Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam pojęcia w co te nasze organizmy grają... Mnie dalej podbija takie mam mdłości, śluzu dużo, kuje coś tam na dole też a tu tak... dzisiaj nawet temperatury nie mierzyłam...
U Ciebie Martek będzie dobrze bo często udaje się w pierwszym cyklu z Clo z tego co czytałam -
ABI90 wrote:Nie mam pojęcia w co te nasze organizmy grają... Mnie dalej podbija takie mam mdłości, śluzu dużo, kuje coś tam na dole też a tu tak... dzisiaj nawet temperatury nie mierzyłam...
U Ciebie Martek będzie dobrze bo często udaje się w pierwszym cyklu z Clo z tego co czytałam
Mimo że jakoś super długo się jeszcze nie staramy (bo są przecież dziewczyny które starają się kilka lat) a my 6 miesiąc...
Cicha nadzieja jest że się udało ale rozsądkowa głowa mówi że nie nie nie stop! jeszcze nie czas na objawy i wróżenie
ale nie powiem... życzyłabym sobie tego bardzo❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Marcowa mam... : https://zapodaj.net/690f08251c440.jpg.html Jak patrzę na te zdjęcie w komputerze na tradycyjnym monitorze to nie bardzo widzę tą kreskę, w telefonie wyraźniej a na żywo dość wyraźnie ale nie tak jak powinno być. Mam wrażenie że mój wzrok fixuje i wyimaginował sobie rkeskę
BeataW. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam putanie co do brania dupka, wiem ze stosuje sie go na podtrzymanie ciazy albo takze na wywolanie okresu dla dziewczyn z nieregularnymi.
Ja powinnam dostac okres jutro ale mam brac dupk do piatku.
Czy branie dupka jakby zatrzymuje okres ze wystapi on dopiero po odstawieniu? Czy jak ma sie regularne okres powinien wystapic w czasie brania?
Pozdrawiam! Trzymam kciuki za ciemniejace kreseczkiEuthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
W internecie wyczytalam, ze powinien pojawic sie dopiero po odstawieniu...Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Wspaniale Marcowa, teraz mozna sobie tylko zyczyc aby bylo tak dalej patrze na ten Twoj suwaczek i to juz naprawde polowa! Ale ten czas leci
Milego dnia Kochane!
U mnie dzien zapowiada sie dosc spokojnie ale juz sie nie moge doczekac weekendu!7 cykl staran -
Abi nie trać wiary, przecież kreska może być niewidoczna nawet w dniu planowanej miesiączki więc czekamy tylko by nic Cię nie nawiedziło i po weekendzie liczę na grubą wyraźną krechę Martek, kiedy testujesz? Ja dzisiaj lecę na wizytę, pewnie czysta formalność więc się nawet nie mam czym zbytnio stresować (poza ważeniem ^^)
Hashimoto, Letrox -
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest u Was owulacja pokrywa sie ze skokiem temperatury? Jest przed czy po? Dziś u mnie 12 dc temp skoczyła śluzu sporo brzuch mnie bardzo boli, normalnie jakbym skurcze miała. Dziś musimy poprawić bo przez weekend było codziennie. Ale w tym cyklu mam taki stres tak świruje że co$ czuje że sie nie uda, nie umiem wyluzować...
-
Marta ciężko jest wyluzować, ja jestem czystym przykładem panikary hehehe Też mnie zastanawia to kiedy ta owulacja jest w dzień przed skokiem temperatury, w 1 dniu skoku czy jeszcze inaczej ale myślę ze tego do końca nie wiadomo Enka dzięki za wiarę już jutro się okaże co to się u mnie porobiło stwierdziliśmy z mężem że jutro robię test jeśli znowu będzie niepewnie to rano biorę tabletkę i zrobię bhcg które rozwieje już wszelkie wątpliwości
-
Zobaczymy co przyniesie jutro. Ale pokombinowałam i wstawiłam zdjęcie testu ale na stronie fotosik i myślę że jest bardziej "realne". To nie jest z dzisiaj bo już się poddałam stwierdziłam że czekam do jutra
https://www.fotosik.pl/zdjecie/c117f34abcbd8354
Nie patrzcie na moje paznokcie bo zdjęte hybrydy a i wtedy kwiatki przesadzałam W weekend sobie chyba zrobięWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 10:37