Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo wlasnie tylko nie wiem czy powinno byc do 1 czy wlasnie powinien wynosic 1
Taak wybieram sie ale dopiero za tyg we wt polaczony z monitoringiem cyklu bedzie to 10 dc
Wkratke bedziesz jakos testowac na dniach?Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Aneciu wyniki masz bardzo dobre lh do fsh musi byc w granicy okolo 1 a Ty masz 1.05 wiec idealnie.
A u mnie w tym cyklu mialam droznosc wszystko drozne ale ciezko to przeszlam bardzo bolalo i zemdlalam po zabiegu. Ten cykl stracony bo nie bralam lekow na stymulacje i nic mi nie uroslo od 16 dc luteina na wywolanie @. Dzis 11 dc. Nowy cykl ze stymulacja i zastrzykiem. Jak to nie wyjdzie to juz inseminacja bedzie -
Nie mam szczęśliwych wieści temperatura skoczyła do 37.24-najwyzsza wartość w calym cyklu ale test negatywny więc mój organizm bawi sie w kotka i myszkę albo jakieś kiepskie zarty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 06:40
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Martek zaczekaj z testem jeszcze albo wlasnie idz na bete zeby miec pewnosc jak @ nie przyjdzie za 1-2dni
Rubi tak mi przykro ze mialas ciezkie badanie ale to juz za Toba! A przy inseminacji mozna sie tez starac naturalnie czy tylko przygotowania do zabiegu?
Wkratke a moze kuz wlasnie pomogl:) ale jezeli faktycznie teraz masz owulacje to troszke pozno moze warto tez o tym porozmawiac w klinice bo mi wlasnie przez pozne owu lekarz zalecil stymulacjeEuthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Nam się chyba udało nieprzegapić owulacji bo w sobotę nad ranem były w poniedziałek test owulacyjny w końcu pozytywny i lekarz powiedział ze lada moment powinien pęcherzyk pęknąć, ale we wtorek jeszcze temperatura nie wzrosła, wczoraj udało się a dzisiaj temperatura 36,62 czyli w moim wypadku wzrost. Tylko apki uparcie wyznaczają mi owulację na tydzień temu więc muszę mieć poprawkę zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, jeśli 3 dni temperatura będzie w górze to zaczynam duphaston
-
Nie wiem sama co myśleć. Owulacja wiem że była. najmniejsza ilość dni po do 14 największa 16 więc chyba test o czułości 10 by wyszedł???
Waham się z beta bo nie chce sobie robić nadziei a w LuxMedzie gdzie mi najwygodniej zrobić, beta kosztuje 64pln o_O
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
Martek poczekaj z betą, ja bym powtórzyła test w piątek chyba ze masz dużo to i jutro A Betę zostaw sobie ewentualnie na sobotę. Wykres obiecujący może po prostu jest jeszcze naprawdę wcześnie....
wKratke tak będe robiła proga 3,4,5 grudnia Lekarz kazał zrobić 3 ale ze skok dopiero dzisiaj to zrobię trzypunktowy, ewentualnie dwu Ja teraz jak na wizycie byłam w 19dc i lekarz stwierdził że dopiero owulacja będzie to powiedział że przy długich cyklach to normalne... A biorc pod uwagę ostatni 40dniowy to mogłoby się zgadzać, tylko czemu się cholerka tak wydłużył... Najważniejsze to chyba aby faza luteana przebiegała prawidłowo i trwała nie krócej niż 12 dni? Zobaczymy jak się dalej potoczy -
Jutro nawet muszę iść z rana na betę jeśli chcę być pewna bo mam imprezę (a alkoholem pewnie ale i sushi) + mam mieć zrobione prześwietlenie a jeśli jestem w ciąży to nie mogę go zrobić, więc muszę być pewna.
A udało mi się dostać skierowanie w LuxMedzie zeby było za darmo❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
wKratke w tym cyklu nie bede miala monitoringu bo nic mi nie rosnie. Po prostu od 16 dc bede brac luteine i taki jest plan na ten cykl.
Aneciu przy inseminacji też mozna sie starac naturalnie zawsze to wieksza szansa na powodzenie
Martek tak mi przykro ze test negatywny sle nie trac wiary temperatura ladnie w gorze, wykres piekny. Czekamy na jutrzejsza bete i na dobre wiesci.
Abi super jak udalo sie nie przegapic owu trzymam kciuki za owocny cykl -
Hej dziewczyny
Martek trzymam kciuki za betę, mam ogromną nadzieję, że na test po prostu było za szybko, bo wykres piękny
Abi czyli te aplikacje przy długich cyklach w ogóle się nie sprawdzają, dobrze że miałaś monitoring i ładnie dzialaliscie
Przesylam Wam wiruski i trzymam kciuki za każdą #$&&&$###$$$&&$#&%&$#