X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Niemiec
Odpowiedz

Staraczki z Niemiec

Oceń ten wątek:
  • alinsien Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie Cię serdecznie pozdrawia i trzyma kciuki! Skasowała już konto bo ma tą swoją szczęśliwa trojeczke ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 pozdrow ja tez serdecznie!!! No wlasnie dawno jej nie widzialam... Szkoda ze usunela konto...

• werni Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka w nd jak tam u Was, u mnie rosol juz sie gotuje od 9 :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.my juz rosolek zjedlismy i jeszcze chwila i bierzemy sie za steki wolowe... a popoludniu do pracy buuuuuu :(

Krysiak jak tam tel sie odnalazl?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, leżał na tylnym siedzeniu. Musiałam go tam wrzucić wsiadając ;) całe szczęście jest ;)

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj jemy pierś z kurczaka z buraczkami :) rosołku nie ma :) ale teraz najpierw kawka. Powiedzcie mi, czy picie kawy w ciazy jest niewskazane? Ja nie pije dużo, jedna dziennie bo druga mi już nie smakuje ale koleżanka wczoraj powiedziała, ze powinnam przerzucić sie na bezkofeinowa....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 11:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiak mozesz spokojnie pic do 2 slabych z mlekiem dziennie... Wiec jak pijesz jedna to spokojnie mozesz pic...
    Szwagierka pila 2 dziennie i ma zdrowa rozgadana coreczke... a w drugiej ciazy totalnie ja odrzuca sam zapach...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 11:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja kawusie to tylko z mlekiem, cappuccinko ;) no to będe dalej praktykować ;)

• alinsien Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak dla mnie lattw machiato!!!!! Ale za to 3 razy na dzień, ogólnie z mlekiem kawa-uzaleznienie. Roxa- pozdrowie ją -to moja bardzo dobra koleżanka, mieszkają od nas ok6km hihi i właśnie to ona mi Was poleciła ;) jej mały ma juz 1,5 miesiąca. Do schrupania!

• alinsien Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiak a jak się czujesz?tzn mam na myśli emocje?opadły juz czy nadal buzują?ja to chyba nie bede o niczym innym mówić i myśleć jak będę w ciąży ;-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 13:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinsien wrote:
    A jak dla mnie lattw machiato!!!!! Ale za to 3 razy na dzień, ogólnie z mlekiem kawa-uzaleznienie. Roxa- pozdrowie ją -to moja bardzo dobra koleżanka, mieszkają od nas ok6km hihi i właśnie to ona mi Was poleciła ;) jej mały ma juz 1,5 miesiąca. Do schrupania!
    O widzisz... super ze mial ci kto doswiadczony polecic gdzie mozesz znalezc wsparcie i odpowiedzi na niektore pytania ;-)
    Ja Cassie poznalam na forum w sumie nie tak dawno, jak zaszlam w ciaze a ona byla juz pod koniec swojej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w pracy :/

• alinsien Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxa po 1 to miłej pracy Kochana! A po 2 to za niedługo my będziemy "brzuchate" ! I wtedy mam nadzieje dostać zdj waszych cudownych brzuszków hehe ja jestem dobrej myśli i trzymam za nas kciuki! Pozdrawiam serdecznie ;*

krysiak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, jeszcze troche i będziemy sie chwalić brzuchami ;) ja mam sie dobrze. Mam tak jak Ty alinsien, po prostu opowiadam o tym, bo nie jestem w stanie tego dla siebie zachować a co ma być to będzie :)

• alinsien Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiak ja już nawet dumnie mam ochotę wszystkim opowiadać,że my o dzidziusia się staramy. Jestem z nas dumna i z tego, że przyszedł czas w którym stwierdziliśmy, że jesteśmy gotowi.Nawet ślub dla nas nie jest tsk ważny jak wspólne dziecko hihi. No ale KWZ czeka wiec ślub czas zacząć planować ; ) tymi efektami mam zamiar się z Wami również dzielić ;-D

krysiak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A planujecie ślub faktycznie tak już na poważnie? No w sumie, chcecie mieć dziecko to na cóż czekać. Zwłaszcza ze to jeszcze może tylko pomóc w starankach ;)

• werni Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla nas tez wazniejsze jest dziecko :)

Super ze znalazlas klucz Krysia.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni jestes moim mistrzem hahahaha... Krysiak przeciez telefonu szukala...

Alinsien ja tez mysle ze jeszcze wszystkie sie tutaj będziemy chwalily zdjeciami usg brzuszkami i maluchami...

Krysiak i dobrze mow wszystkim i ciesz sie tym stanem... powiem ci z doswiadczenia ze my malo komu mowilismy bo chcialam poczekac do pierwszego usg a po nim czulam ze bedzie wszystko nie tak wiec dalej prawie nikt nie wiedzial ale jak poronilam to i tak wiedzieli wszyscy... Nie ma co popadac w paranoje i ukrywac a wrecz nalezy sie chwalic!

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    Werni jestes moim mistrzem hahahaha... Krysiak przeciez telefonu szukala...

Alinsien ja tez mysle ze jeszcze wszystkie sie tutaj będziemy chwalily zdjeciami usg brzuszkami i maluchami...

Krysiak i dobrze mow wszystkim i ciesz sie tym stanem... powiem ci z doswiadczenia ze my malo komu mowilismy bo chcialam poczekac do pierwszego usg a po nim czulam ze bedzie wszystko nie tak wiec dalej prawie nikt nie wiedzial ale jak poronilam to i tak wiedzieli wszyscy... Nie ma co popadac w paranoje i ukrywac a wrecz nalezy sie chwalic!
    Roxa, ja to dokładnie tak tez widzę. Zreszta ja wiem jak wszyscy nam życzą tej ciazy wiec dlaczego mam to przed nimi ukrywać. A myśle, ze jesli coś pójdzie nie tak to i tak sie dowiedzą. Ja wiem, ze mowi sie żeby poczekać te trzy miesiące, niektórzy czekają do serduszka a dla mnie już wyczynem jest zajście wiec jest to powód do pochwalenia sie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Werni, znalazłam, TELEFON ;) potwierdzam, jesteś the best!

werni lubi tę wiadomość

‹‹ 80 81 82 83 84 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ