Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Niemiec
Odpowiedz

Staraczki z Niemiec

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ćmi mnie już na @ powoli... wiem, ze to nic nie znaczy i sama się o tym przekonałam... ale wydaje mi się że wtedy ćmiło mocniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxa, jak ja Ci zycze, zeby cmilo mocniej a potem przestalo! Z calego serducha!

roxa, Kinga. lubią tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staramy sie kolo dwoch lat ale w tym roku zaczelam sie badac no i namowilam mojego wkoncu na badania. Mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej. Moj jest z lipca. Ja z maja czerwiec bylby po srodku no ale sie nie udalo.

Roxa trzymam kciuki i za reszte dziewczyn :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni, nie zwieszaj glowy kochana, bedzie dobrze, to mowie Ci ja, ktora tez nie wierzyla w dwie krechy! Na dobre rzeczy trzeba czasami niestety poczekac... Pojedziesz do Polski, odpoczniesz od tych calych staran i stresow, pozalatwiasz sprawy, wrocisz z nowa energia i pojdzie, zobaczysz!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taki maly update: moj termin z dzisiaj z 16.30 zostal przesuniety na za tydzien. To pewnie znowu sie dzisiaj wczesniej zerwe :-)

• werni Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia super :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Tak odstresuje sie od tego miejsca, od narzekajacego ciagle mojego i wogole nabiore sil. Niech moj troche poteskni.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Oj Tak odstresuje sie od tego miejsca, od narzekajacego ciagle mojego i wogole nabiore sil. Niech moj troche poteskni.
    Czasem tak trzeba, nieraz facet musi zatesknic by zrozumiec co ma! Kiedy wyjezdzasz?

• alinsien Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) właśnie usiadłam z kawą (4 zresztą juz)-dużo wiem,ale pije zazwyczaj 3 z mlekiem i już papierosy rzuciłam 8miesiecy temu dla bobasa...
    Werni przykro mi, ale co tam. Walczymy dalej! Jeszcze wszystko przed nami! Tak w ogóle zazdroszczę wyjazdu do Pl, ja to chyba dopiero na wiosnę...
    Roxa achhh to w pl fryzjer, no właśnie sie dziwiłam hihi. Chociaż ja mam fajna tu Polke ale w sumie prosić się jej trzeba o termin,tak wiec nie dla mnie...a tak to, musze w końcu zapisać chociaż tą temp na wykresie hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero na wiosnę wybierasz sie do Polski alinsien?! Ja jestem w Polsce dość czesto, choć blisko nie mam, bo 1200 km ale bylam końcem sierpnia i bardzo chciałabym pojechać za miesiąc, jesli z ciaza będzie wszystko dobrze i będe sie na siłach czuć bo chce jechać sama a 1200 km to jednak troche jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A po pracy spontanicznie umówiłam sie z koleżanka na kawkę wiec dopiero ńiedawno wróciłam do domku. Dzisiaj jakoś tak więcej energii mam :) ale nadal mi sie nie chce prasować. Mąż idzie jutro z firma na Oktoberfest to wykorzystam wieczór ze go nie będzie i może poprasuję ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmywarka mi zastrajkowała ;( ostatnio pokazał sie błąd ale stwierdziłam ze poczekam do następnego mycia czy sie powtórzy. Chyba filter przy dopływie wody sie zatkał. Woda u nas tragiczna, kamień straszny wiec w sumie nic dziwnego. Mąz ma zaraz na to luknąć, tylko jego serial dobiegnie konca :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja juz po pracy zjadlam pizze (tak wiem bede gruba do konca zycia) i siedze pod kocem przed tv i nie mam ochoty nigdzie eychodzic tak mi zimno...

Alinsien tak fryzjer w pl... tu tez mam fajnego i moj maz czesto korzysta a ja tylko wtedy jak potrzebuje a dlugo sie do pl nie wybieramy... w innym wypadku wole pl...

Krysiak przypomnialas mi ze mam zmywarke wylaczyc bo wstawilam jak szlam do pracy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmywarka uruchomiona :) mąż dumny, ze poradził ;)

• alinsien Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez mamy ok. 1000km normalnie to co 3,4 miesiące jeździmy. Ale mam nowa umowę i zasada w tej firmie taka,że pół roku zakaz urlopowania. Tzn ja już tam pracuje rok,ale teraz na stałe, wiec jak nadgodziny będą to pewnie i wolne dostane. Ale planowo gdzieś dopiero koniec kwietnia ;/ a juz mi się chce!
    A co do zmywarki to mam nadzieje, że mąż złota rączka ogarnął hihi u mnie ta sama bajka z filtrem ale w maszynie do kawy,o Boże a że maszyna ma duzo elektroniki to ciągle wola o Filter, Filter kupiony a nie pasuje haha ale jak będę miała czas to jeszcze poczytam w książce czy aby na pewno zły, bo żeby moja teściowa źle kupila... nie sądzę hihihi chyba my dwie lewe ręce do elektroniki ;-p

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy tez 1000 ale u nas praca nie pozwala za czesto jechac... w zeszlym roku w ogole nie bylismy... a w tym szalenstwo bo 3 raz no z tym ze raz to byl tylko 2 dni na pogrzeb...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to faktycznie, ja tam jeżdzę czesto, lubię odwiedzać moja rodzinkę :) bylam na ostatnie Boże Narodzenie, potem byłam w maju na ponad tydzień, w sierpniu i wybieram sie końcem października by zahaczyć o Wszystkich Świętych. Na Boże Narodzenie tez chciałam jechać ale chyba zaniecham planów a pojadę na Wielkanoc. Za rok Boże Narodznie na 100% w Pl bo moj siostrzeniec będzie kończył 18 lat wiec cioci na takiej imprezie nie może zabraknąć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiak no to szalejesz! No u nas raz ze praca a dwa ze ja mam lepszy kontakt z mama odkad tam nie mieszkam niz mialam jak mieszkalysmy razem bo ona mnie spiewajaco potrafi do furii doprowadzic jak troche za dlugo razem jestesmy wiec u nas 2 tyg podzielone na mame, tesciow i dziadkow to w sam raz... przynajmniej nerwy nie zszargane... a nie wiadomo co by bylo jakbym czesciej wpadala...

Do mnie wlasnie niedawno dzwonila tesciowa bo robia swiobiobicie i pytala jak mi mieso popakowac... wiec bedzie swiezynka z pl...

Kinga. lubi tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjezdzam w piatek. W tym roku bylam w kwietniu, w czerwcu i teraz pazdziernik. Jak pojde od listopada do pl to pewnie nie dadza mi wolnego i zostane. Moj chce jechac do siebie na swieta to pewnie bedzie rozlaka. Zobaczymy.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • alinsien Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane bo ja to bylam 3 razy w roku w pl.... ale Wasza Alinsien to ma jeszcze siostrę 630km ode siebie i przyjaciółke 300.... już nie miałam gdzie ta miłość życia znaleźć! Hihi w tamtym roku zrobiliśmy tyle km że musimy w sumie nowe auto sprzedać bo za niedługo na wartości straci! A najgorsze, że mam w Pl tyle przyjaciółek, babulke,rodziców. ZE najchętniej bym tam co miesiąc jeździła no i po drodze do siostry na Berlin hihi a moja siostra to ma 6letnia córkę i bliźniaki -chłopaków (2lata) stamtąd to juz w ogóle sie wyjeżdżac nie chce....

A i tak w ogóle to dzień dobry ;*

‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ