Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marcowa2017.23 wrote:Rubi a kiedy było ? Może jeszcze sie uda czy nie ma szans?
-
Rubii wrote:W czwartek wieczorem bylo bo moj maz jest w domu tylko od czwartku wieczorem do niedzieli niestety. Ale mysle ze ovu zle mi wyliczylo owulacje. Ale jaka jest prawda to jutro sie przekonam. Jajniki nadal mnie bola wiec nadzieja ze jeszcze nic nie bylo jest.
-
Abi sie cieszy nie tyle ze dostala @ tylko tyle ze teraz znow moze sie zaczac starac po ostatnim niepowodzeniu. Abi trzymam kciuki bardzo mocno aby ten cykl byl szczesliwy dla Ciebie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 10:03
Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcowa - ja też już zaczynam się doszukiwać. Ale na razie wszystko jak na @: tkliwe piersi, mdłości, ogólne osłabienie, zwiększone pragnienie, zwiększone sikanie, zmniejszone chęci do życia
I wszechogarniająca senność. Z tym jest najgorzej bo usypiam o każdej porze dnia i nocy. Właśnie się układam do drzemki. Obudzi mnie sygnal piekarnika jak upiecze udka na obiad.
Ale u mnie to normalne niestety. -
nick nieaktualnyzgredka - czytałam o przypadkach przyśpieszonej owu, zdarzają się przecież ciąże starsze niż z wyliczeń co oznacza że owu była szybciej (niektóre kobiety potrafią jajeczkować w trakcie @ - znam takie ciąże).
z drugiej strony ja też miała w zeszłym cyklu takie objawy, skok temperatury, płodny śluz (brałam wiesiołek) w 5-6dc, ale później owu była normalnie w 15 dniu.
ale nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś wykorzystała moment, bo nigdy nie wiadomo co tam u Ciebie się podziałoZgredka02 lubi tę wiadomość
-
Paula- tak dużo jest tych objawów na @, ze nie ma co się doszukiwać, ale do mnie to jak mówić do ściany i tak będę szukać
Zgredka - może ale wcale nie musi być owu, bo naprawdę bardzo szybka. Ale tak jak pisze Paula, lepiej nie stracić okazji i podzialac. Jeżeli owu to oby sie udało a jeżeli nie to będzie trening przed ta właściwa owu