Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Hhaa no jestem ciekawa na czym ostatecznie u was stanie
Tak chcialam Dirndl kupic bo my co.roku chodzimy z cala firma meza na zamkniety Oktoberfest u nas... ale porazka nie z tej ziemi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinsien wrote:A ja od 3 lat na stałe mieszkam w de (nie licząc roku w Berlinie) i nie bylam jeszcze nigdy na Oktoberfest, wyobrażacie sobie??
-
Czasami robi w konia,naszych polskich kierowców co przychodza mu do biura ,narzekają po polsku,sklinaja na firmę i wraz pytają "gdzie postawić palety?"- po angielsku a on na to po polsku -wszystko jedno!i te ich miny. że resztę też rozumiał haha. Pracowałam z nim i tak go właśnie poznałam,pokochałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinsien wrote:Haha to masz też wesoło, ale to wszystko ma w sobie swoją słodycz co?? A Ty już długo w de?ja mieszkałam w Berlinie ale ucieklam i powiedzialam nigdy więcej! No i poznałam mego Pana... i jak to szybko człowiek zdanie zmienia hihi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Czemu porażka? Nie znalazłaś nic? A tak w ogóle to macie wybór takich kiecek? Może powinnaś München odwiedzić, tzn mnie a ja bym Cie do takich sklepów zabrała
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Werni to wiem ze tak ale Roxa, jesli będziesz mieć dwie krechy to załapiesz sie tez na czerwiec? Ale by było fajnie ja bym z Wami już tak zawsze chciała gońcie gońcie laski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinsien wrote:Czasami robi w konia,naszych polskich kierowców co przychodza mu do biura ,narzekają po polsku,sklinaja na firmę i wraz pytają "gdzie postawić palety?"- po angielsku a on na to po polsku -wszystko jedno!i te ich miny. że resztę też rozumiał haha. Pracowałam z nim i tak go właśnie poznałam,pokochałam
werni lubi tę wiadomość
-
Roxa jak Twoj bedzie jechal do Mannheim to zabiersz sie z nim i sie spotkamy i jeszcze Alinsien
Hehe Krysia dzieki ze wierzysz ze cos z tego wykresu wyjdzie