Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak można wyszukać wpisując literkę "B" Jak klikam tutaj to niby wchodzi więc możliwe że coś w telefonie nie chce pokazać. Ogólnie narazie tendencja spadkowa ale wcale się tym nie przejmuję ani nie stresuję.
Ciekawe kiedy dostaniesz terminWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 12:01
-
A ja nie lubię zimy. Nie lubie jak jest zimno i mokro. I nie jezdze na niczym niestety nie rozwinelam w sobie tej pasji. A szkoda bo moze by mi sie spodobalo. Ja wole jak jest cieplo, zmarźluch ze mnie jest jeszcze godzinka pracy u mnie i zaraz weekend. Juz nie moge sie doczekac.
-
Ja kocham jesień, ale za zima to średnio przepadam, ale taka u nas, bo w górach jest pięknie u nas to tylko chlapa... W tamtym roku chyba z dwa razy spadł snieg ale z drugiej strony, ja się boję zima jeździć autem, więc to akurat dobrze, że jest tylko mokro, mi nie dogodzisz:p a jeszcze skrobanie auta... Ehhh.
A ja umiem na nartach i snowboardzie ale tak sredniawo, ale wolę deskę, zdecydowanie ciekawiejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 14:38
-
Dziewczyny ten cykl jest stymulowany lekiem clostilbegyt i dodatkowo brałam estrofem na wzrost endometrium...14dc dostałam Pregnyl-to był zeszły piątek-wczoraj tj. 20dc zrobiłam wynik progesteronu i wyniósł ponad 50 ng/ml...trochę się przestraszyłam,że aż taki wysoki...A zrobiłam badanie dlatego,że 9-go czerwca byłam w ciąży biochemicznej...Test mogę zrobić najwcześniej we wtorek,bo boję się,że Pregnyl jeszcze się utrzymuje-niby do 10 dni po podaniu...co myślicie o tym progesteronie?napisałam do lekarza powiedział,że jest ok...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 16:20
BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
Hej dziewczyny.
U mnie plamienie przez 5dni okazało sie że była to prawdopodobnie miesiączka. Taka bardzo skapa może być wynikiem tej torbieli.
Lekarz, właściwie dwójka lekarzy, kazała mi zacząć przyjmować clo.
Więc zaczęłam. Zobaczymy czy coś urośnie.❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Od dzisiaj przez 5dni mam brać Clo w dawce 50mg
Dodatkowo suplementuje sobie Inofolic.
10dnia cyklu mam isc na usg i sprawdzić co tam słuchac❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
A co tu tak cicho kochane? Co tam u Was? Opowiadajcie jak Wam minął weekend. Cos nasz watek ucichl ostatnio. Mam nadzieje ze to cisza przed dobrymi wiadomosciami na ktore wszystkie tu czekamy:-) a u mnie dzis 34 dc i czekam na @. Dzis powinien byc.