Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,
Ja tez na weekend wyjechalam z mezem, w czwartek mialam nastepna wizyte jajeczko uroslo do 21mm wiec mielismy sie starac przez weekend co uczynilismy
Teraz czekamy, ale nie mam zadnych przewidywan jak przyjdzie okres robimy droznosc jajowodow
Witamy likiputkowo!
Czy przed ineminacja tez mialas robiona droznosc?
Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
A u mnie chyba coś się jednak dzieje https://ovufriend.pl/wykres,207c60b31e4ae95aebff15385e6347c2.html
I wzięłam już od dzisiaj duphaston a co tam... Zaszkodzić nie zaszkodzi. Skoro lekarz mówił że mogę po owulacji go wziąć to zaryzykuję. W związku z tym może w tym cyklu uda mi się zatestować Aneciu a Ty kiedy? -
Powiem Ci że któryś z kolei cykl z temperaturą i jakos wesżło mi w krew. Robię to odruchowo. Tylko te cykle bez owu po cb miały na mnie zły wpływ, może to ja miałam takie ciśnienie że straciłam ciążę i chciałam bardzo szybko być znowu i denerwowałam się bo temperatura nie skoczyła. Ja od kiedy notuję w aplikacji to już wszystko mam pod kontrolą
-
Witaj Liliputkowo. Milo nam ze do nas dolaczylas. A ja sie musze przyznać ze tez mierz3 rano temperature co prawda nie codziennie ale tak mi weszlo w nawyk ze mierze sle nigdzie tego nie z zapisuje. Sama dla siebie mierze. I juz od 2 dni mam w dole a @ brak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 14:14
-
Przewidywany @ mam na 24 ale owulacja byla pozniej niz w aplikacji wiec koze sie przesunac. Wiec jak nie przyjdzie to wtedy bede mysle ewentualnie kiedy testowac, ale nie nastawiam sie nich dni miajaj bo nie chce siedziec i czekac jak na szpilkachEuthyrox 75
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
A kiedy ABI chcesz testowac?Euthyrox 75
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
24 jeśli plany się nie pozmieniają powinno być wtedy 12dpo w tym 10 z duphastonem. A później startujemy z clo, a wiecie jaki głupek ze mnnie... stwierdziłam ze poczekam z receptą i nie wykupiłam jeszcze... Tli się we mnie nadzieja że moje jednak... A jeszcze jak dzisiaj zobaczyłam że ovu wyznaczyło mi owulację to ta nadzieja wzrosła tym bardziej...
-
To AbI mamy taki sam czas ja tez do 24 i wtedy zobaczymyEuthyrox 75
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Hej dziewczyny
Liliputkowo90 witaj trzymam kciuki za pozytywny test
No właśnie dziewczyny! Ktoś tu w końcu musi mieć dwie kreseczki. Dla mnie ten wątek okazał się szczęśliwy, dla Was też musi!!
Ja za tydzień mam już polowkowe, ale jakaś taka spokojna jestem
-
U mnie dziś mija 10 dni od podania Pregnylu....chciałam zrobić jutro test,ale poczekam do środy zawsze to 12 dni po podaniu jest pewniejsze...zresztą zobaczę jak będzie z temperaturą...BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna...