Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, i ja tutaj zaczęłam do Was zaglądać.
Testowałam wczoraj i nic. @ nie ma od dwóch dni. Czekam...
Ja się jeszcze nie badałam więc nie wiem w czym problem, że nie mamy dziecka. Będę się badać w maju prawdopodobnie.
Jakie fantastyczne wieści tutaj czytam, że mamy pierwsze mamusie z tego wątku to budujące, że i nam się kiedyś uda -
talku wrote:Dziewczyny, i ja tutaj zaczęłam do Was zaglądać.
Testowałam wczoraj i nic. @ nie ma od dwóch dni. Czekam...
Ja się jeszcze nie badałam więc nie wiem w czym problem, że nie mamy dziecka. Będę się badać w maju prawdopodobnie.
Jakie fantastyczne wieści tutaj czytam, że mamy pierwsze mamusie z tego wątku to budujące, że i nam się kiedyś uda5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Na początku wierzymy że uda się i obejdzie bez badań, zabiegów itd... ale robimy wszystko aby się w końcu nam udało i trzeba wierzyć że tak będzie. Ok, lista chyba zaktualizowana w razie zmian proszę meldować
Miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 10:28
-
Ale fajnie, że wątek ożył super Was czytać!
Zuzi_c czy po histeroskopi dostałaś normalny okres? Ja też miałam histeroskopie 21 marca, byłam w trakcie brania dupka, i leci 3 tydzień od odstawienia go a okresu brak...krwawiłam mocno przez tydzień po zabiegu ale to nie był okres raczej...zuzi_c lubi tę wiadomość
-
ABI90 wrote:Hej. Jak po weekendzie? Ja dzisiaj dostałam @ i zaczynam od jutra Clo. Tak więc zobaczymy co ja wyhoduję. Cieszę się że pomimo że cykl był bezowulacyjny to się nie wydłużył5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Ja okna pomyłam już jakiś czas temu, ale wiadomo jeszcze odświeżyć będzie trzeba. A i dzisiaj kupiłam nową firankę więc muszę wyprać po pracy i zawiesić
U nas standardowo święta będą w locie. Muszę pomyśleć jakie ciasto zrobić i pomyśleć o jakiś faszerowanych jajkach, sałatce. Powiem Wam że weny brak.
liliputkowo jak mi przerastały te nieszczęsne pęcherzyki (nawet do 40mm) to nic nie odczuwałam ale każda z nas jest inna. A może coś dobrego się u Ciebie dzieje ? -
ABI90 wrote:Ja okna pomyłam już jakiś czas temu, ale wiadomo jeszcze odświeżyć będzie trzeba. A i dzisiaj kupiłam nową firankę więc muszę wyprać po pracy i zawiesić
U nas standardowo święta będą w locie. Muszę pomyśleć jakie ciasto zrobić i pomyśleć o jakiś faszerowanych jajkach, sałatce. Powiem Wam że weny brak.
liliputkowo jak mi przerastały te nieszczęsne pęcherzyki (nawet do 40mm) to nic nie odczuwałam ale każda z nas jest inna. A może coś dobrego się u Ciebie dzieje ?5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Pozytywka wrote:Ale fajnie, że wątek ożył super Was czytać!
Zuzi_c czy po histeroskopi dostałaś normalny okres? Ja też miałam histeroskopie 21 marca, byłam w trakcie brania dupka, i leci 3 tydzień od odstawienia go a okresu brak...krwawiłam mocno przez tydzień po zabiegu ale to nie był okres raczej...
Kochana ja miałam normalnie. Może lekko mam dłuższe cykle ale ogólnie wszystko okej szybko się tam zagoiło i mało krwawilam jedyne co byle kłopotliwe to wypróżnianie się po zabiegu... Jezu jaki ból!
Ja wczoraj szylam zaslony bo nic mi się nie podobało z gotowych, więc kupiłam materiał W tym tygodniu zapoluję na firanki właśnie. Na szczęście na święta wyjeżdżamy do znajomych w góry więc mam spokój od przygotowań świątecznych.
Ogólnie mam ciężki tydzień w pracy, bardzo intensywny. Dużo spotkań i projektów. Także postaram się Was w miarę nadrabiać -
WKratke termomix to bomba ale uważam ze dla osób gotujących które kochają eksperymentować i poszerzać swoje menu. Ja go męczę kilka razy dziennie, aż sie boje ze on kiedyś zadzwoni do serwisu by go zabrali od tej złej kobiety😂😅5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Ostatnio w Lidlu było coś podobnego, z firmy Lidla Silvercrest za 1500zl bo kupowałam siostrze ciotecznej. Ciekawe jak to się sprawdza
Najadłam się orzechów brazylijskich i migdałów, do tego pół lampki wina czerwonego wytrawnego. Zobaczymy czy coś zdziałam na te moje endometrium.... -
Abi a gdzie dorwalaś te orzechy? Mi czasami udaje sie w lidlu ale juz od dłuższego czasu ich nie widzę a ten lidlowski sprzęt nie jest głupi ale nie ma takiej mocy jak oryginał np. Rozkruszenie lodu. Używałam i jednego sprzętu i drugiego i stawiam na termomixa.5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021