Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWerni bylam juz tam z moim w maju i to byl ten szczesliwy cykl... moj sie smial ze na pewno w ciezarowce kierowce zmajstrowalismy haha... Jak sie kiedys z nim wybiore to moze sie uda ze akurat do Mannheim bedzie jechal...
I zeby nie bylo do Monachium tez jezdziwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Werni bylam juz tam z moim w maju i to byl ten szczesliwy cykl... moj sie smial ze na pewno w ciezarowce kierowce zmajstrowalismy haha... Jak sie kiedys z nim wybiore to moze sie uda ze akurat do Mannheim bedzie jechal...
I zeby nie bylo do Monachium tez jezdzi -
nick nieaktualnywerni wrote:Roxa jak Twoj bedzie jechal do Mannheim to zabiersz sie z nim i sie spotkamy i jeszcze Alinsien
Hehe Krysia dzieki ze wierzysz ze cos z tego wykresu wyjdzie -
Roxa daj znac Krysia powinnam dzis dostac, spadla mi tempka to najpozniej jutro. Chyba jednak jutro nie zatestuje nie oplaca mi sie juz przewaznie f.lutealna mam 13dni.
-
nick nieaktualnywerni wrote:Roxa daj znac Krysia powinnam dzis dostac, spadla mi tempka to najpozniej jutro. Chyba jednak jutro nie zatestuje nie oplaca mi sie juz przewaznie f.lutealna mam 13dni.
P.S. Właśnie luknelam, przedtem spadku jeszcze nie było zaznaczonego. Jest, to fakt, ale Werni, przy takich tempkach dziewczyny tez zachodziły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 07:31
-
nick nieaktualny
-
Hehe Roxa moj wcześniej pracował w Worms w firmie, a jego lager był na gensingen. jak tam gdzieś Twój jeździł to na pewno do mojego! Hihi ochhh tam poznałam to moje szczęście (probował byc moim szefem hihihi ) piękne czasy! ;p a w Mannheim mam zamiar mój panieński świętować! Hihi
Werni trzymam kciuki! Nadzieja umiera ostatnia!krysiak, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki ns pewni dam znac jak bede z moim a bedzie w okolice kyorejs jechal...
Alinsien ale jaja jskby faktycznie moj do twojego jezdzil haha...
Werni pipko nastraszylas mnie tym spadkiem tempki a tym czasem ja ciebie prosze.. bylam i widzialam i taki spadek to nie spadek...werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIde kawke zrobic...
A niedlugo ruszam z kuzynka w dalszym poszukiwaniu Dirndl... mi to sie jyz nawet nie chce i najchetniej poprostu kraciana koszule bym ubrala... ale kuzynka taka uparta ze jak sie czegos czepi to koniec a teraz ma cel znalezc mi Dirndl -
nick nieaktualny
-
U mnie powoli spada, wcziraj jak mierzylam wieczorem, mowie glowa mnie boli to zmierze a tu 36,51 chyba oslabienie. Poczekam do czwartku.
-
nick nieaktualny
-
Wiem ze sie nie liczy, ale patrzac po poprzednich wykresach mialam tak ze zanim okres przyjdzie tempka z raz lub dwa razy spada. Dlatego sie nie nastawiam.
-
nick nieaktualnyHeheh, no to jeszcze lepiej Roxa
Werni, ja gdy dowiedzialam sie o ciazy to jakos od dwoch dni czulam sie jakby mnie przeziebienie lapalo, jakas taka oslabiona bylam, drgawki mialam, co mi sie nie zdarza i wieczory to pod kolderka obowiazkowo spedzalam zreszta nadal tak mam a powtarzam, ze mnie takie rzeczy sie nie zdarzaly -
nick nieaktualnyJa zanim sie dowiedzialam to dostalam nagle alergii na pylki ktorej w zyciu nie mialam... a wtedy myslalam ze sie wsciekne tak kichalam i tak mnie wszystko nawet podniebienie swedzialo...
Ja jak mam miec @ a temp tak wysoko to moja zawsze runie totalnie na dol nie tylko lekko sie obnizy... -
nick nieaktualny