Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Kinga, co do dzisiejszego dnia napisalam w pamietniku.
Krysia super wiadomosc
Alinsien Roxa niezle ze jestescie z tych samych okolic tu na ovu tez poznalam z moich okolic.
Tak niestety jestem samaalinsien, krysiak lubią tę wiadomość
-
Alinsien niestety ze wszystkim musisz czekać poza wodą Niestety ta substancja musi być bardzo reaktywna, a w trakcie trawienia kawy, zachodzą też bardzo skąplikowane reakcje chem. (przynajmniej dla mnie są skomplikowane, bo ze mnie straszna noga jeśli chodzi o chemię organiczną, zwłaszcza poza czystą probówką
-
Werni, tak się zastanawiam czy masz problemy z nadmiernym owłosieniem (tzn. w miejscach, gdzie kobiety nie powinny mieć owłosienia np. wąsik, piersi, klatka piersiowa, uda, brzuch itp). I drugie pytanie, czy jesteś taka szczupła bo dbasz o figurę, czy raczej zaliczasz sie do tej grupy, co "jedzą jak prosiaki", a masz taki dobry metabolizm? . Ps mam nadzieję, że wiesz co mam na myśli, bo nie chciałabym w żaden sposób cię urazić.
-
Tak, też tak staram się robić, tylko niestety często budzę sie rano i potem nie mogę zasnąć, no i wtedy to czekanie jest mega upierdliwe... No ale w porównaniu do permanentnych problemów żołądkowych, to i tak jest ok
alinsien lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki, nie bylo mnie przez weekend, bo w piatek po pracy tak spontanicznie zdecydowalismy, ze pojedziemy do tesciow. 600km w jedna strone wiec gdy tam dojechalismy to na nic sily nie mialam. W sobote polatalam troche z tesciowa po sklepach a potem odwiedzilismy dobrych znajomych a w niedziele juz wracalismy. Po powrocie do domu prosciutko do wyrka, by zebrac sily na dzisiaj
-
nick nieaktualny
-
Jeju ja mam dziś dzień pełen wrażeń. Ponieważ dziś mój żołądek mi zbytnio niedokucza, postanowiłam że zrobię sobie zaległy pedikiure. Wyfrezowałam stopy, pousuwałam skórki, stwierdziłam że od razu umyję włosy. No i się zaczęło niedość że prawie zemdlałam pod prysznicem, bałam się że roztrzaskam szklaną kabinę, to wyskoczyłam tak jak stałam, nawet nie zdążyłam wlosow wykręcic i pobieglam do kuchni. Tam wsadziłam od razu do buzi czekoladkę i się napiłam, a następnie jak zwykle opuściłam głowę. Tylko tym razem zamiast poczuć się lepiej, zrozumiałam,że to nic nie da. Wiec biegiem poleciałam do sypialni. Do łóżka to już po omacku doszłam (bo mi sie już wizja wyłaczyła, no ale przynajmniej się w nic nie uderzyłam) Po kilku minutach doszłam do siebie, patrzę a w łózku mokro... No to super trzeba pościel zmienić, chwilę odczekałam i postanowiłam profilaktycznie zjeść bułkę. Wchodze do kuchni, a tam kałuże, w przedpokoju też, no to super... podłogi do mycia. Dobra ochłonęłam, czas zrobić drugie podejście do prysznica. Tyle co sie zdążyłam rozebrać i wejsc do kabiny dzwoni domofon. No wiec lecę biegiem licząc,że to pomyłka... No ale nie opony zamiast w środę przyjechały dzisiaj. No wiec na szybkiego gadam z gościem i w tym samym czasie się ubieram. No i próbuję go przekonać żeby mi je do domu przyniosł (bo się uparł, żebym zeszla po nie na podwörko) Zmiękł dopiero jak sie przejezyczyłam i powiedziałam, że mam "nackte Haare" zamiast "nasse Haare". No cóż znów zrobiłam z siebie idiotkę , dobrze że miałam mega spóźniony zapłon i z dużym opóźnieniem dotarło do mnie co powiedziałam W sumie udało się opony odebrać (choć pewnie dziwnie wyglądałam z odżywką na głowie). Więc jak tylko kurier wyszedł, to od razu poleciałam znów pod prysznic i spłukałam włosy -to tak na wypadek, gdyby jeszcze ktoś miał mnie ochotę nawiedzić . Teraz jeszcze muszę powycierać podłogi i zmienić pościeli. No i jakoś zupełnie odechciało mi się dalszych zabiegöw kosmetycznych
-
nick nieaktualny