Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja we wtorek dam znać. W poniedziałek wracam, a chce razno zrobić żeby był wiarygodny teraz tak sobie myślę czy czasem tani test z allegro nie zrobi mnie w jajo, ale w zeszłym miesiącu cały czas pokazywał jedna kreskę, druga w ogóle się nie pokazywała a testowałem 3 dni z rzędu przed @. No zobaczymy.
-
Faktycznie Zuzi bije sie w piersi cofnelam sie kilka steon wstecz i pisalas ze jedna kreska miala dzis ciezki dzien w pracy i jakos mi to umknelo.
Musisz Marcowa byc dobrej mysli. Jak jest ciaza to mysle ze nawet tani test z allegro ja wykryje wiec mysl pozytywniezuzi_c, Marcowa2017.23 lubią tę wiadomość
-
Dzień DObry dziewczyny! No i @ przyszła...
Ale jakoś tak odetchnęłam z ulgą sama nie wiem czemu właściwie. Może bardzo się bałam, że ten stres za bardzo by wpłynął na niedoszłego potomka. Nowy cykl nowe możliwości
Marcowa, możesz mi napisać testowanie na 21.07 tak wypada mi 1szy dzień miesiączki.
Dobrego weekendu, pozdrawiam Was z ogromnym bólem brzucha -
Zuzi bardzo mi przykro z powodu @. Ale dobrze ze sie nie zalamujesz tylko masz nowe sily na starania. Zycze Ci oby ten cykl byl lepszy od poprzedniego.
Marcowa to teraz jestes nasza jedyna nadzieja w najblizszym czasie na dobre wiesci. Trzymam kciuki!