Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarcowa - dzisiaj 6dpo. Ja też się doszukuję. Każdy"dziwny objaw" to od razu u mnie objaw ciąży. Na przykład - zwykle boli tylko lewy sutek a teraz bolą oba plus lewa cała pierś. I już lampka się świeci Głupi człowiek, no ale to silniejsze ode mnie
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
Marcowa2017.23 wrote:Ha! Mój mąż się dzisiaj pyta czy już się zagniezdzilo i dotykal po brzuszku rozladowuje mnie takimi żartami czasem też mówi ' uważaj, nie dzwigaj' albo 'w ciąży nie wolno', hehe
u mnie jest to samo ^^ ale trochę mnie to wkurza bo mój jest przekonany, że już mnie zapłodnił i nie ma innej opcji zazdroszczę mu tej pewności
Hashimoto, Letrox -
Paula 90 wrote:Marcowa - dzisiaj 6dpo. Ja też się doszukuję. Każdy"dziwny objaw" to od razu u mnie objaw ciąży. Na przykład - zwykle boli tylko lewy sutek a teraz bolą oba plus lewa cała pierś. I już lampka się świeci Głupi człowiek, no ale to silniejsze ode mnie
Paula trzymam kciuki żebyś miała odpwiednio długa te fazęPaula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hah wszystko przed nami ^^
Paula właśnie się oczytałam że faktycznie zdażają się takie sytuacje. Szkoda że mi się testy ovu skończyły więc sprawdzić nie da rady. Nie byłam przygotowana na taki cyrk.Nic zobaczymy Marcowa masz rację trzeba działać przezornie6cs szczęśliwy
-
Hej dziewczyny ! U mnie już objawów chyba brak albo zupełnie od 3 dni przestałam się skupiać na tym już sama nie wiem! Częściej może zaczęłam chodzić do wc, a no i mam tkliwe piersi co raczej u mnie się zdarzało przed @
Szkoooda, że już koniec weekendu P.S. u mnie już 10 dpo jeszcze chwila i testowanko. Niby mam na 22.06 ale zastanawiam się czy nie testować w czwartek ?? -
Fajny pomysl z tym urlopem na testowanie. Zuzi trzymamy kciuki za dwie kreseczki!! Ja dzis wstalam wczesniej i lece na pobranie krwi zeby sprawdzic poziom tsh. Na innym watku wyczytalam ze to wlasnie moze utrudniac zajscie w ciaze. Zbyt wysoki poziom tsh. Kiedys mialam robiony ale lekarz nawet nie dal mi tego wyniku tylko powiedzial ze jest ok ale pamietam ze ten wynik byl 1,9 normalnie to jest dobrze ale przy staraniach najlepiej jest jak ten wynik jest bliski 1 lub ponizej. Dla spokoju sprawdze sama jak to z tym u mnie jest. Dzis mam tez wizyte u lekarza takze dam znac czy wszystko rosnie jak powinno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 06:30
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcowa2017.23 wrote:Hihi nie ma to jak brać urlop na testowanie super pomysł Zuzi
Uwielbiam ten pomysł "Zrobiłyście mi dzień" dzisiaj. Biorę się za robotę.
U mnie nic nowego. 7 dpo, temperatura ciągle bardzo wysoka jak na mnie - 37.00. Zwykle mam w fazie lutealnej 36,8. Liczę, że to dobry objaw.
Dzisiaj w nocy śniły mi się straszne koszmary, jakieś durnoty, duchy, opętania itp. Ale wyspałam się nawetzuzi_c lubi tę wiadomość
-
Marcowa2017.23 wrote:Dzień dobry
Rubi ja myślałam ze tsh 2 to już dobrze przy staraniach. Daj znać po wizycie.
Paula też liczę ze u Ciebie ta wyższa temperatura to dobry objaw
Paula oby to byl dobry objaw!!! Wszystkie tutaj liczymy ze wlasnie tak jest! -
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:ja mam 2,02 TSH. w styczniu było 1,3. zapytam mojej czy to nie wymaga zbicia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 09:04