Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dzisiaj jemy pierś z kurczaka z buraczkami rosołku nie ma ale teraz najpierw kawka. Powiedzcie mi, czy picie kawy w ciazy jest niewskazane? Ja nie pije dużo, jedna dziennie bo druga mi już nie smakuje ale koleżanka wczoraj powiedziała, ze powinnam przerzucić sie na bezkofeinowa....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 11:47
-
nick nieaktualnyKrysiak mozesz spokojnie pic do 2 slabych z mlekiem dziennie... Wiec jak pijesz jedna to spokojnie mozesz pic...
Szwagierka pila 2 dziennie i ma zdrowa rozgadana coreczke... a w drugiej ciazy totalnie ja odrzuca sam zapach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 11:52
-
nick nieaktualny
-
A jak dla mnie lattw machiato!!!!! Ale za to 3 razy na dzień, ogólnie z mlekiem kawa-uzaleznienie. Roxa- pozdrowie ją -to moja bardzo dobra koleżanka, mieszkają od nas ok6km hihi i właśnie to ona mi Was poleciła jej mały ma juz 1,5 miesiąca. Do schrupania!
-
nick nieaktualnyalinsien wrote:A jak dla mnie lattw machiato!!!!! Ale za to 3 razy na dzień, ogólnie z mlekiem kawa-uzaleznienie. Roxa- pozdrowie ją -to moja bardzo dobra koleżanka, mieszkają od nas ok6km hihi i właśnie to ona mi Was poleciła jej mały ma juz 1,5 miesiąca. Do schrupania!
Ja Cassie poznalam na forum w sumie nie tak dawno, jak zaszlam w ciaze a ona byla juz pod koniec swojej... -
nick nieaktualny
-
Roxa po 1 to miłej pracy Kochana! A po 2 to za niedługo my będziemy "brzuchate" ! I wtedy mam nadzieje dostać zdj waszych cudownych brzuszków hehe ja jestem dobrej myśli i trzymam za nas kciuki! Pozdrawiam serdecznie ;*
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysiak ja już nawet dumnie mam ochotę wszystkim opowiadać,że my o dzidziusia się staramy. Jestem z nas dumna i z tego, że przyszedł czas w którym stwierdziliśmy, że jesteśmy gotowi.Nawet ślub dla nas nie jest tsk ważny jak wspólne dziecko hihi. No ale KWZ czeka wiec ślub czas zacząć planować ; ) tymi efektami mam zamiar się z Wami również dzielić
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWerni jestes moim mistrzem hahahaha... Krysiak przeciez telefonu szukala...
Alinsien ja tez mysle ze jeszcze wszystkie sie tutaj będziemy chwalily zdjeciami usg brzuszkami i maluchami...
Krysiak i dobrze mow wszystkim i ciesz sie tym stanem... powiem ci z doswiadczenia ze my malo komu mowilismy bo chcialam poczekac do pierwszego usg a po nim czulam ze bedzie wszystko nie tak wiec dalej prawie nikt nie wiedzial ale jak poronilam to i tak wiedzieli wszyscy... Nie ma co popadac w paranoje i ukrywac a wrecz nalezy sie chwalic!werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Werni jestes moim mistrzem hahahaha... Krysiak przeciez telefonu szukala...
Alinsien ja tez mysle ze jeszcze wszystkie sie tutaj będziemy chwalily zdjeciami usg brzuszkami i maluchami...
Krysiak i dobrze mow wszystkim i ciesz sie tym stanem... powiem ci z doswiadczenia ze my malo komu mowilismy bo chcialam poczekac do pierwszego usg a po nim czulam ze bedzie wszystko nie tak wiec dalej prawie nikt nie wiedzial ale jak poronilam to i tak wiedzieli wszyscy... Nie ma co popadac w paranoje i ukrywac a wrecz nalezy sie chwalic! -
nick nieaktualny