Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
enka90 wrote:Abi nie trać wiary, przecież kreska może być niewidoczna nawet w dniu planowanej miesiączki więc czekamy tylko by nic Cię nie nawiedziło i po weekendzie liczę na grubą wyraźną krechę Martek, kiedy testujesz? Ja dzisiaj lecę na wizytę, pewnie czysta formalność więc się nawet nie mam czym zbytnio stresować (poza ważeniem ^^)
Zobaczę jak będzie z objawami... może skusze się na testowanie w poniedzialek 29/10
jeśli tam będzie lub nie będzie bieli to w okolicach @ czyli 1/11❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
To było z wieczornego moczu. Ale nie możliwe by było żeby mi tak bzikował wzrok. I to na różnych testach. Jutro wszystko się rozstrzygnie. Dzisiaj temperatura skoczyła mi (aż ponad 37,04) z tym że mąż w nocy wybudził mnie na a później spałam jeszcze ponad 3 godziny, także nie wiem czy ona jest miarodajna... A i zła jestem bo chciałam jutro nie wpatrywać się znowu jak debil w te testy tylko zrobić ten clearblue a od piątku wisi status mojego zamówienia że sprzedający przygotował paczkę ale nie ruszyła jeszcze w drogę...
-
Też widzę kreseczkę Ja też bym nie wytrzymała dnia bez robienia testu ;p
Ja już po wizycie, godzinne opóźnienie ... Ogólnie wszystko ok ale jestem jakaś podminowana. Martwi mnie moje TSH bo po zwiększeniu dawki nie spadło ;/ Zobaczę jeszcze za jakiś czas. Następną wizytę mam dopiero na początku grudnia, szok.
Hashimoto, Letrox -
Po 10dpo o czułości 10
BeataW. lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Abi jesli jutro z rana testujesz, to trzymamy mocno kciuki!!!
Iwona daj znac jak u Ciebie, to tez bedziemy wysylac pozytywne mysli
Tak nie lubie tego czasu po owulacji...dluzy mi sie to i dluzy! A to dopiero pierwsze dni. Nie wiem jak ja to wytrzymam Dziewczyny
BeataW. lubi tę wiadomość
7 cykl staran -
A ja dziewczyny dziś powtarzałam trzecią betę i wynik 879.70 -sprawdziłam w kalkulatorze bhcg i jest w normnie:) lekarz kazał przyjmować mi jeszcze Acard 1 tabletke na noc...byle do wizyty...dziewczyny trzymam kciuki-pamiętajcie,że myślę o Was cały czas i jestem z Wami całym sercem ♡♡♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 23:15
BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
Dawno mnie nie było ale miałam trochę biegania z badaniamni przed inseminacją. Niestety lekarze nam utrudnili wszystko na maksa wiec termin przepadł czekamy kolejny miesiąc:( Ale cieszę się dziewczyny z waszych sukcesów, gratuluje BeataW! Czy jest tu staraczka która przechodziła przes inseminację i mogła by napisać kilka słów czego mogę się spodziewac? Bo wiadomo lekarz podaje suche fakty a ja potrzebuje spojrzenia z tej drugiej strony5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Rubii wrote:BeataW super ze wszystko dobrze przyrasta. A powiedz mi na co lekarz kazal brac Ci acard? Kiedy mass termin wizyty?BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
ABI tak mi przykro nie chcesz probowac innej marki? Jak okres nie przyjdzie po dupku do 3 dni moze znow sprobuj?
BeataW piekna Beta gratulacje!Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%