Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
A właśnie co do testowania Marcowa możesz mi wpisać testowanie na 14 sierpnia Moja apka Flo pokazuje że wtedy termin @ powinien być. Ostatnio się sprawdza ze swoimi przewidywaniami to niech tak zostanie Z małym wyjątkiem - niech ta @ nie nadchodzi!
Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
-
Dziś mam bojowe nastawienie. Nie podoba mi się co się dzieje na tym świecie, jakie okna i parapety chodzą po ziemi. Jak ludzie traktują sobie na wzajem.
Invitro też patrzylam ale to kupa pieniędzy i mało komu wychodzi za pierwszym razem.dlagego na 10 tys się nie kończy... A co to ta inseminacja?9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Lekarz wybiera "najlepsze" plemniki z nasienia (poddaje je obróbce) i wstrzykuje za pomocą cewnika do macicy, kobiecie podane są leki pod kontrola USG. W chwili, gdy pęcherzyki w jajnikach osiągną odpowiednią wielkość to podają lek wywołujący owulację, a później przeprowadza się zabieg inseminacji czyli podanie tych przygotowanych plemników.
-
Rubii wrote:MalaMi a jak tam u Ciebie plamienie sie rozkrecilo czy nie? Wedlug naszej listy za 2 dni masz testowac.
Nadal plamie, u mnie plamienie przed okresem trwa ok 3-4 dni więc na spokojnie. Dziś mój Mężuś ma urodzinki , ale jest w delegacji niespodziankę-prezent ma przewidziane na piątek, a mógłby mieć dodatkowy.Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
ABI90 wrote:Lekarz wybiera "najlepsze" plemniki z nasienia (poddaje je obróbce) i wstrzykuje za pomocą cewnika do macicy, kobiecie podane są leki pod kontrola USG. W chwili, gdy pęcherzyki w jajnikach osiągną odpowiednią wielkość to podają lek wywołujący owulację, a później przeprowadza się zabieg inseminacji czyli podanie tych przygotowanych plemników.
Mało seksownie to brzmi...
MałaMi90 wszystkiego najlepszego dla męża9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Czuje nerwa wewnętrznego. Nie wiem czy atmosfera kłopotów w związkach czy stres przed @ powoduje że czuje niepewności...9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Taka_Babka wrote:Czuje nerwa wewnętrznego. Nie wiem czy atmosfera kłopotów w związkach czy stres przed @ powoduje że czuje niepewności...
Taka_babka jakie kłopoty? czy masz na myśli starania? -
Marcowa2017.23 wrote:Ja też dzisiaj jakaś nie swoja jestem... mnie chyba ta pogoda dobija, nic tylko siedzę w mieszkaniu, wyjdę na dwór to zaraz słabo i nie mam czym oddychać.
Taka_babka jakie kłopoty? czy masz na myśli starania?
Koleżanki w pracy opowiadały jak im się nie układa w związkach bo mają dzieci i mówią mi że mam idealnie bo nie mam dziecka. I chyba to mnie tak nastroiło. Jeszcze ta obawa że nic z tego nie będzie w tym cyklu Nie chce narzekać ale samo się wszystko tak kumuluje.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Hej dziewczyny,
Troszke mnie nie bylo, bylam bardzo zapracowana ale tylko w wolnej chwili sledzilam Wasze wpisy cos ten lipiec nieszczseliwy tylko dla Enki mega szcescie gratulacje
Nie wiem czy pamietacie ale w przewidywanym terminie owulacji bylam u gin I powiedzial ze cykl bezowulacyjny lub sie przesunal.
Dzi jest drugi dzien spodziewanej miesiaczki I nic wiec pewnie sie przesunal I jak wystepowala prawdziwa owulacja bylam w delegacji I nie moglismy dzialac z mezem
W ciazy nie jestem robilam dzis rano nest...mega biel nawet cienia
Ahhh...
Lacze sie z wami w bolu...juz chce dosta ten okres I znow probowac a zaraz wypadnie mi na dlugi weekend nad morzem wszystko nie takEuthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Dostalismy badania meza wszystko super, morfologia 8%...wiec to u mnie cos nie takEuthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne