Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinsien wrote:Brzuch na początku ciąży tak boli,że dziewczyny jadły tabletki na ból brzucha bo nie sądziły, że to ciąża, ale na okres też jakoś dziwnie. Wiec nie panikujemy cieszymy się ;*
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:A planujecie ślub faktycznie tak już na poważnie? No w sumie, chcecie mieć dziecko to na cóż czekać. Zwłaszcza ze to jeszcze może tylko pomóc w starankach
Krysiaczku zapomniałam odpisać, tak w sumie na poważnie planujemy. Ale najpierw tu w de cywilny dla moich Niemców (bo mój narzeczony to Niemiec) no a kościelny chcemy w pl,bo moja babulka juz nie da rady 1000km z pl przyjechać...zreszta Thomas uwielbia moich znajomych sam ma wielu z Pl bo pracował 3lata z Polakami cywilny miał byc wręcz we wrześniu i nawet sukienka jest ale mój nowa praca,ja nowa umowa i zostawiliśmy. -
nick nieaktualnyalinsien wrote:Krysiaczku zapomniałam odpisać, tak w sumie na poważnie planujemy. Ale najpierw tu w de cywilny dla moich Niemców (bo mój narzeczony to Niemiec) no a kościelny chcemy w pl,bo moja babulka juz nie da rady 1000km z pl przyjechać...zreszta Thomas uwielbia moich znajomych sam ma wielu z Pl bo pracował 3lata z Polakami cywilny miał byc wręcz we wrześniu i nawet sukienka jest ale mój nowa praca,ja nowa umowa i zostawiliśmy.
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:Tak Werni, znalazłam, TELEFON potwierdzam, jesteś the best!
Tak tak chcialam napisac telefon a wpisalo mi sie kluczkrysiak lubi tę wiadomość
-
krysiak wrote:O widzisz, to swietnie. My tez braliśmy cywilny w De a potem kościelny w Pl
Tez tak chcemy zrobic a czy wyjdzie to sie okaze.
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKinga. wrote:Część dziewczyny obawiam się, że teraz będe rzadziej wpadać, ze względu na to, iż moje życie koncentruje się teraz wokół wc
-
nick nieaktualnyAlinsien super to piekny czas przed wami jak slub w planach
Kinga biedna ty jestes... choc wiem ze to straszne to ja mam nadzieje w przyszlej ciazy miec mdlosci... wiem moze to głupie ale dla mnie to bedzie jakis znak ze skoro sa to i ciaza jest i sie rozwia...
Hej
Ja pospalam, zaraz ide sobie kawusi zrobic i wracam z nia jeszcze na chwile do lozeczka... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny