Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/4a7edc782427.jpg.html proszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 12:32
Marcowa2017.23, Rubii lubią tę wiadomość
BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
Beata wspaniale wiesci! Tym razem musi byc wszystko dobrze!!
Moze zapoczatkujesz dwukreseczkowa faleBeataW. lubi tę wiadomość
Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Aneciu wrote:Beata wspaniale wiesci! Tym razem musi byc wszystko dobrze!!
Moze zapoczatkujesz dwukreseczkowa faleBeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
Ja dziewczyny też Wam życzę wszystkiego najlepszego i przede wszystkim spełnienia marzeń i stosunkowo udanego wieczoru
Marcowa2017.23, Rubii lubią tę wiadomość
BeataW.
Cześć dziewczyny. U mnie fizycznie dobrze ale psychicznie gorzej. Jutro mam pogrzeb dziadka, jak tylko o tym pomyślę zalewam się łzami. Nie wiem jak przetrwam jutrzejszy dzień.
Rubii i Marcowa wszystkiego dobrego z okazji rocznicy
Beata trzymam bardzo mocno kciuki za betę. Jeśli czujesz, że to to tzn., że będzie dobrze
Hashimoto, Letrox -
Dziewczyny w dniu rocznicy dla Was dużo dużo miłości
Beata trzymam kciuki za jutrzejszy dzień.
Aneciu szkoda, ale zawsze jest nadzieja
enka bardzo współczuję śmierci dziadka, musisz się trzymać i postaraj się być spokojna na tyle ile to w takiej sytuacji jest możliwe...
Temperatura u mnie dzisiaj lekko odbiła, bardzo czekam na jutrzejszą Pojawił się wodnisto-kremowy śluz, jadąc do pracy poczułam jakieś mdłości (ale to zupełnie może być nie związane z sytuacją, może po prostu jakiś zbieg okoliczności a może reakcja na duphaston). Najgorsze te czekanie... A tu mój wykres: https://ovufriend.pl/wykres,207c60b31e4ae95aebff15385e6347c2.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 12:54
Rubii, BeataW. lubią tę wiadomość
-
enka90 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie fizycznie dobrze ale psychicznie gorzej. Jutro mam pogrzeb dziadka, jak tylko o tym pomyślę zalewam się łzami. Nie wiem jak przetrwam jutrzejszy dzień.
Rubii i Marcowa wszystkiego dobrego z okazji rocznicy
Beata trzymam bardzo mocno kciuki za betę. Jeśli czujesz, że to to tzn., że będzie dobrze
A co do pogrzebu-strasznie mi przykro z tego powodu...wiesz mój dzidzia zmarł na moich rękach kilka lat temu...wiem co czujesz,ale.wiedz co?Jak kiedyś płakałam to podeszła do mnie taka Pani i powiedziała mi,żebym nie płakała z tego powodu,bo dzidzia będzie tonął...I to mi strasznie dało do myślenia...może to głupie,ale coś w tym jest...BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna...