Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
19iwona90 wrote:Nie wiem o co chodzi, na tel się rozpisałam a tylko jedno zdanie się pojawiło. Musiałam wejść na kompa.
Staram się 12 miesiac, 6 cykli na clo, 3 na duphastonie i teraz pierwszy raz dostałam zastrzyk pregnyl. Testuje za 8 dni.BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
19iwona90 wrote:Tydzień temu miałam zastrzyk, tylko się zastanawiam czy ważne jest miejsce tego zastrzyku? Bo w sumie lekarz nie powiedział gdzie mam go dostać a pielęgniarka też nie wiedziała. Miał być podskórnie i dostałam w rękę.BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
Dziewczynki mój wynik bety z dzisiaj 512.40 a w czwartek wynosił 96,83 zrobiła sobie kalkulator przyrostu i wyszło,że w normie
Marcowa2017.23, Rubii lubią tę wiadomość
BeataW.
Wspaniale wiesci! Czekamy na wiecej!
Ja biore dupka do piatku a pozniej bede czekac na okres 3 dni.
Jak przyjdzie zaczynam pierwszy cykl z CLO
Jest planBeataW. lubi tę wiadomość
Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
wKratke to przynajmniej bede pamietac kiedy masz urodziny ale fajnie jak bys Ty wtedy testowala i zrobila sobie prezent fajny
Beata ladny wynik gratulacje
Aneciu oby @ nie przyszedl trzymsm kciukiBeataW. lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Zrobiłam dzisiaj test, wczoraj kupiłam w aptece bo przecież ja z tych niecierpliwych a zamówienie z neta jeszcze nie przyszło. Kreseczka wyszła, z tym że znowu blada ja na żywo ją widzę ale na zdjęciu nie koniecznie. Myślę że nic z tego nie będzie bo musiałaby pociemnieć a jest jak jest. Więc zdjęcia nie będę nawet wstawiać. Duphaston mam jeszcze na dzisiaj i jutro, myślałam odstawić go już dzisiaj ale wzięłam dzisiaj i jutro wezmę a dopiero w czwartek ewentualnie powtórzę ostatni raz dla pewności czy jeszcze brać czy nie.
Tak czy siak najważniejsze że jest plan. Jesli przyjdzie @ to tak jak Aneciu startujemy z Clo i monitoringiem a później znowu duphastonBeataW., Martek&M lubią tę wiadomość
-
ABI90 wrote:Hej dziewczyny.
Zrobiłam dzisiaj test, wczoraj kupiłam w aptece bo przecież ja z tych niecierpliwych a zamówienie z neta jeszcze nie przyszło. Kreseczka wyszła, z tym że znowu blada ja na żywo ją widzę ale na zdjęciu nie koniecznie. Myślę że nic z tego nie będzie bo musiałaby pociemnieć a jest jak jest. Więc zdjęcia nie będę nawet wstawiać. Duphaston mam jeszcze na dzisiaj i jutro, myślałam odstawić go już dzisiaj ale wzięłam dzisiaj i jutro wezmę a dopiero w czwartek ewentualnie powtórzę ostatni raz dla pewności czy jeszcze brać czy nie.
Tak czy siak najważniejsze że jest plan. Jesli przyjdzie @ to tak jak Aneciu startujemy z Clo i monitoringiem a później znowu duphastonBeataW.
ABI90 wrote:Hej dziewczyny.
Tak czy siak najważniejsze że jest plan. Jesli przyjdzie @ to tak jak Aneciu startujemy z Clo i monitoringiem a później znowu duphaston
Trzymam kciuki żebyś nie musiała mieć stymulowanego cyklu tylko żeby ta bladziuchna kreseczka pociemniała
też bym spróbowała z inną marką testu i zmieniła na te najczulsze jak zobaczysz wyraźniejszą kreseczkę od razu Ci się humor poprawi :*
ja miałam ten cykl stymulowany Clo i podziałało to tak na mnie (stety/niestety - na razie nie mam zdania), że nie wiem czy zdarzyliśmy się w moment wstrzelić nikt nie spodziewał się owulacji (po tylu cyklach bezowulacyjnych) w 10 dniu cyklu❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
To był test o czułości 10, ja ją widzę wyraźnie, na zdjęciu nie mogę złapać ale myślę że powinna być ciemniejsza. W czwartek ostatecznie rozwieję wątpliwości bo dzisiaj na wieczór duphaston jutro rano i na wieczór i czwartek decyzyjny
Nie będę sobie wkręcać nic na siłę , co ma być to będzie... W czwartek jeśli ma być coś widać to będzie widać na pierwszy rzut oka
Kochane jesteście dzięki że wierzycie we mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 09:59
-
Ja właśnie dostałam 1 tabletkę (50mg) Clo od 5 dnia cyklu przez 5 dni. I 10 dnia cyklu na pierwszy monitoring.
Miało być sprawdzenie czy w ogóle coś się zadziało a tu mój organizm postanowił zrobić psikusa❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
ABI90 wrote:Mi dał tylko pół i przez 6 dni i 12 na monitoring, może kwestia tego że metformax też ma wpływ na owulację a biorę aż 1500... No zobaczymy
Pewnie tak. Ja brałam tylko i wyłącznie Clo. Żadnych innych tabletek (tylko jakieś suplementy)
Od kilku dni w ogóle czuje się nie swojo... mam dreszcze, uderzenia gorąca na przemian z gęsią skórką, ból w podbrzuszu jak na miesiączke... co jest nie tak❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024