Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
wKratke wrote:Dzien dobry Dziewczyny!
Enka trzymaj sie cieplo :*
Beata bylas na becie? Kiedy mozesz sie spodziewac wynikow?
Milego czwartku Kochane!!!
U mnie cisza, jesli chodzi o jakiekolwiek objawy owulacji, 14 dc dzisiaj zaczelam brac w tym miesiacu Ovarin, ale nie wiem czy to cos pozmienia jakos tak slabej wiary w tym cyklu jestem i odsunelam starania na dalszy plan. Moze dlatego, ze w perspektywie mam ta wizyte w klinice - ale nie dostalam jeszcze terminu, wiec nie wiem kiedy to nastapi. Ach co bedzie to bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 16:53
BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
Dziewczynki na wszystkie wiadomości odpisze jutro:) poczytam i odpisze...A dziś mam takie wiadomości-przed chwilą dodali mi wyniki:)
Beta HCG 96,83
Progesteron 84 ng/ml
W poniedziałek powtórzę Betę bo będę miała wyniki tego samego dnia,a gdybym zrobiła w sobotę to około środy wyniki,bo troszkę dłużej to idzie...Marcowa2017.23, Martek&M lubią tę wiadomość
BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
Wspaniałe wieści Beata!! Gratulacje!! od razu dzień lepszy jak się czyta coś pozytywnego od rana
Wkratke - powodzenia!
Enka - dużo siły!
A ja nie mam okresu po duphastonie...zawsze był po max 3 dniach a dziś czwarty dzień i nie ma a objawy są, ból piersi mega, pryszcze na buzi, emocjonalność...a jego brak czy któraś tak miała? Boje się, że wyrosła jakaś torbiel..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 06:17
BeataW. lubi tę wiadomość
-
Pozytywka wrote:Wspaniałe wieści Beata!! Gratulacje!! od razu dzień lepszy jak się czyta coś pozytywnego od rana
Wkratke - powodzenia!
Enka - dużo siły!
A ja nie mam okresu po duphastonie...zawsze był po max 3 dniach a dziś czwarty dzień i nie ma a objawy są, ból piersi mega, pryszcze na buzi, emocjonalność...a jego brak czy któraś tak miała? Boje się, że wyrosła jakaś torbiel..BeataW.
BeataW. wrote:Jeśli nic Cię mocno nie kłuje,to na pewno to nie jest torbiel-spokojnie...Ja miałam 7 cm i wchłonęła mi się po luteinie:) także jak bierzesz duphaston to raczej nie zrobi się żadna torbiel...U mnie cykle wahają się między 28 a 36 dni i jak brałam luteine od 15 dc przez 10 dni-czyli skończyłam 25dc to okres przychodził praktycznie około 8 - 10 dni po odstawieniu,czyli zawsze po 33 dc...Tak mnie to denerwowało...może miałaś jakiś stres w tym miesiącu i dlatego się przesunął....A może wcale nie przyjdzie
Dziękuję Ci za wsparcie w takim razie czekam -
Cześć dziewczyny.
Beata gratuluję!!
Ja dzisiaj jakieś okropne sny miałam znowu... Chyba skuszę się na test w poniedziałek... to będzie 10dpo w środę ostatecznie robię żeby wiedzieć co z duphastonem... Nie wiem zobaczę sama...
U mnie dzisiaj mgliście to i nastrój słaby... -
BeataW. wrote:Dziewczynki na wszystkie wiadomości odpisze jutro:) poczytam i odpisze...A dziś mam takie wiadomości-przed chwilą dodali mi wyniki:)
Beta HCG 96,83
Progesteron 84 ng/ml
W poniedziałek powtórzę Betę bo będę miała wyniki tego samego dnia,a gdybym zrobiła w sobotę to około środy wyniki,bo troszkę dłużej to idzie...
Gratulacje kochana cudowne wieści
Na to czekałam cały wieczór❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
A ja dziewczyny czekam na Wasze dwie ładne kreseczki || ♡♡♡♡
Wizyta umówiona na 31 października na godzinę 19:) mam odstawić bromergon i brać duphaston 3x1 tabletkęBeataW.
Aneciu też testuje, w środę u mnie @ powinna przyjść w czwartek ale po duphastonie ciekawe czy tak szybko będzie...
Ogólnie to mnie jakaś grypa żołądkowa chyba łapie...Dzisiaj najchętniej bym spała a jeszcze do 16 tyleee czasu... Czyżby jesienna chandra dopada? -
Hej dziewczyny,
Ja niestety nie bede testowac w srode poniewaz mam zapisany duphostan 10 dni wiec ost dzien wypada w piatek 26.10
Wiec bede czekam na okres przez weekend a wiem ze po dupku to sie tez moze przesunacEuthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Beata jeszcze raz gratulacje!
ABI czekamy na wiscie od Ciebie!Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Aneciu wrote:Beata jeszcze raz gratulacje!
ABI czekamy na wiscie od Ciebie!Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna...