Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
werni wrote:
12 moj tez ma badanie u urologa, martwie sie zeby ten cykl nie byl stracony, nie wiem co lekarz bedzie mu robil.
Jeśli to taka standardowa wizyta (w celu oceny nasionek ), to nie masz się czym przejmować. To badania bezinwazyjne. Obejrzy, pomaca, zrobi usg i omówi wyniki spermy (jeśli już daliście do badania), a jeśli nie to poinformuje jak się do niego przygotować (post trwa 3-5 dni przed pobraniem materiału)
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerni bedzie dobrze! Nic sie nie martw... A twoj juz robil badania czy dopiero przed nim?
Kinga o tak mam zamiar trzaskac fotek ile sie da! Musze ogarnac aparat porzadnie do czasu az będzie dzidzius bo zawsze mowilam ze jak zajde ti chce porzadny aparat zeby robic fotki maluchowi... Teraz potestuje na synku kuzynki...
Krysiak padlam hahaha... ty z tymi urodzinami wyskoczylas jak ja kiedys z urodzinami dziadka...werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRoxa, mnie tez nowy aparat chodzi po glowie. Juz niby byly plany ze sobie pod choinke kupimy ale maz zmienil poki co zdanie i iMaca chce kupic wiec zobaczymy. Aparat mamy, zaden wypasiony, 10-letni, kupilam gdy przyjechalam do De, zdjecia jak dla mnie robi dobre ale co nowy sprzet to jednak nowy. Trzeba to bedzie przedyskutowac jeszcze
-
werni wrote:To pierwsza wizyta, zastanawiam sie czy juz wtedy bedzie mial badanie nasienia czy dopiero na nastepnej wizycie.
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas wyniki tez byly dopiero po kilku dniach. Poza tym moj maz nie oddawal nasienia w dniu wizyty. Mial pogadanke z lekarzem a nasienie mial przyniesc konkretnego dnia juz bez terminu. Po prostu oddal pojemniczek na recepcji.
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj maz nie mial w ogole pogadanki z lekarzem, jak zadzwonilam to zrobili termin na konkretny dzien kiedy ma oddac nasienie i musialam podjechac po pojemnik i instrukcje co jak i kiedy... No a wyniki mielismy w dzien oddania nasienia popoludniu tzn moglismy zadzwonic i lekarz powiedział co i jak a nastepnego dnia moglam odebrac juz na pismie...
Krysiak no my tez mielismy w sumie ale jak dla mnie to nasz stary robi zdjecia beznadziejne...werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to się pochwalę, mogę zmniejszyć progesteron do 500 . Niby nie duża zmiana, ale ostatnio mnie tak podrażnił, że z każdej mniejszej dawki się będę cieszyć jak dziecko . Do tego zmieniam tę nieszczesną Famenitę na Progestan, a wieczorem Cyclogest. Ten ostatni jest dość drogi, ale mój organizm najlepiej go znosi, więc juz się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie i już więcej go nie zdradzę
Ps. Ostatnio OF (albo mój tablet?) płata mi figle i albo nie dodaje wszystkich postów, albo dodaje je z kilku dniowym opóźnieniem. Także z góry przepraszam jak znów się pojawi jakiś post nie na tematkrysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKinga. wrote:No to się pochwalę, mogę zmniejszyć progesteron do 500 . Niby nie duża zmiana, ale ostatnio mnie tak podrażnił, że z każdej mniejszej dawki się będę cieszyć jak dziecko . Do tego zmieniam tę nieszczesną Famenitę na Progestan, a wieczorem Cyclogest. Ten ostatni jest dość drogi, ale mój organizm najlepiej go znosi, więc juz się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie i już więcej go nie zdradzę
Ps. Ostatnio OF (albo mój tablet?) płata mi figle i albo nie dodaje wszystkich postów, albo dodaje je z kilku dniowym opóźnieniem. Także z góry przepraszam jak znów się pojawi jakiś post nie na temat -
nick nieaktualnywerni wrote:hejka cos mi sie zdaje ze dzis lub jutro bedzie owulka, to dzis zabiore sie za mojego.
kubecek, werni lubią tę wiadomość
-
i ja się melduję kobitki ja to cały czas spie normalnie z łóżka to bym nie wstawała byle do czwartku bo o 17 mamy wizyte
Werni mocno trzymam kicukasy
Kinga super ze mozesz zmniejszyc dawkewerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykubecek wrote:i ja się melduję kobitki ja to cały czas spie normalnie z łóżka to bym nie wstawała byle do czwartku bo o 17 mamy wizyte
Werni mocno trzymam kicukasy
Kinga super ze mozesz zmniejszyc dawkekubecek lubi tę wiadomość