Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika '90 vol.2
Odpowiedz

Staraczki z rocznika '90 vol.2

Oceń ten wątek:
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2045 658

    Wysłany: 10 marca 2019, 11:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się;) czytam Was cały czas Ale nie mam czasu żeby pisać. :) abi trzymam kciuki daj znać jak będziesz miała wyniki. :) ja testuje 16 ;)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-15,49%
    INL 10-zbyt nisko

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych
  • Zgredka02 Przyjaciółka
    Postów: 116 32

    Wysłany: 10 marca 2019, 12:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Marcowa tak, coś się dzieje tylko obawiam się że to może jeszcze Pregnyl, dzisiaj tak https://zapodaj.net/2302f3c8e45ab.jpg.html ale tylko beta rozwieje wątpliwości w najbliższych dniach, jutro ostatnią tabletkę Duphastonu teoretycznie biorę. Zobaczymy co to będzie, narazie jestem ostrożna...
    ABI cien ładny jest oby to było TO na co kazda tutaj czeka!! 3mam kciuki i czekam na wyniko bety 😊

    6cs szczęśliwy <3
    f2w3ugpjw77wwi10.png
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4509 1451

    Wysłany: 10 marca 2019, 16:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, no niestety, reszta po zastrzyku. Wynik 1.4 więc nie mam na co liczyć

  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2045 658

    Wysłany: 10 marca 2019, 18:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi przykro mi :(

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-15,49%
    INL 10-zbyt nisko

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych
  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 10 marca 2019, 20:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi tak bardzo mi przykro :( :( trzymaj się!

    3i49f71x2dxie3wa.png
  • wKratke Autorytet
    Postów: 530 120

    Wysłany: 10 marca 2019, 20:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bardzo wierzylam Abi, ze Wam sie udalo...przykro mi :( ale z calego serca zycze Ci, aby to o czym marzysz przyszlo jak najszybciej :*

    7 cykl staran
  • wKratke Autorytet
    Postów: 530 120

    Wysłany: 11 marca 2019, 15:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubii a Ty Kochana bylas na wizycie? Widzialas serduszko? :)

    Rubii lubi tę wiadomość

    7 cykl staran
  • Rubii Autorytet
    Postów: 2012 576

    Wysłany: 11 marca 2019, 19:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    wKratke dziekuje ze pytasz. Dzisiaj miałam wizyte i widzialam serduszko bilo jak szalone. Piękny widok którego zycze kazdej z Was. Ciaza jest troche mlodsza niz na moim suwaczku bo pozno mialam owu kolo 19-20dc. Wszystko jest dobrze. Mam tylko malego krwiaczka i przez to mam brazowe plamienia ale mam sie nie martiwc bo wszystko jest dobrze.

    wKratke, MałaMi90, Zgredka02, Kinga1001, enka90 lubią tę wiadomość

    atdchdgeqzuerwi7.png

    Długo wyczekiwany cud <3
  • wKratke Autorytet
    Postów: 530 120

    Wysłany: 11 marca 2019, 19:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudowna wiadomosc :) ciesze sie, ze zlapaliscie bicie serduszka i mam nadzieje, ze to Cie troszke uspokoilo. Trzymam kciuki za kolejne tygodnie i miesiace! A jak Maz sie czuje? Cieszy sie bardzo? :)

    Rubii lubi tę wiadomość

    7 cykl staran
  • Rubii Autorytet
    Postów: 2012 576

    Wysłany: 12 marca 2019, 06:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo ze maz sie bardzo cieszy. Tez byl ze mna w gabinecie i tez widzial to co ja. Ale wiadomo ze bardzo sie boi tak jak ja czy wszystko pójdzie dalej dobrze. Po jednym poronieniu to człowiek juz inaczej mysli. Kiedys to bym nawet o tym nie myślała. Ale poki co trzeba sie cieszyc i nie ma co sie smucic.

    wKratke lubi tę wiadomość

    atdchdgeqzuerwi7.png

    Długo wyczekiwany cud <3
  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 12 marca 2019, 07:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Rubii jeszcze raz 💓💓💓

    Rubii lubi tę wiadomość

    3i49f71x2dxie3wa.png
  • enka90 Autorytet
    Postów: 613 405

    Wysłany: 12 marca 2019, 21:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcowa ładnie, u mnie będzie Laura :) Na samopoczucie nie mogę narzekać chociaż nie dociera do mnie, że to już zaraz :) Bardzo mi przykro Abi :( Rubii oszczędzaj się w miarę możliwości i trzymam kciuki żebyście mogli się jak najszybciej wyzbyć tego strachu :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 22:07

    Marcowa2017.23, Rubii lubią tę wiadomość

    l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • liliputkowo90 Autorytet
    Postów: 589 568

    Wysłany: 18 marca 2019, 10:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po trzeciej IUI. 27 testuje trzymajcie kciuki kochane :) a wam dziewczyny serdecznie gratuluje! Fantastycznie czytać tak wspaniałe rzeczy 😍

    5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
    ❤2.02.2021
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4509 1451

    Wysłany: 18 marca 2019, 11:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliputkowo, w jakiej klinice się leczycie i ile Was kosztuje IUI? Ja jestem coraz bardziej skłonna... Wyśle zaproszenie to podpytam na priv :)

  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 18 marca 2019, 12:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliputkowo90 będziemy trzymać kciuki 😊✊🏻✊🏻✊🏻 mam nadzieję że się uda :)

    3i49f71x2dxie3wa.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2045 658

    Wysłany: 18 marca 2019, 19:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki :) marcowa jak tam ? Cora daje popalić? :)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-15,49%
    INL 10-zbyt nisko

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych
  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 19 marca 2019, 09:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi90 wrote:
    Trzymam kciuki :) marcowa jak tam ? Cora daje popalić? :)
    Jeszcze nie daje popalić ;) jest bardzo grzeczna, daje pospać w nocy, bo tylko zje i idzie dalej spać, więc jest naprawdę dobrze :)

    A nie widziałam, żebyś testowalas? Czy przeoczylam ?

    3i49f71x2dxie3wa.png
  • liliputkowo90 Autorytet
    Postów: 589 568

    Wysłany: 26 marca 2019, 12:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Liliputkowo, w jakiej klinice się leczycie i ile Was kosztuje IUI? Ja jestem coraz bardziej skłonna... Wyśle zaproszenie to podpytam na priv :)
    Przepraszam kochana przeoczyłam twój post😱😱😱 dopiero dzis odczytałam :( pytaj śmiało jak będę mogła to podpowiem 😊

    5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
    ❤2.02.2021
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4509 1451

    Wysłany: 26 marca 2019, 13:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam prv :)

  • Pozytywka Koleżanka
    Postów: 195 15

    Wysłany: 27 marca 2019, 08:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliputkowo90 testowalas Dziś? :-)

‹‹ 279 280 281 282 283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego