Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrysiak jak cykle rozne to teoretycznie zakłada sie 14 dn lutealnej... lub najdluzsza jaka miałaś (bo moje być że najdłuższa trwała 17 czy 13 dni) jeśli prowadziłaś obserwacje...
A podwójna ciocią bo kuzynka ma termin i szwagierka też za 2 tyg idzie do szpitala rodzić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Krysiak jak cykle rozne to teoretycznie zakłada sie 14 dn lutealnej... lub najdluzsza jaka miałaś (bo moje być że najdłuższa trwała 17 czy 13 dni) jeśli prowadziłaś obserwacje...
A podwójna ciocią bo kuzynka ma termin i szwagierka też za 2 tyg idzie do szpitala rodzić
A co do drugiej fazy cyklu, sama jestem sobie winna, obserwacji nie prowadzilam. Tzn przy clo przygodzila @ punktualnie ale nie wiem czy to sie liczy to musze jeszcze troche sie postresowac, te pare dniWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 10:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroxa wrote:A no serio jakoś tak wyszło...
Kuzynka ma początek miesiąca termin a szwagierka koncem, ale 2 tyg przed terminem cesarke będzie miała więc się terminy zbiegają...
A ty się juz tam nie masz czym stresować tylko się ciążą delektuj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA grypa zoladkowa to i u nas buszuje, i w ogole fala przeziebien. jakies poltora tygodnia temu spotkalam sie z moimi kolezankami Czeszkami i tak sobie rozmawiamy az naraz jedna mowi, ze tyle co miala grype a dzien przed naszym spotkaniem jej 3 letni syn i jak skonczyla mowic to mowi do mnie, ze moze miala tego nie mowic
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Ale fajnie A bylas juz kiedys chrzestna? Bo ja juz 3 razy, mam same dziewczynki i moglabym tak jeszcze z 1000 razy
Teraz będę chrzestą chłopca, którego będę widywać tak często jak się da -
Hejka z rana tempka spadla to wiedzialam ze lada chwila przylezie, po 9 brzuch zaczal bolec i zaczelam krwawic, nie wchodzilam na forum, polezalam poczytalam troche ksiazke wzielam nospe. Teraz ogarniam wszystko wokol. Pozniej do sklepu. Zaraz zadz i zamowie bilet. Dobrze ze teraz dostalam a nie w czasie jazdy do pl.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Roxa, a ja tak czekam na czerwcowkach Juz Was tam zapowiedzialam (Ciebie, Werni i alinsien) wiec nic mi tu nie wymyslac