Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaczynaja mnie kluc jajniki to pewnie niedlugo dostane,
Tak sama sie ucze, niemca nie mialam w szkole, znajoma pozyczyla mi ksiazke a druga dala mi rozne pomoce,
To super ze bedziesz miala blisko znajoma. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysiak :* no mam nadzieje ze bede piekna... mialam wielki dylemat miedzy ta a cala fioletowa... No i termin do fryzjera mam tez zrobiony tzn siostra mi jutro wpisze... mojej ukochanej fryzjerki juz nie ma ale jest podobno teraz tam dziewczyna ktora znam od dziecka (jej mama jest chrzestna mojego kuzyna) i podobno ma manie dopasowywania koloru wlosow i fryzury do wieku ksztaltu twarzy i koloru oczu... siostra mowi ze jak tak patrzy to niektore babki taka metamorfoza ze szok... wiec jestem ciekawa jak bede na urodzinkach i chrzcie wygladac...
Ja to przez ten Dirndl wogole nie wypoczelam... padam na twarz a jutro do pracy... no ale jakos dam rade... czwartek znow wolny... -
Roxa to ja Ci zazdroszczę, że mssz taką fajna fryzjerke obok siebie. Ja miałam ale w Polsce, a tu w de to ciężko.... bynajmniej w moich okolicach, cenią sobie jak za złoto a szału nie ma ;-/ i tak w ogóle to cześć dziewczyny; -D ja miałam wczoraj pracowity, wolny dzień ;-p ale jestem z siebie dumna no a dzisiaj ... do pracy rodacy hihi buziole ;*
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Wczoraj tak bez pożegnania ale po prostu padłam. Roxa, do tej fryzjerki to w De idziesz? Bo te konotacje i powiązania rodzinne sugerują mi Polskę ja poszłam jeden jedyny raz poki co tutaj w De do fryzjerki, tania nie była, wypytala mnie co chce a i tak zrobiła po swojemu i do tego tak tragicznie, ze gdy kilka dni pózniej umowilam sie z kolezanka na kawę i ta idąc do mnie telefonowała z inna i widząc mnie juz z daleka parsknęla śmiechem i mowi do słuchawki: Ty nasza Krysia ma nowa fryzurę a pamietam ze ta fryzjerka taka była z siebie dumna i mowi, ze zrobi mi taka fryzurę ze bede wild und frech. Wiec potem cały czas sie z tego śmiałyśmy a ja poczekałam aż włosy odrosły, bo trzeba było troche poczkac i juz nigdy sie nie odważyłam tutaj pojsc. Kiedyś trzeba sie bedzie przełamać ale ja jestem zdania, ze Niemcy nie umieją ścinać naszych polskich włosów i juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 06:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlinsien ja w pl do fryzjera ide...
Krysiak tak dobrze myslisz to w pl ten fryzjer... choc tutaj tez kuzynka mezs jest fryzjerka ale juz dluuugo nic mi nie robi z wlosami... ostatnio chyba w październiku zeszlego roku... bo mnie tragicznie irytuje od poczatku tego roku ta dziewczyna i praktycznie zadnego kontaktu od wakacji jakos z nia nie mam a wczesniej od nowego roku wlasnie to sporadycznie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny