Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Abi może takim niby wirusem Twoj organizm zareagował na ciąże oby oby oby !!!!!
Z okazji skończonego 21 tygodnia ja Wam wyśle wiruski @@@#$%#$%%$#@@#$%%$#@.
Jutro mam wizytę, trzymajcie kciuki również za nasWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 11:28
wKratke, enka90 lubią tę wiadomość
-
ZNając życie i siebie to jeszcze jutro powtórze te z allegro taniochy bo kilka jeszcze mam Przecież ja niecierpliwa. A ostatnio zamawiałam suplementy i był test clearblue ten cyfrowy za 15zł więc sobie dorzuciłam do zakupów taki bajer hihi
A u nas jakoś dawno nie było przytulanek... wczoraj mąż miał chęć ale ja z bólem głowy i mdłościami leżałam więc nie harce mi w głowie były
Marcowa dzięki za porcję -
Abi cudownie się zapowiada, trzymam kciuki Beata pochwal się piękną betą Marcowa trzymam kciuki za wizytę Ja mam w środę ale chyba bez usg więc tak jakby jej nie było no ale zobaczymy, może mnie zaskoczy chociaż się nie zapowiada. Ja dzisiaj od rana przy garach ale dobrze, mam jakieś zajęcie i trochę mniej myślę. W planach obiadek i sałatka z bakłażanem, zobaczymy jak wyjdzie
Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
ABI90 wrote:Hej dziewczyny ja sie wyciszalam przed dzisiejszym testem... Dzisiaj teoretycznie 10dpo... https://zapodaj.net/9e649100b47c0.jpg.html ja cos widze nie wiem jak Wy... Narazie sie nie cieszymy i jestesmy ostrozni...BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
Dam Wam znać dziewczyny jak moja beta-wynik wieczorem...trochę się stresuje...ale test z dziś rano o czułości 25 pokazał już wyraźniejszą kreskę więc mam nadzieję,że będzie ok..BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
Nie wiem o co chodzi, na tel się rozpisałam a tylko jedno zdanie się pojawiło. Musiałam wejść na kompa.
Staram się 12 miesiac, 6 cykli na clo, 3 na duphastonie i teraz pierwszy raz dostałam zastrzyk pregnyl. Testuje za 8 dni.BeataW. lubi tę wiadomość
Iwona