Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzy cztery tygodnie zalezy kiedy dowod wyrobia a z testem jeszcze poczekam musze sie czyms zajac by nie zwariowac, dawno tak sie nie czulam nawet przy pierwszym staraniu
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA no Werni korci korci ta twoja tempka i to jak! Ale we wtorek juz bardziej pewny wynik bo juz 12 wyzsza... Trzymam za ciebie mocno kciuki!
Krysiak no w sumie fajnie tak na zmiany... Nie fajnie ze weekend w pracy no ale cos za cos za to poniedziałek wtorek czwartek i przyszły weekend wolny...krysiak, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Krysiak mi na 3 testach wyblakla ze ledwo widac a na jednym z dm do dzis mam wielka gruba tlusta kreche... to zalezy od testu...
werni lubi tę wiadomość
-
Z jednej strony bym chciala siknac z drugiej poczekac. Ta owulke sama zaznaczylam a jak bylo naprawde to tego nikt nie wie. Heh widze ze Krysi poprawilam humor
-
nick nieaktualnyKrysiak ja zrobilam ogolnie 4 testy... Jeden popoludniu jak zadzwonili ze beta pozytywna, drugi dzien pozniej, trzeci potem po 2 dniach i ostatni po pierwszej wizycie u lekarza...
Werni skok jest dobrze zaznaczony... ale czasem owu jest dopiero w dzien skoku czasem dzien przed tego sie nie da konkretnie przewidziec... -
nick nieaktualnywerni wrote:Z jednej strony bym chciala siknac z drugiej poczekac. Ta owulke sama zaznaczylam a jak bylo naprawde to tego nikt nie wie. Heh widze ze Krysi poprawilam humor
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry wieczór ja właśnie wróciłam z wyjazdu urodzinowego. Prawie cały dzień mnie nie było i chyba telefon w samochodzie zostawiłam, tzn mam nadzieje, ze go tam zostawiłam bo inna opcja to taka, ze go zgubiłam. Muszę z rana na poszukiwania sie wybrać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny kurcze, no to mierzenie temp to chyba nie dla mnie...weekend,poza domem,dlugie noce,poznie5 wstawanie hehe. Chociaż myślę, że jak sie ma zbliżać owu. I ten tydzień bede pilnowała to może akurat... ;p
Poczytałam co mnie ominęło no i ten... co do innych wątków, ja trochę obserwowalam zanim napisałam, ogolnie koleżanka mi poleciła ta strone Roxa ona nawet Cie pamięta. Ale juz jest mamą, w każdym bądź razie napisałam raz gdzie indziej,później znalazłam Was i jestem wierna tylko Wam hihi miłej niedzieli ja dzisiaj samma do wieczora. .. ale lubię tak czasem, samotnie wypić kawkę hihi pozdrawiam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 09:06
-
nick nieaktualny