Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Krysiak to oby odwołali!
Właśnie się zastanawiałam gdzie wszystkie przepadły i stwierdziłam że bewnie się rozgadacie jak ja do pracy pójdę
A tak na serio, na ktora do tej pracy?
No i gdzie Werni? Zawsze z rana juz byla i warte trzymala!werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya wczoraj między przymiarkami poszliśmy do nord sea na rybkę (w sumie ja na krewetki) i dobrze, że zaraz potem kupiłam tą sukienkę bo nim dojechaliśmy spowrotem i poszlismy jeszcze do sklepu u nas na dzieciowe ubrania zobaczyć i do deichmanna to dostałam takich wzdęć że brzuch jak w 5 m-cu ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 09:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak tak z tą w ciązy
To ja mam odwrotnie nawet też jak w ciąży byłam to najlepiej mi się spi rano/nad ranem... w ciąży to i jeszcze popołudniowe drzemki musiały być jedna/dwie... a w nocy mogę do późna siedzieć i niby jestem zmęczona ale i tak ciężko mi zasnąć za to rano mi się tak dobrze spi... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u niej dobrze ogólnie... jakby tak gdzies ja wyciągnąć to latałaby cały dzień to tu to tam... brzuszek tez ma mały to nie jest jej az tak ciężko więc energiczna... troszkę jej stopy puchną... ale tak ogólnie to ok... wczoraj akurat jechała na ktg odrazu z zakupów... ale nic nie ma ani jednego skurczu...
a ja przez ten czas byłam chwilę w pracy (mamy praxis koło mojej pracy) bo musiałam dokumentację uzupełnić na nowy miesiąc... -
Cześć dziewczyny, wydaje mi się, że kryzys został zażegnany A dziś rano nawet udało mi się coś zjeść i jak dobrze pójdzie, to może i przetrawić
Werni, Roxa trzymam kciuki!!!!!!
Krysiak jak się czujesz? Mam nadzieję, że lepiej znosisz ciąże niż ja
A teraz na chwilę wybaczcie, bo muszę się ogarnąć. Do Haloween jeszcze miesiąc, a ja już wyglądam jak zombi więc dziś będzie dzień spa .werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyroxa wrote:A u niej dobrze ogólnie... jakby tak gdzies ja wyciągnąć to latałaby cały dzień to tu to tam... brzuszek tez ma mały to nie jest jej az tak ciężko więc energiczna... troszkę jej stopy puchną... ale tak ogólnie to ok... wczoraj akurat jechała na ktg odrazu z zakupów... ale nic nie ma ani jednego skurczu...
a ja przez ten czas byłam chwilę w pracy (mamy praxis koło mojej pracy) bo musiałam dokumentację uzupełnić na nowy miesiąc...
Zostaniesz ciocia niedlugo
Roxa, a Ty jak sie czujesz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKinga, milo Cie widziec, wlasnie myslalam dzisiaj o Tobie Dobrze, ze juz lepiej u Ciebie. Jeszcze troche i bedzie juz w ogole super U mnie jakichkolwiek objawow brak choc ja mysle, ze to jeszcze za wczesnie. Gdybym miala regularne 28 dniowe cykle to zaczynalabym chyba 5-ty tydzien a jestem 15 dpo wiec mysle, ze jeszcze mam czas by zaczac szalec
-
nick nieaktualnyA no i w sumie wczoraj albo dzisiaj powinnam byla dostac @, prawda? To ze owulka w 52 dc nie znaczy ze faza lutealna tez mega dluga, co?! Niby takie rzeczy sie wie, a jak co do czego to czlowiek robi sie niepewny Wczoraj nic nie bylo choc kilka razy idac na toalete ze strachem zagladalam, czy cos sie nie pojawia....
-
nick nieaktualny