Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykubecek wrote:A powiedzcie mi dlaczego takie duze dawki progesteronu bierzecie?
-
krysiak wrote:Kochany Kubecku bedzie wszystko dobrze, ja to wiem Juz sie nie moge doczekac wieczornych wiesci od Ciebie.
krysiak lubi tę wiadomość
-
ja owiem ci w tej ciąży która się udała pwtedy jescze w Pl mieszkalismy to duphaston 3 razy dziennie plus raz dziennie luteina brałam do ostatniego dnia 36 tc u mnie ktez krucho z progesteronem
-
krysiak wrote:Ja biore 400mg na dobe, mam PCOS i bez stymulacji cykle mialam bezowulacyjne. Moj organizm nie produkuje wystarczajaco progesteronu, bo jak to moj gin w KWZ powiedzial, nie nauczyl sie tego. Progesteron jest wytwarzany po owu a jak nie ma owu to nie ma progesteronu. Ot taka historia. Moj gin prowadzacy ciaze mowil, ze do 12 tyg bede brac i szczerze mowiac troche sie boje tego czasu gdy juz nie bede brac bo zadnych badan mi nie robil i smiem twierdzic, ze tak na oko bedzie mi kazal odstawic....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOpowiem Wam cos co dzisiaj znowu wymyslilam
Siedzimy z kolega w pracy i rozmawiamy i on mnie pyta w jakim jezyku napisalam wniosek, ktory mialam przygotowac. Po niemiecku, czy angielsku? Na co ja tak jakby to oczywiste bylo: po polsku Oczywiscie chcialam powiedziec ze po niemiecku a nie wiem dlaczego mu tak glupio odpowiedzialam.kubecek lubi tę wiadomość
-
werni wrote:wymyslil ze jak ja sie badam w pl to i on bedzie, ze nie trzeba bedzie tlumaczyc badan na pl
werni lubi tę wiadomość
-
No wiec tak lekarz mega konkretny czesc badan dzis zrobione jeszcze w przyszlym tyg tatczyca no i najwazniejsze jest pecherzyk tam gdzie powinien byc czyli w macicy wszystko odpowaiada term z moesiaczki czyli jestem w ciązy 5t4d ;)na dzien dzisiejszy wszystko jest wporzadku musze jedynie zwiekssyc utrogestan do 4 tabletek na dobe czyli co 6 godzin brac ze wzgledu na te wczesniejsze poronienia takze kochane cycki do przodu i bedzie dobrze
werni, makota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kubecek super wiadomosc, oby szczesliwie sie zakonczyla ciaza
Wczoraj mojego zgwalcilam hehe bo mysle ze byla owulka, bo tempka skacze mi do gory, jesli jutro znow skoczy to pewnie kreske przesunakrysiak, Kinga., kubecek lubią tę wiadomość
-
Co do wizyty mysle ze szef mu nagadal i nie poszedl. Bo szefa zona tez robila w pl badania i musial papiery tlumaczyc. Itd.
-
werni wrote:Co do wizyty mysle ze szef mu nagadal i nie poszedl. Bo szefa zona tez robila w pl badania i musial papiery tlumaczyc. Itd.
werni lubi tę wiadomość
-
Krysiak trzymam kciuki i czekam na info jak po wizycie
Ps. Chyba już mogę się pochwalić, że od tygodnia nie jadłam nic słodkiego, a zamiast tego robie sobie soczki owocowe (niestety od warzywnych nadal mnie odrzuca, ale będę nad tym dalej pracować . Do tego codziennie robię jakąś sałatkę/surówkę i w ten sposób właczyłam do jadłospisu surowe warzywa. Także powoli wracam do normalnościkubecek, krysiak lubią tę wiadomość
-
Krysiak trzymam kciuki daj nam znac
Kinga soczki sa super
Werni zgwałciłaś męza powiadasz toz to kryminałem pachnie
a ja tak się zastanawiam czy zrobic sobie suwaczek i chyba zrobie co mi tam
w przyszłym tyg musze tylko podjechac na badania tarczycy
a nastepną wizyte u gin mam 10 listopada nie wiem jak to wytrzymam tyle czekania
Kinga., krysiak, werni lubią tę wiadomość
-
kubecek wrote:Krysiak trzymam kciuki daj nam znac
Kinga soczki sa super
Werni zgwałciłaś męza powiadasz toz to kryminałem pachnie
a ja tak się zastanawiam czy zrobic sobie suwaczek i chyba zrobie co mi tam
w przyszłym tyg musze tylko podjechac na badania tarczycy
a nastepną wizyte u gin mam 10 listopada nie wiem jak to wytrzymam tyle czekaniakrysiak lubi tę wiadomość