Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/4a7edc782427.jpg.html proszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 12:32
Marcowa2017.23, Rubii lubią tę wiadomość
BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
Beata wspaniale wiesci! Tym razem musi byc wszystko dobrze!!
Moze zapoczatkujesz dwukreseczkowa faleBeataW. lubi tę wiadomość
Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Aneciu wrote:Beata wspaniale wiesci! Tym razem musi byc wszystko dobrze!!
Moze zapoczatkujesz dwukreseczkowa faleBeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
Ja dziewczyny też Wam życzę wszystkiego najlepszego i przede wszystkim spełnienia marzeń i stosunkowo udanego wieczoru
Marcowa2017.23, Rubii lubią tę wiadomość
BeataW.
Cześć dziewczyny. U mnie fizycznie dobrze ale psychicznie gorzej. Jutro mam pogrzeb dziadka, jak tylko o tym pomyślę zalewam się łzami. Nie wiem jak przetrwam jutrzejszy dzień.
Rubii i Marcowa wszystkiego dobrego z okazji rocznicy
Beata trzymam bardzo mocno kciuki za betę. Jeśli czujesz, że to to tzn., że będzie dobrze
Hashimoto, Letrox -
Dziewczyny w dniu rocznicy dla Was dużo dużo miłości
Beata trzymam kciuki za jutrzejszy dzień.
Aneciu szkoda, ale zawsze jest nadzieja
enka bardzo współczuję śmierci dziadka, musisz się trzymać i postaraj się być spokojna na tyle ile to w takiej sytuacji jest możliwe...
Temperatura u mnie dzisiaj lekko odbiła, bardzo czekam na jutrzejsząPojawił się wodnisto-kremowy śluz, jadąc do pracy poczułam jakieś mdłości (ale to zupełnie może być nie związane z sytuacją, może po prostu jakiś zbieg okoliczności a może reakcja na duphaston). Najgorsze te czekanie... A tu mój wykres: https://ovufriend.pl/wykres,207c60b31e4ae95aebff15385e6347c2.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 12:54
Rubii, BeataW. lubią tę wiadomość
-
enka90 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie fizycznie dobrze ale psychicznie gorzej. Jutro mam pogrzeb dziadka, jak tylko o tym pomyślę zalewam się łzami. Nie wiem jak przetrwam jutrzejszy dzień.
Rubii i Marcowa wszystkiego dobrego z okazji rocznicy
Beata trzymam bardzo mocno kciuki za betę. Jeśli czujesz, że to to tzn., że będzie dobrze
A co do pogrzebu-strasznie mi przykro z tego powodu...wiesz mój dzidzia zmarł na moich rękach kilka lat temu...wiem co czujesz,ale.wiedz co?Jak kiedyś płakałam to podeszła do mnie taka Pani i powiedziała mi,żebym nie płakała z tego powodu,bo dzidzia będzie tonął...I to mi strasznie dało do myślenia...może to głupie,ale coś w tym jest...BeataW.
Enka Kochana bardzo wspolczuje smierci Dziadka. Domyslam sie, ze nielatwy czas teraz dla Ciebie...mi zmarla Babcia, ktora mnie wychowywala, ale mysle sobie, ze jest teraz moim Aniolem w niebie i dba o mnie z gory
Twoj Dziadek bedzie tez teraz Twoim Niebianskim Strozem :*
Dziewczyny wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy! Abyscie byly szczesliwe, zawsze :*
Beata trzymamy kciuki za Ciebie! Abi za Twoja temperature rowniez! Oby to byl dobry znakWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 16:08
Rubii lubi tę wiadomość
7 cykl staran -
Dzien dobry Dziewczyny!
Enka trzymaj sie cieplo :*
Beata bylas na becie? Kiedy mozesz sie spodziewac wynikow?
Milego czwartku Kochane!!!
U mnie cisza, jesli chodzi o jakiekolwiek objawy owulacji, 14 dc dzisiajzaczelam brac w tym miesiacu Ovarin, ale nie wiem czy to cos pozmienia
jakos tak slabej wiary w tym cyklu jestem i odsunelam starania na dalszy plan. Moze dlatego, ze w perspektywie mam ta wizyte w klinice - ale nie dostalam jeszcze terminu, wiec nie wiem kiedy to nastapi. Ach co bedzie to bedzie
7 cykl staran -
Marcowa zrezygnowalam z pomiarow temperatury
troszke mnie czasami korci, bo jestem ciekawa co sie dzieje, ale stresowalo mnie to za bardzo, wiec odpuscilam
co bedzie to bedzie! Mam tylko nadzieje, ze mi ten termin wizyty w klinice ustala, bede miala wtedy na co czekac
7 cykl staran