek) zależy od tego jaki ma towar, gdzie itp... Teraz akurat w Monachium byl
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaaaa, no i koniecznie, pamietaj, gdybys kiedys miala okazje to zabieraj sie z mezem! Chetnie poznalabym Cie osobiscie. Zreszta wiecie, ja to w ogole taka towarzyska jestem i tak sobie mysle nieraz, ze fajnie byloby gdybysmy sie kiedys juz z naszymi dziecmi w tym zacnym gronie na zywo zobaczyly
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Serio?! To ja osobiscie nie zazdroszcze, ja strasznie nie lubie gdy meza nie mam na noc Ostatnio dyskutuje ze mna oraz czesciej, bo ma okazje wyjechac z pracy do Stanow na projekt ale zna moje zdanie na ten temat oczywiscie ja mu na drodze stac nie bede, niech ma cos z zycia ale podroczyc sie z nim moge
krysiak, Kinga. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Aaaaaa, no i koniecznie, pamietaj, gdybys kiedys miala okazje to zabieraj sie z mezem! Chetnie poznalabym Cie osobiscie. Zreszta wiecie, ja to w ogole taka towarzyska jestem i tak sobie mysle nieraz, ze fajnie byloby gdybysmy sie kiedys juz z naszymi dziecmi w tym zacnym gronie na zywo zobaczyly
Moj maz to zazwyczaj jezdzi w twoje strony w poniedzialki i wtedy nie wiadomo czy wroci wiec ciezko mi z nim sie zabrac tak bo musialabym miec caly tydzien wony na wszelki wypadek...
Moze sie uda jak bede w ciazy i bede sie dobrze czula pojechać z nim taz w twoje strony... -
nick nieaktualnyroxa wrote:Oj tez chetnie bym was poznala u spotkala sie z wami... strasznie zaluje ze tak jestesmy po de rozrzucone...
Moj maz to zazwyczaj jezdzi w twoje strony w poniedzialki i wtedy nie wiadomo czy wroci wiec ciezko mi z nim sie zabrac tak bo musialabym miec caly tydzien wony na wszelki wypadek...
Moze sie uda jak bede w ciazy i bede sie dobrze czula pojechać z nim taz w twoje strony... -
nick nieaktualnyKrysiak szef mojego męża to złoty człowiek... wie o naszych staraniach i bardzo nam kibicuje... I jak mąż mu mówi, ze w tych i tych dniach potrzebowałby być w domu to on już wie dobrze o co chodzi i ustala mu takie trasy żeby codziennie był w domu
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW tym cyklu co się udało, byłam z mężem na spontanie w trasie, bo byłam mu zawieźć owoce i pieczywo to była środa a do piatku wolne miałam i jak mąż usłyszał to mówi, żebym jechała jakieś rzeczy i kosmetyki zabrać ze sobą i jechała z nim i tak też zrobiliśmy... No i na weekend nam jeszcze te dni przypadały więc poprawiliśmy... I mąż się cały czas potem smiał, że zrobilismy sobie kierowcę haha
A teraz się smieje że w pl w drodze od jednych rodziców do drugich staniemy w lesieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 11:24
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka dziewczyny doczytalam Was, rozpisalyscie sie ze ho ho Tez Was uwielbiam i tez bym chciala z Wami sie spotkac
hehe dokladnie teraz bedzie lesniczy Roxa:)
Krysia super masz szefowakrysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRoxa, chcialam tylko powiedziec, ze ta guma to strzal w dziesiatke! Mdlosci nie przechodza po niej calkiem ale jest zdecydowanie lepiej, da sie zniesc, no i co najwazniejsze, to jest doskonala alternatywa do jedzenia bez przerw W drodze z pracy do domu wstapie do sklepu zrobic zapas gum do zucia, bo ja z reguly malo ich "zuwam", wiec nie jestem z tych, co to zawsze cos tam maja przy sobie
-
Haha ale sie naśmiałam czytając wszystkie wpisy. Zdrowo postrzelona hahaha akurat dzisiaj miałam z koleżanką temat o o postrzelonym,pozytywnie charakterze. Bardzo mnie dzisiaj zdziwiła jak zaczęła tez być taka hihih.
A co do spotkania Ojeeeej chętnie ♡ na pewno by nam się jadaczki nie zamykały! A nie takie pisanie w miedzy czasie!
To ja się musze rozczulic... fakt,nnie jestem w ciąży, ale tak wiele mnie do przodu popchałyscie!tyle dobrych rad! Boże dziękuję, koleżance że mnie na ta strone namówiła i że akurat takie fajne dziewczyny spotkałam!werni, krysiak, Kinga. lubią tę wiadomość
-
Niedawno usmazylam placki ryzowe, teraz mysle nad jutrzejsza wizyta u ginki moze tez zrobie posiew
krysiak lubi tę wiadomość