Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii nie pisz, że nie powinnaś! Każda ma do tego prawo, każda. Jesteś bardzo dzielna... sama widzisz dalej się staracie i zobaczysz niedługo wszystkie będziemy się cieszyć z Twojego zafasolkowania (tak wiem, że nie ma takiego słowa)
Rubii lubi tę wiadomość
-
Rubii wrote:Przykro mi sie robi bo mialam termin na 7 lipca i im blizej tej daty tym bardziej mnie łapie przygnebienie. Wiem że nie powinnam rozpamietywac tego co było ale jakiś taki smutek mnie ostatnio nawiedza
Mi też przykro. Odczekaliscie wtedy jakiś czas czy od razu się starakiscie dalej ? -
Człowiek się przejmuje takimi błahostkami, czeka na ten odpowiedni moment, który prawie nigdy nie nadejdzie, a życie przelatuje między palcami.
Rubii, sama nie doświadczyłam takiej tragedii więc mogę sobie jedynie wyobrazić co czujesz. Jest to na pewno okropne uczucie, którego żadna kobieta nie powinna doświadczać. To, że pamiętasz o maleństwu pokazuje tylko jak ciepła i kochającą istotką jesteś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 20:22
Rubii lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
zuzi_c wrote:Rubii nie pisz, że nie powinnaś! Każda ma do tego prawo, każda. Jesteś bardzo dzielna... sama widzisz dalej się staracie i zobaczysz niedługo wszystkie będziemy się cieszyć z Twojego zafasolkowania (tak wiem, że nie ma takiego słowa)
Rubii lubi tę wiadomość
-
Ja też miałam lyzeczkowanie i mi akurat 3 lekarzy mówiło żeby nic nie czekać. Co lekarz to inna opinia... i weź tu bądź mądry. Ja poronilam w 10tyg a dowiedziałam się w 12 kiedy miałam nadzieję poznac już plec. Także doskonale Cię rozumiem i przytulam mocno
-
Rubii wrote:Ja niestety poronilam w 7tc wtedy jak szlam na wizyte z nadzieja ze uslysze serduszko a w zamian za to dostalam zle wiesci.
Rubii lubi tę wiadomość
-
Nieeee raczej nie duzy, powierzchnia uzytkowa do 140m, w planach 2 pokoiki dla dzieci oczywiście i tak siedzimy w " naszym miejscu" i ja to juz widze miejsce dozabawy dla dzieci gdzie dom, sporo u nas sie ostatnio dzieje wiec moze i to mialo wplyw w tym miesiacu.