Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcowa2017.23 wrote:Enka nie rób głupstw kobito, tak po prostu nie wolno, to tutaj zabronione Czekamy na dobre wieści, ale 22go :D Pierwsza będziesz wysyłać wiruski A ja zaraz za Tobą -tak skromnie dodam
Zawirusujemy całe forum!Rubii, Paula 90, Marcowa2017.23 lubią tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
nick nieaktualnyja robie testy wczesniej. wolę wiedzieć, że coś się dzieję, żeby w porę zareagować albo żeby wiedzieć, że było poronienie. to też cenna informacja dla gina.
jak trzy dni z rzędu wyjdzie pozytyw to na bete i powtórka bety po 48h.
przy moich głupich cyklach kieruję się tylko datą owu. i zaczynam testowanie 8-10 dpo. zależy jak długo wytrzymam -
nick nieaktualny
-
zuzi_c wrote:Marcowa czuj czuj tę moc Najgorsze, że ja póki co nic nie czuję a im bliżej testowania to mam wrażenie, że coraz mniej mam tych objawów haha szaleństwo!
Jakie objawy ja się pytam To głupie ale teraz Wam zazdroszczę dziewczyny, że a to Was brzuch zaboli, jajnik zakłuje itd. Ja nigdy nie miałam żadnych dolegliwości związanych z @. No może poza bardziej wrażliwymi na dotyk piersiami jakoś w drugiej połowie cyklu a tak to nic. Niby błogosławieństwo ale w tej sytuacji może mogłabym zauważyć jakieś zmiany w samopoczuciu a tu lipa
Hashimoto, Letrox -
enka to jest jakaś masakra. Ja już staram się nawet nie doszukiwać bo we wszystkim widziałam objawy. Chociaż nie powiem cały zeszły tydzień i początek tego bardzo odczuwałam bóle podbrzusza. I tylko bolące jajniki czasami.
Jedyny objaw, który wczoraj mnie zastanawiał to lekkie osłabnięcie podczas tego mojego malowania. Po prostu musiałam się położyć na jakieś 30 minut, zjadłam i się wszystko poprawiło -
nick nieaktualnyWyniki dzisiaj:
TSH- 2,02 norma 0,34-4,82
ft3- 3,20 norma 2,00-4,40
ft4- 1,00 norma 0,77-1,61
Progesteron- 12,5ng/ml norma faza lutealna 0,95-21,00
Prolaktyna- 7,8ng/ml norma kobiety przed menopauza 1,9-25
Chyba wszystko wygląda ok? Tylko teraz skąd te krótkie cykle i faza lutealna po 5 dni. Mierzę temperaturę zawsze po przebudzeniu, o tej samej godzinie i w tym samym miejscu i zawsze jest wyraźnie widać skok plus obserwuje w tym czasie śluz płodny i szyjkę.
Ja już zgłupłam doszczętnie.
AAA, zapomniałam dopisać: 4dpo dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 17:13