X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Niemiec
Odpowiedz

Staraczki z Niemiec

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My idziemy na spacer. Powdychać świeżego powietrza. Choć ja to cały dzień spędziłbym chętnie na kanapie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O bardzo dobrze ja chcialam poczekac do usg zeby to sie jakies realne dla mnie stalo choc wiedzialam ze serduszka jeszcze jie bedzie... No i to byl blad bo potem i tak wszyscy wiedzieli...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I juz po spacerze ;) a teraz znowu kanapa. Chwilami mnie tak brzuch pobolewa ale nie tak na @ tylko tak jakos inaczej. Mam nadzieje, ze to nic złego. ..

• alinsien Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch na początku ciąży tak boli,że dziewczyny jadły tabletki na ból brzucha bo nie sądziły, że to ciąża, ale na okres też jakoś dziwnie. Wiec nie panikujemy :) cieszymy się ;* <3

krysiak lubi tę wiadomość

• alinsien Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Werni zakręcona jak ja! ;)

krysiak, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinsien wrote:
    Brzuch na początku ciąży tak boli,że dziewczyny jadły tabletki na ból brzucha bo nie sądziły, że to ciąża, ale na okres też jakoś dziwnie. Wiec nie panikujemy :) cieszymy się ;* <3
    Dzięki alinsien, tego ja właśnie potrzebuje, aby mnie uspokoić a nie nakręcać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiak mnie tez tak bolal... to normalne bo macica sie powieksza i więzadła rozciagaja... jak masz no-spe to mozesz wziac

• alinsien Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    A planujecie ślub faktycznie tak już na poważnie? No w sumie, chcecie mieć dziecko to na cóż czekać. Zwłaszcza ze to jeszcze może tylko pomóc w starankach ;)

Krysiaczku zapomniałam odpisać, tak w sumie na poważnie planujemy. Ale najpierw tu w de cywilny dla moich Niemców (bo mój narzeczony to Niemiec) no a kościelny chcemy w pl,bo moja babulka juz nie da rady 1000km z pl przyjechać...zreszta Thomas uwielbia moich znajomych sam ma wielu z Pl bo pracował 3lata z Polakami ;) cywilny miał byc wręcz we wrześniu i nawet sukienka jest ale mój nowa praca,ja nowa umowa i zostawiliśmy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinsien wrote:
    Krysiaczku zapomniałam odpisać, tak w sumie na poważnie planujemy. Ale najpierw tu w de cywilny dla moich Niemców (bo mój narzeczony to Niemiec) no a kościelny chcemy w pl,bo moja babulka juz nie da rady 1000km z pl przyjechać...zreszta Thomas uwielbia moich znajomych sam ma wielu z Pl bo pracował 3lata z Polakami ;) cywilny miał byc wręcz we wrześniu i nawet sukienka jest ale mój nowa praca,ja nowa umowa i zostawiliśmy.
    O widzisz, to swietnie. My tez braliśmy cywilny w De a potem kościelny w Pl :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    Krysiak mnie tez tak bolal... to normalne bo macica sie powieksza i więzadła rozciagaja... jak masz no-spe to mozesz wziac
    Dzięki Roxa, nie mam no-spy, jest to do wytrzymania tylko takie nowe i irytujące :)

• werni Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Tak Werni, znalazłam, TELEFON ;) potwierdzam, jesteś the best!

Tak tak chcialam napisac telefon a wpisalo mi sie klucz :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    O widzisz, to swietnie. My tez braliśmy cywilny w De a potem kościelny w Pl :)

Tez tak chcemy zrobic a czy wyjdzie to sie okaze.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny obawiam się, że teraz będe rzadziej wpadać, ze względu na to, iż moje życie koncentruje się teraz wokół wc :(

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga. wrote:
    Część dziewczyny obawiam się, że teraz będe rzadziej wpadać, ze względu na to, iż moje życie koncentruje się teraz wokół wc :(
    Kinga, wiesz, przykro mi, ze meczysz sie z takimi niedogodnosciami ale rozbawilas mnie tym wpisem :-) Siedze w pracy przed kompem i usmiecham sie do monitora :-) A poza tym mdlosci to podobno dobry objaw.... Choc meczacy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinsien super to piekny czas przed wami jak slub w planach <3

Kinga biedna ty jestes... choc wiem ze to straszne to ja mam nadzieje w przyszlej ciazy miec mdlosci... wiem moze to głupie ale dla mnie to bedzie jakis znak ze skoro sa to i ciaza jest i sie rozwia...

Hej
    Ja pospalam, zaraz ide sobie kawusi zrobic i wracam z nia jeszcze na chwile do lozeczka...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxa, a dzisiaj do pracy czy wolne?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, ja Roxa mam tak samo. Chcialabym poczuc jakies mdlosci, cos co powiedzialoby mi, ze jestem w ciazy.... Poki co nic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiak ja teraz 2 wolne dni :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    Krysiak ja teraz 2 wolne dni :D
    o swietnie Roxa :-) zazdraszczam :-) choc moja szefowa juz drugi tydzien chora i caly ten tydzien tez jej nie ma, wiec troche luzy mamy :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga, a czy lekarz okreslil Ci juz date porodu?

‹‹ 81 82 83 84 85 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ