Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj w naszym gronie Aneciu
Dziewczyny jak u Was nastroje ? Ja od wczoraj postanowiłam, że już z nikim nie podzielę się tym, że się staramy o dziecko. Jak usłyszałam wczoraj po raz setny... musisz przestać myśleć i wyluzować to szlag mnie trafił Od mojego okropnego czwartku mam ciche dni z mężem i właściwie odzywaliśmy się do siebie tylko jak widzieliśmy się jego teściami lub moimi rodzicami. Także jakaś masakra. Ale może czasem nam to potrzebne. Dzisiaj jeszcze jeden dzień wolnego i przychodzi w odwiedziny moja koleżanka ze swoim 5 miesięcznym synkiem:)
Pozytywnego dnia dla Was ! -
Rubii tez sie stresuje dzisiejsza wizyta... Dzisiaj 9dc zobaczymy co i u mnie będzie widac
ZUZI ludzie sa okropni ze swoim gadaniem jak nie maja o niczym pojecia i im wszystko łatwo przyszlo....
U mnie pogoda to masakra jakas dzisiaj ale mimo wszystko milego dniaRubii lubi tę wiadomość
-
Ogólnie deszcz potrzebny ale w taką pogodę to tylko spać :)A mój mąż umówił się na badanie nasienia bo mu tak nawijałam i nawijałam że jak już zaczęliśmy to przebadajmy się konkretnie bo jeśli się okaże że i u niego coś nie tak to zapędzać się będziemy w czasie a tak to będziemy już mogli działać i umówił się w połowie lipca. Niby długo trzeba czekać ale nam zależało na sobocie bo w tyg nie da rady. A po cichutku mam nadzieję że może już nie będzie potrzeby
-
On pracował kilka lat jako alpinista (pracownik wysokościowy) na linach a teraz pracuje w wysokich temperaturach i chciałabym lepiej sprawdzić czy wszystko jest w porządku i nie tracić więcej czasu. Wiadomo że jak człowiek jest młody to nie zastanawia się nad konsekwencjami:)
-
Hej Patka!
Rzeczywiscie bardzo ladny nawet ksiazowy wykres trzymam kciuki!
Widze, ze mamy taki sam cykl co do dnia
Ja spodziewac sie @ w czwarte 28.06 jka nie to tez bede testowac koniec czerwca!Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Rubii wrote:Ladny wykres Patka trzymam kciuki za pozytywny test. Jak dodac wykres w stopke??
Niestety dziewczyny u mnie prędzej @ niż coś innego... mam jakieś zawirowania hormonalne w tym cyklu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 11:06
Miłosz
Honoratka