X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Niemiec
Odpowiedz

Staraczki z Niemiec

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hhaa no jestem ciekawa na czym ostatecznie u was stanie :)

Tak chcialam Dirndl kupic bo my co.roku chodzimy z cala firma meza na zamkniety Oktoberfest u nas... ale porazka nie z tej ziemi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    Hhaa no jestem ciekawa na czym ostatecznie u was stanie :)

Tak chcialam Dirndl kupic bo my co.roku chodzimy z cala firma meza na zamkniety Oktoberfest u nas... ale porazka nie z tej ziemi :(
    Czemu porażka? Nie znalazłaś nic? A tak w ogóle to macie wybór takich kiecek? Może powinnaś München odwiedzić, tzn mnie a ja bym Cie do takich sklepów zabrała ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni to wiem ze tak ale Roxa, jesli będziesz mieć dwie krechy to załapiesz sie tez na czerwiec? Ale by było fajnie :) ja bym z Wami już tak zawsze chciała ;) gońcie gońcie laski ;)

werni lubi tę wiadomość

• alinsien Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Heheheh, mój mąż rozmawia z moim "brzuchem" :) i zwraca sie do niego Udo ;) jeszcze kilka dni temu było Helmut, ciekawe co następne :)
    Krysiak, a mój mówi do mojego "pampersiak,gdzie jeeeeesteeeesśś??

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać, bo do siebie samej pisać to żadna przyjemność ;) dobranoc i do jutra. Zrobię Wam pobudkę z samego rana ;)

• alinsien Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od 3 lat na stałe mieszkam w de (nie licząc roku w Berlinie) i nie bylam jeszcze nigdy na Oktoberfest, wyobrażacie sobie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinsien wrote:
    Krysiak, a mój mówi do mojego "pampersiak,gdzie jeeeeesteeeesśś??
    Hahahaha, dobre ;) a czy Twój narzeczony mowi po polsku?

• alinsien Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troszkę aczkolwiek potrafi "zabić" tekstem. Coś w stylu "śnij dalej","tak jak mówisz ", no idź haha pampersiak ma ode mnie, ale dokładnie mówi "pampersiak,wooo bist duuuuuuu"

krysiak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinsien wrote:
    A ja od 3 lat na stałe mieszkam w de (nie licząc roku w Berlinie) i nie bylam jeszcze nigdy na Oktoberfest, wyobrażacie sobie??
    Ja w zeszłym roku nie byłam ani raz, już mi sie odechciało. Z mężem chcemy pojsc w przyszły weekend a koleżanki chcą iść w czwartek ale ja chyba sie nie zdecyduje. Dawniej bywałam tak co drugi dzień, to jak nałóg, jak sie zacznie to skończyć nie można ale gdy sie zrobi przerwę i odwyknie to można bez tego żyć ;)

• alinsien Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami robi w konia,naszych polskich kierowców co przychodza mu do biura ,narzekają po polsku,sklinaja na firmę i wraz pytają "gdzie postawić palety?"- po angielsku a on na to po polsku -wszystko jedno!i te ich miny. że resztę też rozumiał haha. Pracowałam z nim i tak go właśnie poznałam,pokochałam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz jest Polakiem ale wychowywał sie w Niemczech i z niego tez mam ubaw. Czasem gdy coś powie to ja padam. I ma takie słowa które myśle, ze nauczył sie zle jako dziecko i nie mogę tego wytępić ;) no ale przynajmniej jest wesoło ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale teraz już naprawde idę. Papatki :)

• alinsien Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to masz też wesoło, ale to wszystko ma w sobie swoją słodycz co?? A Ty już długo w de?ja mieszkałam w Berlinie ale ucieklam i powiedzialam nigdy więcej! No i poznałam mego Pana... i jak to szybko człowiek zdanie zmienia hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinsien wrote:
    Haha to masz też wesoło, ale to wszystko ma w sobie swoją słodycz co?? A Ty już długo w de?ja mieszkałam w Berlinie ale ucieklam i powiedzialam nigdy więcej! No i poznałam mego Pana... i jak to szybko człowiek zdanie zmienia hihi
    No i jeszcze nie poszłam ;) mnie 1 października minie 10 lat ;) przyjechałam na rok ;) potem chciałam skończyć studia a potem poznałam mojego przyszłego i tak jakoś sie porobiło. Ale nie żałuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tez zawsze mówiłam, ze wrócę do Polski. Zawsze wydawało mi sie, ze mimo najszczerszych chęci nie nadaje sie do życia na obczyźnie. Ale tak jak i u Ciebie, życie pisze ciekawe scenariusze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Czemu porażka? Nie znalazłaś nic? A tak w ogóle to macie wybór takich kiecek? Może powinnaś München odwiedzić, tzn mnie a ja bym Cie do takich sklepów zabrała ;)
    Oj jakby bylo blizej to na pewno bym wpadla... Tak mamy duzo takich i tez sklep niedaleko wielki tylko z takim ubiorem i asortymentem ze oczy bola... problem ze ja jestem nie wymiarowa i jak psuje w talii i wszedzie to sie w cyckach nie dopne brakuje z 10cm a jak juz sie dopne to w talii lekko za szeroka ale na tej sztywnej gorze to widac... Jedynie jedna pasowal poki co ale wrazenia na mnie nie zrobila... a szukalam dzis w promieniu 60km od nas i tyle co sie namierzylam to malo mnie nie trafilo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Werni to wiem ze tak ale Roxa, jesli będziesz mieć dwie krechy to załapiesz sie tez na czerwiec? Ale by było fajnie :) ja bym z Wami już tak zawsze chciała ;) gońcie gońcie laski ;)
    Krysiak tak jakby mi sie teraz udalo to termin ok 12 czerwca wiec toz po tobie ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Idę spać, bo do siebie samej pisać to żadna przyjemność ;) dobranoc i do jutra. Zrobię Wam pobudkę z samego rana ;)
    No ja tu ci chwile odswiezalam to cisza a jak sie na film zapatrzylam to wchodze a tu tyle postow

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinsien wrote:
    Czasami robi w konia,naszych polskich kierowców co przychodza mu do biura ,narzekają po polsku,sklinaja na firmę i wraz pytają "gdzie postawić palety?"- po angielsku a on na to po polsku -wszystko jedno!i te ich miny. że resztę też rozumiał haha. Pracowałam z nim i tak go właśnie poznałam,pokochałam ;)
    Hahaha az musze to mojemu opowiedziec bo padlam... a moj tez kierowca zawodowy... No i ostatnio nawet stal w Mannheim zreszta dosc czesto tam jest... Tam gdzie papier klozetowy robia...

werni lubi tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxa jak Twoj bedzie jechal do Mannheim to zabiersz sie z nim i sie spotkamy i jeszcze Alinsien :)

Hehe Krysia dzieki ze wierzysz ze cos z tego wykresu wyjdzie :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ