Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niestety mój zostaje w De. Dokładnie przynajmniej pobadam się. Chce w pl znaleźć pracę i zbierać pieniądze na badania i remont.
-
nick nieaktualny
-
Witam was kochane mieszkam w Niemczech 13 lat w miejscowosci Münster.Jestem po 3 iui z Clomifenem wszystkie koszta pokrylo KK jestem prywatnym pacjentem ,( mez jest Niemcem ) w pierwsza ciaze zaszlam byla to ciaza biochemiczna , dwie nastepne iui hm negatywne po 3 iui dalismy na luz , mielismy podchodzic do in vitro a tu cykl zielony .Teraz staramy sie o rodzenstwo dla synka ☺. Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i zycze wam zielonosci ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 16:13
-
wiolka84 wrote:Witam was kochane mieszkam w Niemczech 13 lat w miejscowosci Münster.Jestem po 3 iui z Clomifenem wszystkie koszta pokrylo KK jestem prywatnym pacjentem ,( mez jest Niemcem ) w pierwsza ciaze zaszlam byla to ciaza biochemiczna , dwie nastepne iui hm negatywne po 3 iui dalismy na luz , mielismy podchodzic do in vitro a tu cykl zielony .Teraz staramy sie o rodzenstwo dla synka ktory bedzie mial 3 latka w lipcu ☺. Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i zycze wam zielonosci ❤
-
nick nieaktualnywiolka84 wrote:Witam was kochane mieszkam w Niemczech 13 lat w miejscowosci Münster.Jestem po 3 iui z Clomifenem wszystkie koszta pokrylo KK jestem prywatnym pacjentem ,( mez jest Niemcem ) w pierwsza ciaze zaszlam byla to ciaza biochemiczna , dwie nastepne iui hm negatywne po 3 iui dalismy na luz , mielismy podchodzic do in vitro a tu cykl zielony .Teraz staramy sie o rodzenstwo dla synka ☺. Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i zycze wam zielonosci ❤
O kurde to mieszkamy blisko siebie... Chodzisz do KWZ w centrum? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cos na bol brzucha jak na @ w ciazy wczesnej (4+2) w polsce nospa a tu? Paracetamol?
Biore teraz tez progesteron na plamienia i podtrzymanie.. I zapomialam wczoraj ginekologa zapytac o bol podbrzusza co mozna..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeloł dziewczynki co tam słychac? Musimy się zmotywaować i pisać,bo na szary koniec spadniemy
Która była u lekarza,jakieś nowe wyniki? Pisać tu
Aleksa za niedługo z pozytywem wpadnie,to wiem,ale co u reszty???
Kinga jak maleństwo?Czujecie się dobrze?
Werni zaaklimatyzowałaś się z powrotem w Polsce?
Rosax magnez pomógł?Byłaś u lekarza?
Miłego weekenduwerni lubi tę wiadomość
-
Brave wrote:Heloł dziewczynki co tam słychac? Musimy się zmotywaować i pisać,bo na szary koniec spadniemy
Która była u lekarza,jakieś nowe wyniki? Pisać tu
Aleksa za niedługo z pozytywem wpadnie,to wiem,ale co u reszty???
Kinga jak maleństwo?Czujecie się dobrze?
Werni zaaklimatyzowałaś się z powrotem w Polsce?
Rosax magnez pomógł?Byłaś u lekarza?
Miłego weekendu
-
Hej jak przyjechałam to powiem że dziwnie było słuchać wszędzie polski. Ale teraz już jest ok. Dziadków poodwiedzalam. Wczoraj napisałam cv i będę wysyłać a co tam u Was?
-
Hej dziewczynki. Biore juz 2 cykl conceive plus , 13dc 14dc dzis jest moj 15 dc mialam plamienia po serduszkowaniu miala ktoras tak ? W piatek 20 maja mialam termin u ginki i robilam krebsvorsorge USG i po badaniu mialam minimale plamienia.Prosze o zerkniecie na wykres.
Pozdrawiam was wszystkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 16:14