Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane.
Ja na pęcherz nie pomogę raz w życiu miałam problem i od razu wzięłam furagin. Ale Furagin z tego co pamiętam był na receptę. Ostatnio jakaś zabiegana jestem. Jesienna chandra nie działa zbyt dobrze na mnie, dzisiaj mam takie odczucia.
Jutro wesele, ale wyjazdowe więc też nie bardzo mi się ono widzi ale cóż...
Powoli mam dość pomiarów temperatury, ale lekarz będzie chciał wykresy więc chcę nie chcę muszę robić 9 lub 12 października muszę zapisać się do niego na wizytę, to będzie końcówka cyklu ale na ciążę nie liczę a musimy ustalić plan działania na przyszły cykl i kiedy przyjść na pierwszy monitoring. -
U mnie niespodzianek dzisiaj multum... Byłam w łazience i mam plamienie (wtf?) 14 dc i plamienie.... Masakra... co to się dzieje... Możliwe że to owulacja się tak objawiła... Oczywiście jeśli się nie rozkręci... Najdziwniejsze jest to że w środę test owulacyjny był taki: https://zapodaj.net/5558365c79da3.jpg.html a a wczoraj: https://zapodaj.net/6099451b9ec54.jpg.html. Robione o tej samej porze i tyle samo czasu powstrzymywałam się od picia.
Do tego jeszcze teraz doszły mi jakieś mdłości (możliwe że od wzrostu progesteronu tak sobie myślę), jajniki dalej bolą... Mam nadzieję że nic złego się nie dzieje i że to nie przedwczesna @... -
Abi czytalam ze takie plamienia przy owulacji moga sie zdarzac. Jak jednorazowe to nie ma sie czym przejmowac. Ja raz mialam tak, ale to nawet nie bylo plamienie, tylko sru ze mnie... Bylam u lelarza i wszystko bylo ok. Dziwne, ale moze sie zdarzac. Daj znac czy to tylko raz u Ciebie.
Marta szkoda ze nie przeszlo dzialaj dalej. -
Hej
No niestety wKratke, czas wracac do rzeczywistosci ale wakacje chyba udane? Ja bylam w Grecji lata temu, ale glownie na zwiedzaniu, podobalo mi sie, ale ja z kolei pamietam mase psow a nie kotow :p wtedy kraj mial problem z bezpanskimi psami. Widac teraz maja problem z kotami.
Abi napisz jak z Toba.
Milego weekendu
-
A ktoś doglądał robotników podczas Waszej nieobecności? Ja bym się chyba nie odważyła na zostawienie ich samych, chociaż może tam u Was są "lepsi" fachowcy Kurczę, oby ta farba z szyb zeszła. Trzymam kciuki. Aż tak źle wygląda ten sufit?
Hashimoto, Letrox -
czesc dziewczynki !
Wkratke kochana no faktycznie moglby byc troche inny kształt tzn szersze ale !moze w efekcie koncowym nie będzie się rzucało w oczy poprzez dodanie dodatków itp !
Abi a kiedy rozpoczął Ci się cykl ? Bo wydawało mi się, że jakoś razem zaczęłyśmy ale może cos mi sie pomyliło -
Hej
Abi ale Ci sie namieszalo... Szkoda, ale zaraz pewnie wszystko wroci do normy, trzymam kciuki
WKratke w calosci lazienka moze wygladac ladnie:)
Przesylam Wam wiruski w nowym tygodniu $$$$$&&&&&&%%%%#####$&%$&%$&%$&%£€¥¢£€¥¢$$$$$$$&&&&&&######Rubii, wKratke, MałaMi90 lubią tę wiadomość