Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję kochane 😍 powtarzam w poniedziałek bete i jeszcze progesteron. Wtedy zobaczymy jaki przyrost. Jak narazie dziś cały dzień stan podgorączkowy 37 i trzęsie mnie z zimna. Ale humor wyśmienity:) czekam na poniedziałek 😘5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Liliputkowo, może warto tez przy okazji zrobić TSH, bo wiem, że na początku, ale i później przez cała ciąże to tez jest ważny wskaźnik. Ja miałam za wysokie i szybko zbili lekami aczkolwiek oczywiście do uznania Twojego czy lekarza.
Trzymamy kciuki i czekamy na info ❤️• starania 1 rok i 7 miesięcy
• wszystkie badania ok
Szczęśliwy listopadowy cykl 🥰 trzymajcie kciuki, aby wszystko było dobrze! -
emmka16 wrote:Liliputkowo, może warto tez przy okazji zrobić TSH, bo wiem, że na początku, ale i później przez cała ciąże to tez jest ważny wskaźnik. Ja miałam za wysokie i szybko zbili lekami aczkolwiek oczywiście do uznania Twojego czy lekarza.
Trzymamy kciuki i czekamy na info ❤️5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
joanien1104 wrote:Niech rośnie dalej Bardzo ładny progesteron. trzymam kciuki !
Kiedy idziesz do lekarza ?
Rubii dziękuje 😍Rubii, MayMasza lubią tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
liliputkowo90 wrote:12 czerwca namy wizytę. Mąż nie moze ze mna wejść jest załamany... może jakoś wybłagam doktorkę by go choć na chwilę wpuściła
Loo super gratulacje podchodzilas do im vitro tak ?.
Oby męża wpuscili. 🥰Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
MałaMi90 wrote:Loo super gratulacje podchodzilas do im vitro tak ?.
Oby męża wpuscili. 🥰5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Dziewczyny, ja już po pierwszym szczepieniu limfocytami. Czuję się bardzo dobrze, nic nie boli, ale lekko swędzi.
Za niecałe 3 tygodnie kolejne szczepienie i zaczynamy starania.
Niestety muszę zmienić ginekologa Mam już kogoś na oku, ale nie wszyscy lekarze chcą prowadzić pacjentki po przejściach i po leczeniu immunologicznym
-
joanien1104 wrote:Dziewczyny, ja już po pierwszym szczepieniu limfocytami. Czuję się bardzo dobrze, nic nie boli, ale lekko swędzi.
Za niecałe 3 tygodnie kolejne szczepienie i zaczynamy starania.
Niestety muszę zmienić ginekologa Mam już kogoś na oku, ale nie wszyscy lekarze chcą prowadzić pacjentki po przejściach i po leczeniu immunologicznym5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
korzystam z pakietów medycznych - allianz i medicover. U mnie w mieście nie ma centrum medicover, ale moja ginekolog miała z nimi podpisaną umowę o współpracy. Niestety, ale rozwiązała z nimi umowę, a wizyta u niej to 350 zł. Nie miałabym wtedy też mozliwości wykonywać badań, które mam w pakiecie, bo tylko mi to finansują jak kieruje mnie lekarz, który ma z nimi podpisaną umowę.
Nie chcę płacić podwojnie i nie chcę płacić za coś, co mam finansowane, stąd zmiana lekarza. Na szczęście jest kilku ginekologów, którzy są nieźli i mają podpisane umowy z moimi operatorami.