Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, zrobiłam sobie przerwę od forum i troszkę mnie tu nie było Wbrew pozorom dużo tutaj dobrych wieści.
Marcowa super, że wszystko dobrze
Martek całe szczęście z tą torbielą, jeszcze tego by brakowało.
Aneciu nie załamuj się, nie pora na to! To tylko diagnostyka, a jak tfu tfu sprawdzi się jakiś gorszy scenariusz to przynajmniej będzie można konkretniej działać. Nic jeszcze nie jest przesądzone więc spróbuj pozbyć się czarnych myśli.
Abi, rozsądne postępowanie lekarza. Nie mam żadnych wątpliwości, że wszystko będzie dobrze. W końcu raz się już udało a teraz dodatkowo jesteś obstawiona lekami.
wKratę zazdro nowej kuchniWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 10:49
Hashimoto, Letrox -
W planach mamy wypad we dwoje. Mąż dzisiaj "nakazał" szukać jakiegoś miejsca i jutro jedziemy Wiecie co, te mierzenie temperatury weszło mi w krew, po prostu sama dla siebie dalej mierzę, z przyzwyczajenia hehe. Lekarz powiedział że jeśli będzie skok temperatury minimum 3 dni to mogę brać duphaston, więc może też z tego względu dalej to ciągnę, wykres uzupełniłam dzisiaj i jest o tutaj : https://ovufriend.pl/wykres,207c60b31e4ae95aebff15385e6347c2.html
Wiecie kochane, ta myśl że od następnego cyklu będzie clo i monitoring mnie uspokoiła a do tego znowu zaczęłam regularny nordic walking i ogólnie dobrze się czuję
Dziewczyny jak patrzy się na Wasze suwaczki to aż miło