Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alinsien wrote:Cześć i cooo? Co myślicie o tym, że zamiast między 3 a 5 dniem to pójdę 6 dnia do gina na to badanie krwi?kurde...
Alinsien moim zdaniem spokojnie możesz isc dzień później (ja tak zrobiłam w drugiej połowie cyklu, bo też wypadł weekend i nie było żadnego problemu. -
Hihi dzięki Kochane no juz ostatnio nie wyszło bo oni mieli urlop. Miesiąc czekania i dupa na weekend wypada. Od następnego tygodnia mam urlop to tam zajade i albo zrobią albo nie... zobaczymy.
Jutro piąteczek juhu. A później tydzień w domku.... trochę się wkurzyłam, bo dziewczyny z nadgodzin nawet te co urlop tez2 będą miały, miały też w tyg wolne... wszystkie tylko nie ja! No za dobra jestem no ;p ..... ;/ -
Kiki97 wrote:alinsien , ja tak za bardzo się nie znam, ale jeśli powiedział miedzy 3 a 5 , to wydaje mi się zebyś zrobiła tak jak byś rzeczywiście zadzwoniła i sie dowiedziała co oni na to . A nie mozesz isc w piatek do południa ?
-
nick nieaktualny
-
Krysiak tym razem zostaje w domu. Mam zamiar generalne porządki zrobić; ) a poza tym, mój nie ma urlopu bo to w sumie nieplanowany urlop jest. Aaale przeszło mi na myśl czy nie pojechać chociaż na weekend do domu ale jakoś do stycznia wytrzymam.
-
Słuchajcie dziewczyny. Mam problem z wykresem. Dostalam @ i chciałam wpisać, że miałam w 1 dzień plamienie. No i przy tym mam mocny ból brzucha tak zaczyna się mój okres, nie leci od razu ze mnie wiadrami ;p i na 2 dzień napisalam,że już porządne krwawienie i słuchajcie? ! Odczytalo mi dopiero ten 2 dzień jako początek cyklu? Jak to? Jak to zmienić?
-
alinsien wrote:Słuchajcie dziewczyny. Mam problem z wykresem. Dostalam @ i chciałam wpisać, że miałam w 1 dzień plamienie. No i przy tym mam mocny ból brzucha tak zaczyna się mój okres, nie leci od razu ze mnie wiadrami ;p i na 2 dzień napisalam,że już porządne krwawienie i słuchajcie? ! Odczytalo mi dopiero ten 2 dzień jako początek cyklu? Jak to? Jak to zmienić?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjeja, Kiki, okna.... Ja miałam tez taki plan ale normalnie tak mi brak sił. W dodatku mamy na oknach jeszcze moskitiery i chciałam je zdjąć przed zima, ramy zostawić, siatki wyrzucić i na wiosnę zmienić na nowe ale coraz cześciej myśle sobie, ze chyba odpuszczę sobie te cała akcje. No po prostu nie mam na to sił. Wczoraj posprzątałam mieszkanie, na raty, ale już nie dałam rady zmyć podłogi, wiec dzisiaj było zmywanie. Teraz czekam na męża i jedziemy na jakies drobne zakupki, bo wczoraj już tez sił brakło. Nie wiem czy to ta pogoda, ostatnio męczą mnie straszne bóle głowy. Wczoraj tak było i cała noc, teraz jest już troche lepiej. Mam nadzieje, ze przejdzie. Generalnie nie mam problemów z bólami głowy a od jakiegoś tygodnia to po prostu tragedia....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ten posmak to jeden z objawów ciąży . Ja go mam przy wodzie, dlatego nie mogę jej za bardzo pić. A co do głowy, to od początku 2 trym. cały czas mnie boli, ale zauważyłam, że po masażu twarzy trochę mnie puszcza, tak samo z bólem kregosłupa, więc myślę, że to wina układu krażenia. No i jutro mąż mi obiecał dzień spa z masażami z prawdziwego zdarzenia, także jupii
krysiak, makota, kubecek lubią tę wiadomość
-
no hej niedzielnie kochane u nas ok rano od 4 dni przytulam sie z wc najgorzej jest koło 7 rano wiem ze to dobry znak ale poprzednio w ciąży wymiotywałam bardzo duzo, beta super rosła a okazało sie puste jajo
wiec narazie ostroznie do tego wszytskiego podchodze narazie wiemy tylko ja i mąż no i wy jak 10 grudnia bedzie wsio ok powiemy babciom
widze ze tez macie lenia przerąbane
ja mam teraz fajnie na zakupy chodzic nie musze mezu o mnie dba ja mu tylko liste robie a jak wam mija niedziela :)buziaki kochanekrysiak, alinsien lubią tę wiadomość