Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcowa, większą dawkę biorę od miesiąca (co drugi dzień) więc TSH powinno się już ruszyć. Z drugiej strony może po prostu organizm potrzebuje więcej czasu na zmagazynowanie zapasów skoro to jest co drugi dzień, nie wiem Niestety w letrox jest mniej dawek do wyboru niż w euthyrox i dlatego muszę brać większą co drugi dzień a nie cały czas taką samą -.- Gin powiedziała, że dawkę zostawiamy ale ona jest ostatnią osobą, której zaufam w tej kwestii. Pamiętam jak byłam u niej przed ciążą i coś powiedziałam o TSH to ona, że leków by mi nie dała (a miałam TSH lekko ponad normę) no śmiechu warte. Uważam, że wiem lepiej co dla mnie dobre i po prostu jak zauważę, że coś jest nie tak to lecę do endokrynologa. Poczekam jeszcze ze 2 tygodnie i powtórzę badania chociaż się zbytnio nie łudzę. 3.12 połówkowe ale to wypada 24 tc (23+4) i sama nie wiem co z tym fantem zrobić. Pytałam się jej czy to nie za późno bo są zalecenia by zrobić do 22tc ale twierdzi, że nie. W internecie znalazłam w wielu poradniach, że zapraszają między 22-24 więc może ok... Sama nie wiem co mam zrobić. Mam jeszcze czas by zapisać się prywatnie no ale wtedy trzeba się liczyć z dużymi kosztami a też nie mam gwarancji, że będę zadowolona idąc do nieznanego mi lekarza. Uh ale się wyżaliłam
Beata super Kiedy wizytujesz?
Abi z niecierpliwością czekam na wieści
Hashimoto, Letrox -
enka90 wrote:Marcowa, większą dawkę biorę od miesiąca (co drugi dzień) więc TSH powinno się już ruszyć. Z drugiej strony może po prostu organizm potrzebuje więcej czasu na zmagazynowanie zapasów skoro to jest co drugi dzień, nie wiem Niestety w letrox jest mniej dawek do wyboru niż w euthyrox i dlatego muszę brać większą co drugi dzień a nie cały czas taką samą -.- Gin powiedziała, że dawkę zostawiamy ale ona jest ostatnią osobą, której zaufam w tej kwestii. Pamiętam jak byłam u niej przed ciążą i coś powiedziałam o TSH to ona, że leków by mi nie dała (a miałam TSH lekko ponad normę) no śmiechu warte. Uważam, że wiem lepiej co dla mnie dobre i po prostu jak zauważę, że coś jest nie tak to lecę do endokrynologa. Poczekam jeszcze ze 2 tygodnie i powtórzę badania chociaż się zbytnio nie łudzę. 3.12 połówkowe ale to wypada 24 tc (23+4) i sama nie wiem co z tym fantem zrobić. Pytałam się jej czy to nie za późno bo są zalecenia by zrobić do 22tc ale twierdzi, że nie. W internecie znalazłam w wielu poradniach, że zapraszają między 22-24 więc może ok... Sama nie wiem co mam zrobić. Mam jeszcze czas by zapisać się prywatnie no ale wtedy trzeba się liczyć z dużymi kosztami a też nie mam gwarancji, że będę zadowolona idąc do nieznanego mi lekarza. Uh ale się wyżaliłam
Beata super Kiedy wizytujesz?
Abi z niecierpliwością czekam na wieściBeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
ABI90 wrote:Widocznie cos poszlo nie tak. Licze ze stymulacja i monitoring przyniesie jakis skutek. Teraz juz czekam na @. Niech będzie jak najszybciejBeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
Hej;)
Abi no szkoda szkoda, ale widzę że się nie zalamujesz, więc dobrze daj znać jak tam sytuacja się rozwija.
Iwona i jak? Testowalas dziś?
Ja mam jakieś gorsze dni, przez to ciśnienie chyba. Jak Wasze samopoczucie w taką pogodę? Ja miałam nie jeść słodyczy ale jak tu nie jeść kiedy to tak poprawia humor -
wKratke wrote:A wiesz na kiedy Ci teraz przesuna?
Moja Mama kiedys czekala na wizyte do endokrynologa, 2 lata, a endokrynolog sie rozchorowal i jej odwolali wizyte z tydzien przed...czekala kolejne dwa lata
Hashimoto, Letrox