X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika '90 vol.2
Odpowiedz

Staraczki z rocznika '90 vol.2

Oceń ten wątek:
  • Domi90 Znajoma

Wysłany: 17 września 2019, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U zwykłego ginekologa, ale teraz się właśnie umówiłam na wizytę w klinice niepłodności żeby zrobić drożność, to może jeszcze zleca zrobić jakieś badanie .

• MałaMi90 Autorytet

Wysłany: 17 września 2019, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uważam że warto umówić się w klinice. Kiedy masz wizytę?

Pokrótce:

Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS

On: leukocyty w nasieniu, MSOME- 1% klasa II,

I Procedura
    II Transfer
    9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
    II Procedura
    Zaczynamy
    ❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
    2 przebadane i zdrowe
    Pozostało
    ❄️ 4BA
    brak przebadanych
  • Domi90 Znajoma

Wysłany: 17 września 2019, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero 8 października

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 18 września 2019, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja mam dziś termin miesiączki i po wypiciu kawy miałam nudności, możliwe to?w sumie dalej coś tam mnie delikatnie mdli. W pierwszej ciąży nic takiego nie miałam, kawę mogłam pić normalnie.

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • joanien1104 Autorytet

Wysłany: 18 września 2019, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test i wszystko będzie jasne :) Za każdym razem może być inaczej :) ale mocno trzymam kciuki.

Ja czekam do przyszłego poniedziałku. Nadal jakoś tak spokojnie, nie spieszy mi się, nie stresuję się.

• MałaMi90 Autorytet

Wysłany: 18 września 2019, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl zrób test :)

Pokrótce:

Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS

I Procedura
    II Transfer
    II Procedura
    Zaczynamy
    ❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
    2 przebadane i zdrowe
    Pozostało
    ❄️ 4BA
    brak przebadanych
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 18 września 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wKratke najwazniejsze ze mozesz w miarę normalnie jesc. Mi to jedzenie nie wchodziło i 4 kg mi spadly na poczatku.
    A co do mojego samopoczucia to coraz bardziej sie denerwuje bo juz coraz blizej. 6 tyg nam tylko zostalo i stres jest coraz wiekszy. Synek juz tak mocno kopie ze czasem mam wrażenie ze mi brzuch rozerwie. I on chyba nihdy nie spi bo non stop się wierci.
    A poza tym dzis mialam taki glupi sen ze poszlam do lazienki i urodzilam w domu sama ze az potem rano balam się siku zrobic nawet :-D glupi moj mozg :-D

Girl zrob test lub bete jak @ dzis nie przyjdzie. Trzymam kciuki zeby to bylo to! <3

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • MałaMi90 Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl testowalas?

Pokrótce:

I Procedura
    II Transfer
    II Procedura
    Zaczynamy
    ❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
    2 przebadane i zdrowe
    Pozostało
    ❄️ 4BA
    brak przebadanych
  • Martek&M Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl nie trzymaj nas juz tutaj duzej w niepewnosci :) czekamy na dobre wiesci! <3

0d1yflw1hjz2sp8e.png
    ❤️Mikuś❤️
    relgjw4z4aumzjx4.png
    ❤️
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test robiłam i negatywny... Ale wydaje mi się że mocz jest rozcienczony bo często sikam. Póki co @ nie ma i jak do soboty nie będzie to rano idę na bete. Miala któraś kiedy że w dniu spodziewanej miesiączki test byl negatywny a potem pojawiła się 2 kreska? Dziś mam 16 dpo

dxomanli5dlutv4a.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie jest też opcja ze owu była 2 dni później i dziś może być 14 dpo

dxomanli5dlutv4a.png
  • liliputkowo90 Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl25 wrote:
    W sumie jest też opcja ze owu była 2 dni później i dziś może być 14 dpo
    Ja bym się jeszcze wstrzymała może być ciut za wcześnie. Ale każda z nas ma inny organizm. Wiem że ciężko się zastosować ale wyluzuj bo z czasem można poszaleć od tej bety:) zresztą szkoda żył, mówi ci to stara staraczka którą ma zrosty i każde pobranie krwi to męka dla pielęgniarek. Ostatnio nie udało się pobrać gdzie się nie wkuly to zrost... musiałam przesuwać lekarza. A gdy zaczynałam przygodę że staraniem miałam cudne żyły:) to były czasy 😂😂

5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
    ❤2.02.2021
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liliputkowo90 wrote:
    Ja bym się jeszcze wstrzymała może być ciut za wcześnie. Ale każda z nas ma inny organizm. Wiem że ciężko się zastosować ale wyluzuj bo z czasem można poszaleć od tej bety:) zresztą szkoda żył, mówi ci to stara staraczka którą ma zrosty i każde pobranie krwi to męka dla pielęgniarek. Ostatnio nie udało się pobrać gdzie się nie wkuly to zrost... musiałam przesuwać lekarza. A gdy zaczynałam przygodę że staraniem miałam cudne żyły:) to były czasy 😂😂
    Moj to czasami co cykl to inny :p. Właśnie się zastanawiam czy do soboty czekać czy do poniedziałku

dxomanli5dlutv4a.png

Wysłany: 19 września 2019, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba bym poczekała jeśli to dzidziuś to ci nie ucieknie, a jeśli nie,30 zł w kieszeni. :)

❤2.02.2021
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 20 września 2019, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liliputkowo90 wrote:
    Chyba bym poczekała jeśli to dzidziuś to ci nie ucieknie, a jeśli nie,30 zł w kieszeni. :)
    No tak u nas beta 34 zł. Tylko że ja mam duphaston brać więc chcę w miarę szybko w razie co. Niby przy pierwszej ciąży przez 6/7 dni nie brałam i nic się nie stało ale tym razem ten 6/7 wypada sobota /niedziela. Z drugiej strony coś chyba może być na rzeczy bo zawsze po odstawieniu duphastonu dostaje okres 3 gora 4 dnia a teraz jest 5 po odstawieniu i cisza...

dxomanli5dlutv4a.png
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 20 września 2019, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie beta kosztuje 20 zl :-) to maja u Ciebie przebitke 14 zl. Moze test zrobilas za szybko. Poczekaj jeszcze dzien lub dwa i ppwtorz test wtedy juz powinno by cos widac jak cos jest na rzeczy :-)

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 20 września 2019, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubii wrote:
    U mnie beta kosztuje 20 zl :-) to maja u Ciebie przebitke 14 zl. Moze test zrobilas za szybko. Poczekaj jeszcze dzien lub dwa i ppwtorz test wtedy juz powinno by cos widac jak cos jest na rzeczy :-)
    Oo patrz.... Masakra :/. No może bo teraz patrząc na wykres stwierdziłam że owu może jednak była dwa dni później niż wcześniej zakladalam.... Chyba pójdę na bete najwyżej będę te 30 zł w plecy

dxomanli5dlutv4a.png
  • joanien1104 Autorytet

Wysłany: 20 września 2019, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w Toruniu beta 45 zł :D
    Tak się skłąda, że teraz będę robić betę poza Toruniem, bo jadę na Podhale. Ciekawe jakie ceny są w Nowym Targu albo właśnie w Zakopcu.

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 20 września 2019, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joanien1104 wrote:
    Tak się skłąda, że teraz będę robić betę poza Toruniem, bo jadę na Podhale. Ciekawe jakie ceny są w Nowym Targu albo właśnie w Zakopcu.
    Ja jestem z nowego targu 😁. Na Orkana te 34 a w laboratorium diagnostyka coś taniej ale już nie pamiętam ile, tam wyniki są na necie ale jak zrobię jutro to pewnie dopiero w poniedziałek by były a tutaj będę miała jutro popołudniu wyniki jak zrobię rano

dxomanli5dlutv4a.png

Wysłany: 20 września 2019, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joanien1104 wrote:
    O matko🤯 to do tej bety powinni robić masaż stóp za ta cene

Girl25 lubi tę wiadomość

❤2.02.2021
‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ