Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
19iwona90 wrote:Hej rano robiłam znowu test i był negatywny, więc czekam na @
A ja dzisiaj mam zabiegany dzień, na porządki mnie znowu wzięło, mimo że tydzień temu też mieliśmy weekend sprzątania.
-
wKratke oczywiście że tak. U mnie to prawie napewno głowa, choć zdarzają sie przypadki niepłodności poporodowej. Tylko że u mnie jest jeszcze jedna mozliwość, problem u męża, choć wyniki nasienia były nienajgorsze to boje się że mogły się pogorszyć, mąż choruje na nerwice bierze leki które niestety wpływają na płodność. Jeśli w tym miesiącu nam nie wyjdzie to chyba zrobimy przerwe do nowego roku, może nawet do wiosny.
-
U nas wczoraj też było całkiem ładnie, miało cały dzień padać a tu takie zaskoczenie Dzisiaj za to szaruga od samego rana. Podobno w przyszłym tyg. ma być znów 20st, ostatnie podrygi ciepła
Bardzo ładnie to napisałaś wKartkę
Hashimoto, Letrox -
Szkoda Iwona
Abi jak u Ciebie?
U nas ładna pogoda, byliśmy na spacerze, ale szybko wróciliśmy, bo brzuch zaczął mnie boleć i sobie przypomniałam, że nie wzięłam magnezu rano, a właśnie muszę brać na takie twardnienia. Wzięłam już i odpoczywam
-
marta_kwk wrote:Hej dziewczyny. U mnie dziś troche lepiej. Temp rano znowu w górę, w końcu to wygląda jak powinno. Wojtek nie dał mi dziś sie zastanawiać tylko mamo chodź się bawić... W końcu poszedł spać. Czekam aż mężu z pracy wróci...
-
Ja wzielam tabletki na infekcje bo mam wrażenie ze jakas sie przyplatała po odstawieniu duphastonu dziwny śluz mam. Ale test w sobotę najpierw zrobilam test bo temperatura w gorze i wolalam sie upewnić ze negatywny i nie zaszkodzę. Moze poprostu od infekcji ta temperatura wyzsza. Wykres znajdziecie wpisujac lierkę B
Pogoda u nas dzisiaj calkiem nie zla u nas. Nie dawno wrocilismy do domu. Czekam na @ i na stymulacje ale podchodzę do tego sceptycznie... -
Hej dziewczyny,
U mnie tez przyszla @ na drugi dzien po odtsawieniu dupka. Od jutro zaczyna CLO przez 5 dn i miejmy nadzieje ze przyspieszy to owulacje bo ost maialam pozno okolo 20 dnia cyklu i prawdopodobnie niedomoge lutealna.
To bedzie pierwszy cykl z CLO pewnie poprobujemy 2-3 cykle a jak nie to droznosc.
Dobrze chociaz ze nie musialam czekac dlugo na @ po odstawieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 16:42
Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Mialam gynalgin dopochwowy który zawsze dostawalam i juz po pierwszej tabletce widzialam poprawe wiec raczej nie. Czekam na @ a pozniej zaczynam z clo wiec jeszcze troche czasu mam. Ogolnie 4 dzien bez duphastonu a @ dalej nie widać. Dlatego ten sluz mnie zastanowil i wolalam powtórzyć test i być spokojna nie mam pojecia skąd ta infekcja...