Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Jak po świętach? U mnie super bardzo wypoczelismy u przyjaciół w górach z dala od zasięgu i Internetu:) niestety we wtorek powrót do pracy ale jakoś szybko się wkręciłam w rytm pracowy. Słuchajcie ogloszenie-dzisiaj odbieram paczkę z DOZ z kwasem foliowym i pregną start więc powoli zaczynam oswajać się z myślą o staraniach
-
O Zuzi! Super że wypoczęliście i powolutku wdrażasz się w rytm staraniowy hehe Ja mam cały czas plamienie jakieś dziwne, nie wiem czy to nie przez Acard, a że biorę wiesiołek na śluz czuję że mam dużo śluzu tylko jest podbarwiony... Ale lekarz na wizycie nic podejrzanego nie widział. Jutro badanie estradiolu, oby wyszedł dobry... Zastrzyk czeka w lodówce, abym tylko osiągnęła 150... Stresuję się jakby to było co najmniej bhcg
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
Jeszcze nie mam wyniku. Za jakieś pół godzinki ehhhh nie mam dobrych przeczuć
Mam wynik 299.10!!!! Dojrzały, mam robić zastrzykWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 17:39
MałaMi90, zuzi_c, Rubii, Marcowa2017.23 lubią tę wiadomość
-
Nadziei sobie nie robię bo od okresu mam.plamienie/śluz zabarwiony na czerwono i dziwnie wysoką temperaturę... Ale na USG nie było nic podejrzanego i estradiol z pęcherzykiem zwiastowały owulację wiec poszedł Pregnyl. Nic tylko czekać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 15:24
-
U mnie tez zaczęła sie majówka dobrym znakiem😁 Napisaliśmy do Novum by zgłosić sie do badania klinicznego invitro. Spontaniczna decyzja bo badanie trwa do konca kwietnia. Byliśmy pewni że nic z tego. A dzis dostaliśmy ankietę do wypełnienia i jeśli dobrze pojdzie to moze zaprosza nas na kwalifikacje!!! I nici z mojego odpoczywania od starań 😂😂😂
zuzi_c lubi tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
O Liliputkowo no to ekstra! jesteśmy dobrej myśli! Abi też ostatnio ogarniałam w szafie ale jeszcze trochę sprzątania przede mną bo przez brak czasu bardzo się zapuściłam U mnie pewnie pół na pół. Trochę ogarnę w mieszkaniu zaległe rzeczy, trochę jakiś film i książka. Jutro mąż wyjeżdża z kolegami na rowery do Warszawy na bikepark więc mam cały dzień dla siebie Tak jestem okropną żoną ale bardzo się cieszę bo wtedy więcej rzeczy ogarnę haha