Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Heeej kochane! Trochę mnie nie było ale zakręcony tydzień miałam.
Marcowa proszę dopisz mnie że testowanie 8.07 Abi współczuję wiem jak takie pytanoa ranią . . . Bądz silna! Ta dokłaknie taki paradoks że tak powiem ' zapomniał wół jak cielęciem był'
Marcowa jak tam przed jutrzejszym testowaniem jak czujesz? Trzymam kciuki!
Rubi Zuzi widzę nowy cykl oby był owocniejszy!
6cs szczęśliwy
-
Cześć dziewczyny ja już po weselu, zresetowałam się i wytańczyłam do białego rana . Piłam dużo wina więc teraz mam nadzieję, że u mnie to faktycznie była @ Od jutra wracam z nowymi siłami Jeszcze dzisiaj czekają nas 4 godziny w aucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 11:51
Hashimoto, Letrox -
U mnie niedziela idealna trochę sie cieszę, że taka pogoda bo nie ciągnie mnie na rower (chociaż mój mąż mąż już gdzieś śmiga po lasach) Wszystko sobie poogarniałam, zrobiłam to co chodziło mi po głowie cały tydzień więc jestem na zero i tak lubię
Spokojnej niedzieli, pamietajcie, że o 20 MECZ !
-
Zgredka w końcu jesteś zapiszę Ci testowanie jak przysiade do kompa, bo na tel wolę nie edytować. A już się stresuje i boje się ze @ mnie wyprzedzi bo testuję we wtorek. Dzięki za kciuki
Enka super ze się wybawilas i poszalalas też bym chciała. Chociaż ja nie tancuje do białego rana, za slaba jestem i szybko chce iść spać :p No ale nabralas sil i pozytywnej energii widzę, super
Abi książka i kawa to też coś co bardzo lubię co czytasz?
Zuzi pamiętam o meczu! Będę kibicować fajnie zacząć tydzień od uporządkowania swoich spraw, zawsze mniej na głowie
Pozdrawiam -
Hej dziewczyny jestem tu nowa
staram sie z mezem o dzidziusia od 2 miesiecy. Pierwszy cykl mimo bardzo duzel bolesnosci piersi i widocznym zyl dostalam @
W tym miesiacu znow sie staralismy. Mam bardzo zauwazalne dni plodne klucie i lepki sluz, Ostatnie dni plodne 12-15.06. Od paru dni pobolewaja mnie jajniki i dol brzucha ale nie mam innych objawow nawet piersi za bardzo nie bola. Za 4 dni powinnam dostac @...zobaczymy jak bedzie tym razem.
Jak u Was dziewczyny?Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Czesc Aneciu witamy w naszym gronie. Trzymam kciuki za owocny cykl. Staracie sie normalnie czy bierzecie jakies wspomagacze. Do mnie wczoraj wpadli znajomi i wypilam dwie lampki wina oczywiscie czerwonego. Pozniej tak bardzo bolal mnie brzuch ze spac nie moglam. Nie wiem czemu tak zareagowalam na wino ale bardzo bolalo
-
Hej Rubii
Tak staramy sie o ierwsze dzieciatko.
Robilam w lutym wszystkie badania i niby wszystko jest ok oprocz podwyzsznej tarczycy TSH 2,9 biore leki ale oprocz tego bez innych wspomagaczy.
Wiem, ze to dopiero miesiac ale jak juz sie podjmie decyzje o staraniu to ciezko byc cierpliwym. Bole podbrzusza sie utrzymuja a jeszcze 4 dni do @ zeby cos bylo wiadomoEuthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Łoj Rubi coś mi się pomieszało myślałam że juz nowy cykl
Witaj Aneciu. Z tą cierpliwością a raczej jej brakiem coś jest. Chciałybyśmy juz zaraz a to tak nie ma - niestety. Ja wczoraj miałam piekny szczyt sluzu i mala.czerwona niteczke w nim.więc owu była staranka też dzisiaj trzeba poprawić i znowu 2tyg noepewności6cs szczęśliwy
-
Nic nie szkodzi Zgredka my tutaj produkujemy tyle stron ze mozna sie pogubic. To trzymam kciuki zeby plemniczki dotarly do celu! Ja tez jestem bardzo niecierpliwa jakby odrazu po nie mozna byla wiedziec czy sie udalo czy nie
Zgredka02 lubi tę wiadomość
-
Jaka szkoda ze przegralismy wczoraj mecz. A takie wielkie nadzieje byly.
Dzis mam monitoring po pracy zeby sprawdzic czy owu byla. Jakos sie denerwuje ale czuje ze juz byla bo temperatura utrzymuje sie na poziomie 37,10-37,30 moze to dobry znak tylko czy pecherzyk nie za pozno pekl i czy cos z tego bedzie. Maz pojechal do pracy i zostawil mnie znow sama. Tak mi przykro jak musze sama siedziec w domu. Jak wracam po pracy do pustego domu