X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Niemiec
Odpowiedz

Staraczki z Niemiec

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, Werni, testuj testuj :) ja kciukam ile wejdzie! A kiedy jedziesz do Polski? Na długo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    My zaraz wstajemy robimy kawusie wstawiam obiadek bo popoludniu trzeba ruszac do pracy :/
    O Ty bidulko do pracy dzisiaj :( choć czasem zazdroszczę Ci pracy na zmiany ale dzisiaj nie ;) a ja tak koło południa na imprezę urodzinowa wybywam :)

• werni Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzy cztery tygodnie zalezy kiedy dowod wyrobia a z testem jeszcze poczekam :) musze sie czyms zajac by nie zwariowac, dawno tak sie nie czulam nawet przy pierwszym staraniu :)

krysiak lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no Werni korci korci ta twoja tempka i to jak! Ale we wtorek juz bardziej pewny wynik bo juz 12 wyzsza... Trzymam za ciebie mocno kciuki!

Krysiak no w sumie fajnie tak na zmiany... Nie fajnie ze weekend w pracy no ale cos za cos za to poniedziałek wtorek czwartek i przyszły weekend wolny...

krysiak, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tych właśnie czasem wolnych dni w tygodniu Ci zazdroszczę no i ze czasem idziesz na popołudniu czyli dopoludnia czasem rożne rzeczy można załatwić. Jak to w życiu, zazdrościmy zawsze tego, czego nie mamy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do testu.... Ja myślałam, ze ta krecha na zawsze taka zostanie a ona zbladła i już ja mniej widać a chciałam go sobie na pamiątkę zatrzymać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiak mi na 3 testach wyblakla ze ledwo widac a na jednym z dm do dzis mam wielka gruba tlusta kreche... to zalezy od testu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    Krysiak mi na 3 testach wyblakla ze ledwo widac a na jednym z dm do dzis mam wielka gruba tlusta kreche... to zalezy od testu...
    :) ile Ty tych testów zrobiłaś????!!!! Ja mam jeszcze jeden i tez zamierzam jeszcze siknac :)

werni lubi tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z jednej strony bym chciala siknac z drugiej poczekac. Ta owulke sama zaznaczylam a jak bylo naprawde to tego nikt nie wie. Heh widze ze Krysi poprawilam humor :) :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj jestem nerwowa, ale to tak mam przed okresem.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiak ja zrobilam ogolnie 4 testy... Jeden popoludniu jak zadzwonili ze beta pozytywna, drugi dzien pozniej, trzeci potem po 2 dniach i ostatni po pierwszej wizycie u lekarza...

Werni skok jest dobrze zaznaczony... ale czasem owu jest dopiero w dzien skoku czasem dzien przed tego sie nie da konkretnie przewidziec...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Z jednej strony bym chciala siknac z drugiej poczekac. Ta owulke sama zaznaczylam a jak bylo naprawde to tego nikt nie wie. Heh widze ze Krysi poprawilam humor :) :)
    Werni, Ty mi zawsze poprawiasz humor :) w ogóle Dziewczynki, już wczoraj miałam to pisać bo mnie jakoś tak na sentymenty wzięło. Na całym forum lubię najbardziej nasz wątek, tu jest najfajniej bo i najfajniejsze dziewczyny tu są :)

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiak to mamy tak samo :) ja tez uwielbiam nasz watek <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 12:53

• werni Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez lubie nasz watek, nie ma tu wywyzszania sie konfliktow, tylko zrozumienie wsparcie :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :) ja właśnie wróciłam z wyjazdu urodzinowego. Prawie cały dzień mnie nie było :) i chyba telefon w samochodzie zostawiłam, tzn mam nadzieje, ze go tam zostawiłam bo inna opcja to taka, ze go zgubiłam. Muszę z rana na poszukiwania sie wybrać ;)

• werni Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej to nie dobrze, mam nadzieje ze go znajdziesz. Szukaj pod fotelami, w kieszeniach, torebce.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Ojej to nie dobrze, mam nadzieje ze go znajdziesz. Szukaj pod fotelami, w kieszeniach, torebce.
    Torebkę już przejrzałam wiele razy ;) zostaje tylko auto...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Krysiak o kurcze mam nadzieje ze zostal tel w aucie...

A u nas zaraz kawusia :)

• alinsien Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) kurcze, no to mierzenie temp to chyba nie dla mnie...weekend,poza domem,dlugie noce,poznie5 wstawanie hehe. Chociaż myślę, że jak sie ma zbliżać owu. I ten tydzień bede pilnowała to może akurat... ;p
    Poczytałam co mnie ominęło no i ten... co do innych wątków, ja trochę obserwowalam zanim napisałam, ogolnie koleżanka mi poleciła ta strone Roxa ona nawet Cie pamięta. Ale juz jest mamą, w każdym bądź razie napisałam raz gdzie indziej,później znalazłam Was i jestem wierna tylko Wam hihi miłej niedzieli :) ja dzisiaj samma do wieczora. .. ale lubię tak czasem, samotnie wypić kawkę hihi pozdrawiam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 09:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinsien o matko! A co to za kolezanka? Pamietam ja tez?

‹‹ 79 80 81 82 83 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ