Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się czuję bardzo dobrze. Poza tym, że ciągle budzę się w nocy i latam do łazienki oraz strasznie szybko przybieram na wadze (;/) w ogóle nie czuję tej ciąży. Mam więcej energii i w ogóle Chociaż wieczny syf w domu też mam
Hashimoto, Letrox -
Enka moze bedziesz przybierac caly czas tak samo, a nie np na ostatni trymestr najwiecej. Mi lekarz mowil ze tyc bede ppd sam koniec kiedy dziecko nabiera tluszczyku, ale ja caly czas przybieralam te 0.5 kg na tydzien i to juz od 11 czy 12 tygodnia. Masz racje, teraz sa inne priorytety i nie ma co sie martwic moze pozniej dzidzia "zje" wiekszosc Ciebie a znasz juz plec? Kiedy masz kolejna wizyte?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 20:01
-
Dziękuję za wsparcie i odpowiedzi ☺️ dzisiaj rano Pink super czuły negatywny... Leci jakiś śluz podbarwiony krwią,ale malutko. bardzo się denerwuje. Jestem teraz za granicą na zleceniu i wracam dopiero 11.10.. Do tego czasu pozostają testy i niepewność bo na betę nie mam żadnej opcji pójść. Ciągle jestem senna i mdlo mi, tak jakbym się piwa opila na pusty żołądek. Czy możecie wysłać mi dobrą energie Dziewczyny? Niepewność w samotności mnie wykańcza.
-
Marta nie przejmuj sie, ze nie jest w idealnym dniu plemniki zyja dluzej niz tylko pare godzin, wiec moga poczekac na Twoje jajeczko. A ono tez przez jakis czas jest gotowe, wiec nie trzeba sie wstrzelic idealnie w dzien owulacji
ABI90 lubi tę wiadomość
7 cykl staran -
A ja już krew mam obraną z rana i czekam na wyniki Ciekawi mi Tsh i prolaktyna Ale wyniki poznam dopiero później chyba że poprosze mamę żeby mi mmsem przesłała
Zastanawiam się czy jechać w poniedziałek bez zapisów i liczyć ze uda się bez zapisu (będzie 11dc) czy we wtorek się zapisać na konkretną godzinę (12dc). 1 dzień tak narawde chyba nie robi dużej różnicy, chyba na wtorek się zdecyduję -
On zawsze przyjmuje tylko kwestia kolejki, jak do tej pory zawsze udawało mi się bez czekania ale może limit szczęścia wykorzystany hehe Najwczesniej owulację miałam w 13 dc więc 12 dc na podejrzenie będzie też w porządku A ja ogólnie też pracuję krócej wiec dzwonię po 12 bo do 12 przyjmuje dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 10:14