Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii wrote:Marcowa kochana jeszcze raz gratulacje i zdrowka dla Ciebie i coreczki
Witaj Kinga. Napisz mam cos o sobie. Ktory to Wasz cykl staran? W którym dc teraz jestes? I jaki jest u Was problem? Stwierdzony czy moze nie?
wKratke wiesci po wizycie: jest widoczny pecherzyk ciazowy, jest on dobrze umiejscowiony i odpowiada wielkością tc w którym jestem. Ale ostatnio mialam lekko brazowy sluz i okazalo sie ze mam infekcje pochwy i dostalam tabletki dopochwowe przez 10 dni mam brac. I dalej mam brac luteine 2x2. Kolejna wizyta serduszkowa 11 marca.
staramy się już 20 miesięcy, najpierw lekarz kazał mi badać hormony, dawał leki dhupaston i dostinex, prawie rok, bez rezultatu, poszłam do innego, powiedział że jeszcze kilka miesięcy mamy się starać, ale bezsensu są te leki i najwyżej za kilka miesięcy przyjść znów, minęło kilka miesięcy, dowiedziałam się o lekarzu, który pracuje też w klinice leczenia niepłodności i we wrześniu ubiegłego roku trafiliśmy do tego lekarza, od razu kazał sprawdzić nasienie męża, okazało się że są mało ruchliwe, że ja mam problem z owulacją, że po wynikach moich hormonów widać, że nie zawsze była owulacja, a hormony miałam badane co 2 miesiące..., dwa cykle zrobił z stymulacją, potem kazał sprawdzić drożność jajowodów, ale wszystko ok, robiliśmy badania dna plemników i łączenia z hialuronianem, były sporo poniżej normy, lekarz zapisał leki i teraz czekamy na wyniki po kuracji, więc zobaczymy...*30 lat
*jajowody drożne
*kariotypy prawidłowe
*mutacja MTHFR oraz V Leiden
*fDNA plemników 20% ( po zabiegu usunięcia żylaków)
*AMH 1,92
Invicta Gdańsk
03.2020 zaczynamy z ivf
06.04 - pobranie 7 kumulsów ( tylko 1 zarodek przetrwał do 5 doby)
11.04 - transfer 5dniowego zarodka 4.1.1
6dpt -BHCG 23,0
10dpt - 77,9
17dpt - 969,0
31dpt - mamy serduszko -
Witam kochane!
Po paru miesiącach przerwy :)ale zaglądam dzisiaj na maila a tu wpisy to myślę a co mi zobaczę co tam u was.. . . A tu tyle.dobrych wieści!
Marcowa gratuluje corci! Urodzona wtedy co ja 🤗
Rubii jaka wspaniała wiadomość!
Liczę że teraz pójdzie fala 2 kreseczek!
Pozdrawiam was gorąco:*Marcowa2017.23, Rubii lubią tę wiadomość
6cs szczęśliwy
-
Marcowa2017.23 wrote:Hej Zgredka dawno Cie nie było, co tam u Ciebie?
Dziekuje Wam wszystkim za gratulacje
My rośniemy i walczymy z cukrzycą ciążową. Będę miała synka termin wg. Prenatalnych na niedzielę Wielkanocną.
A u Cb jak porod? W terminie?
6cs szczęśliwy
-
Zgredka02 wrote:No troszkę zawirowań było , brak czasu . . .
My rośniemy i walczymy z cukrzycą ciążową. Będę miała synka termin wg. Prenatalnych na niedzielę Wielkanocną.
A u Cb jak porod? W terminie?
To już niedługo przytulisz synka współczuję cukrzycy ciążowej. Macie już imię?
A u nas poród w 39+2, czyli w terminie sam poród miałam łatwiejszy niż pierwszy także spoko -
Marcowa2017.23 wrote:To już niedługo przytulisz synka współczuję cukrzycy ciążowej. Macie już imię?
A u nas poród w 39+2, czyli w terminie sam poród miałam łatwiejszy niż pierwszy także spoko
O Abi! 3mam kciuki!6cs szczęśliwy
-
ABI90 wrote:Sceptycznie jestem nastawiona Co ma być to będzie...
Marcowa jak malutka? Jak ogólnie dzieciaki?
Zgredka ja miałam dziadka Janka
Malutka na razie spokojna nie mamy na razie żadnych problemów, piszę na razie bo z dnia na dzień wszystko może się zmienić w dzień spi, posiedzi troszkę z nami, poobserwuje a noc cała przysypia, budzi się tylko na jedzonkoMałaMi90 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Podczytuję Was z nadzieją na jakieś fajne wiadomości i wreszcie się doczekałam Rubii OGROMNE gratulacje! Trzymam za Was bardzo mocno kciuki! Marcowa gratuluję córeczki Jak mała ma na imię?
Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
Marcowa tak, coś się dzieje tylko obawiam się że to może jeszcze Pregnyl, dzisiaj tak https://zapodaj.net/2302f3c8e45ab.jpg.html ale tylko beta rozwieje wątpliwości w najbliższych dniach, jutro ostatnią tabletkę Duphastonu teoretycznie biorę. Zobaczymy co to będzie, narazie jestem ostrożna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 08:48