Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
ABI90 wrote:Beata, właśnie przeczytałam Twoja stopke. U nas w listopadzie minie rok. Do środy juz nie dlugo, aby byly dobre wiesci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 20:58
BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
My jutro z mezem mamy 3 rocznice slubu. Niestety maz jest daleko i pierwszy raz w rocznice bede sama a staramy sie od 2 lat bezskutecznie jak narazie
Beata trzymam kciuki oby Wam sie udalo moze te bolace piersi to jakis dobry znak -
Rubii wrote:My jutro z mezem mamy 3 rocznice slubu. Niestety maz jest daleko i pierwszy raz w rocznice bede sama a staramy sie od 2 lat bezskutecznie jak narazie
Beata trzymam kciuki oby Wam sie udalo moze te bolace piersi to jakis dobry znakBeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
ABI miło, że o nas pamiętasz , jestem i czytam Was regularnie, codziennie patrzę czy są jakieś dobre wieści sama nie wiem czego chcę, wmawiam sobie, że się nie nadaję na matkę, i obrzydzam macierzyństwo, żeby nie cierpieć jak kolejny raz się nie udaje i żeby się nie zafiksowywać znów na tym punkcie. Tym bardziej, że jak nie ma napinki żeby mieć dziecko to się jakoś lepiej w małżeństwie układa. Ale czytając Was patrzę jak Wam zależy, jak się staracie i czuje, że sama siebie oszukuję i od nowa budzą się uczucia, że miło by było wiedzieć jak to jest mieć w sobie dziecko, jak to jest być mamą. Dlatego tak sie ostatnio nie udzielam. Wierzę w każdą z Was! Każdej z Was musi się udać za to co przechodzicie! :-*
-
Rubii wrote:My jutro z mezem mamy 3 rocznice slubu. Niestety maz jest daleko i pierwszy raz w rocznice bede sama a staramy sie od 2 lat bezskutecznie jak narazie
Beata trzymam kciuki oby Wam sie udalo moze te bolace piersi to jakis dobry znak
Szkoda że spedzacie ja osobno, ale tak jak Beata pisze, nadrobicie jak mąż wróci
Rubii lubi tę wiadomość
-
Pozytywko nam się uda ale Tobie też Ważne abyś Ty ze swoją decyzją czuła się dobrze i aby między Wami było dobrze. Jeśli będzie miłość to będzie i dziecko, i wtedy będziesz zaskoczona
Ja dzisiaj bezsilna jakaś jestem Ale trzeba brać się w garść -
Aneciu wrote:Hej dziewczyny,
Ja tez na weekend wyjechalam z mezem, w czwartek mialam nastepna wizyte jajeczko uroslo do 21mm wiec mielismy sie starac przez weekend co uczynilismy
Teraz czekamy, ale nie mam zadnych przewidywan jak przyjdzie okres robimy droznosc jajowodow
Witamy likiputkowo!
Czy przed ineminacja tez mialas robiona droznosc?5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Marcowa2017.23 wrote:Rubi braliśmy tego samego dnia ślub u nas jutro też 3 rocznica
Szkoda że spedzacie ja osobno, ale tak jak Beata pisze, nadrobicie jak mąż wróciMarcowa2017.23 lubi tę wiadomość
-
Marcowa2017.23 wrote:Beata czyli teraz czekamy na Twoje testowanie?
BeataW.
Hej dziewczyny bylam dzisj na wizycie czy pecherzyk pekl. Dzis jest 20 dzien cyklu i pecherzyk ma 2cm i dopiero peka..troche pozno wiec lekarz zdecydowal sie na duphostan 10 dni i od drugiego dnia cyklu 5dni Clo zeby troche stymulowac jajniki bo jajeczko jest ale pozno dojrzewa.
Narazie odpuszczamy droznosc i zobaczymy 2 cykle na stymulacji. Cos mi sie wydaje ze to nie ten cykl tez czytalam ze przedojrzale jajeczko nie jest zdolne do zaplodnienia wiec nie nastawiam sie na ten cykl
Wiec Wy dziewczyny musicie zapoczatkowac dobre wiesciWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 22:37
Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Dziewczyny...dziś jest 26 dc...12 dni po podaniu zastrzyku...Zrobiłam test-są dwie kreski,oczywiście jedna z nich mniej wyraźna...ale nie cieszę się,bo boję się,że to może Pregnyl jeszcze działa,choć na ulotce było napisane do 10 dni...więc mam cichą nadzieję,że może jednak....dopiero jutro mogę jechać na bete...BeataW.
Aneciu szkoda, że jajeczka nie pęka w odpowiednim momencie. Ale stymulacja będzie, więc się poprawi kiedy następny raz pójdziesz do lekarza?
Beata po cichu gratuluję i mam ogromną nadzieję że to nie pregnyl! Czyli czekamy na betę? Jutro powtórzysz test? Dawaj fotę testu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 08:34
-
Tak jutro powtórzę i zrobię betę,ale wynik dopiero wieczorem będzie...teraz robiłam test czułości 25...Ale.kupie taki z czułością 10...A jak dodać tutaj zdjęcie?BeataW.
Marcowa2017.23 wrote:Nie no Beata to musi być to po 12 dniach w dodatku test o czułości 25BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna...