Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś zdycham. Ta śnieżno deszczowa pogoda mnie rozwala. A do tego od jakiegoś czasu mam coś jakby arytmię w dziwnych sytuacjach, tzn podczas niskiego wysiłku np. podczas chodzenia po mieszkaniu. Normalnie to jakaś paranoja. bo niedawno wystarczało mi 10 min leżenia i wszystko wracało do normy, a teraz to przynajmniej potrzebuje godziny, żeby mi serce przestało kołatać
Kubecek trzymam kciuki, by wszystko było ok:) -
nick nieaktualnyHej Dziewczynki, fajnie Kubecek, ze piszesz i ze macie sie dobrze. Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze, tzn wręcz wychodzę z takiego założenia Kinga, a Ty sie oszczędzaj skoro masz takie historie. Leż i dwie godziny jak trzeba! Werni, Twój wykres obserwuje i oby cos z tego było a Alinsien urlop ma szczęściara ja wczoraj i dzisiaj czuje sie lepiej, liczę na to, ze zgodnie z przepowiedniami osób, które już maja doświadczenie z ciaza, niebawem powinnam czuć sie zdecydowanie lepiej i mieć więcej energii. Bo teraz jak sobie myśle, ze taka apatyczna jestem i tylko bym leżakowała to jak tu chociażby wyprawkę skompletować i od wczoraj biore już tylko na wieczór progesteron, póki co bez żadnych atrakcji wiec mam nadzieje, ze tak zostanie. Dzień szybko zleciał i jutro znowu do pracy.... Ale tylko na miesiąc a potem znowu urlop swiąteczny wiec jakoś dam radę. Buziaki dla Was i miłego wieczorku.
werni, Kinga., alinsien, kubecek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysia chyba jednak nici znow. Tempka spada w dol. Co do zakupow jak ja mojemu mowie co ma kupic to on i tak od siebie cos jeszcze kupi i przychodzi z cala torba. Sam mowi ze lepiej go nie wysylac na zakupy dzien dobry dziewczyny
-
Cześć dziewczyny!
Kubecek ale mają babcie fajny prezent na święta. Super wiadomość im zaniesiesz, mega!
Krysiaczku tak ja zaczęłam urlop, bardzo jestem podekscytowana bo mój idzie dzisiaj na nocke a jak wróci jutro o 6 to bede na niego czekała z prezentem urodzinowym i tortem hihih
Kupiłam mu szklankę do whisky z jego imieniem, rokiem urodzenia i z napisem" the last Gentelman " mysle, że będzie sie mega cieszył, bo kocha swoje whisky itd...
No a ja za to przed świętami i w święta dużo pracy ;/ ale w styczniu znow tydzień urlopu. Juhu....krysiak lubi tę wiadomość
-
Werni Kinga ma racje. Cierpliwości a przyjdzie i nasza kolej! Będzie dobrze. Się doczekamy...
Wczoraj wspominałam z koleżanką, że listopad i wtedy się razem starałysmy no i im akurat w okolicach urodzin mojego zmajstrowali syna...a my.... no nadal się staramy. Ale co tam. Już mnie nie ściska. Wszystko ma swoją porę, ja to wiem ;* -
nick nieaktualnyHej dziewczyny i ja sie zamedluje ze zyje... Z mezem niestety caly czas pod gore No ale jakos to przezyje... za to mialam super rewelacyjny weekend u ridzinki i najlepszy poniedziałek ever (odpukac bo jeszcze się nie skonczyl) bo zawodowo to czuje sie jakbym wygrała milion dolcow...
krysiak, Kinga. lubią tę wiadomość
-
Tak dzisiaj myslalam ze jak nie ten cykl to grudzien i bylby prezent na rocznice Alinsien racja przyjdzie jeszcze pora na nas. Roxa my babki jestesmy silniejsze niz sie wydaje.
roxa, krysiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerni o tak... u mnie jest jeszcze to ze mam prace ktora kocham i z tego jestem zadowolona... a dzis dodatkowo nasluchalam sie w niej takich komplementów od szefowej ze wylecialam na skrzydlach...
alinsien, krysiak, werni, kubecek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewuszki, najważniejsze to nie tracić nadziei i nie zwieszać głowy. Werni, super podejście, jak nie teraz to w grudniu! Tak trzymaj. A nóż - widelec, moze jeszcze cos z tego będzie.... Alinsien, ja miałam podobna sytuacje z koleżanka, ja już sie starałam, oni zaczęli starać sie o drugie. Troche tez im nie wychodziło, ja poszłam do lekarza, oni tez poszli do kliniki. Ich córeczka we wrześniu skończyła roczek a ja we wrześniu zaszłam na każda z nas jest pora, ale każdej co inne pisane wiec trzeba po prostu uzbroić sie w cierpliwość. Roxa, fajnie, ze w pracy sukcesy. To tak uskrzydla
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak Krysia nie mam zamiaru tracic czasu na zalamywanki, za duzo w tym roku stresu. Sprobuje nastepny cykl jak najmniej sie denerwowac.
krysiak, alinsien lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny