Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrysiak jak cykle rozne to teoretycznie zakłada sie 14 dn lutealnej... lub najdluzsza jaka miałaś (bo moje być że najdłuższa trwała 17 czy 13 dni) jeśli prowadziłaś obserwacje...
A podwójna ciocią bo kuzynka ma termin i szwagierka też za 2 tyg idzie do szpitala rodzić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Krysiak jak cykle rozne to teoretycznie zakłada sie 14 dn lutealnej... lub najdluzsza jaka miałaś (bo moje być że najdłuższa trwała 17 czy 13 dni) jeśli prowadziłaś obserwacje...
A podwójna ciocią bo kuzynka ma termin i szwagierka też za 2 tyg idzie do szpitala rodzićJak sie umowily z terminami
A co do drugiej fazy cyklu, sama jestem sobie winna, obserwacji nie prowadzilam. Tzn przy clo przygodzila @ punktualnie ale nie wiem czy to sie liczyto musze jeszcze troche sie postresowac, te pare dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 10:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroxa wrote:A no serio jakoś tak wyszło...
Kuzynka ma początek miesiąca termin a szwagierka koncem, ale 2 tyg przed terminem cesarke będzie miała więc się terminy zbiegają...
A ty się juz tam nie masz czym stresować tylko się ciążą delektujale czasami mysle, ze to przez to forum... Roznych historii sie tutaj naczytalam wiec tak ostroznie podchodze do tego. Ale sama dochodze i do tego samego wniosku, ze zamiast wymyslac, powinnam sie kazda chwila cieszyc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA grypa zoladkowa to i u nas buszuje, i w ogole fala przeziebien. jakies poltora tygodnia temu spotkalam sie z moimi kolezankami Czeszkami i tak sobie rozmawiamy az naraz jedna mowi, ze tyle co miala grype a dzien przed naszym spotkaniem jej 3 letni syn
i jak skonczyla mowic to mowi do mnie, ze moze miala tego nie mowic
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Ale fajnie
A bylas juz kiedys chrzestna? Bo ja juz 3 razy, mam same dziewczynki i moglabym tak jeszcze z 1000 razy
Teraz będę chrzestą chłopca, którego będę widywać tak często jak się da -
Hejka z rana tempka spadla to wiedzialam ze lada chwila przylezie, po 9 brzuch zaczal bolec i zaczelam krwawic, nie wchodzilam na forum, polezalam poczytalam troche ksiazke wzielam nospe. Teraz ogarniam wszystko wokol. Pozniej do sklepu. Zaraz zadz i zamowie bilet. Dobrze ze teraz dostalam a nie w czasie jazdy do pl.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Roxa, a ja tak czekam na czerwcowkach
Juz Was tam zapowiedzialam (Ciebie, Werni i alinsien) wiec nic mi tu nie wymyslac