Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
madzi2506 wrote:Dlatego was podziwiam, przy waszych 200km od rodziny moje 5km wydaje się śmieszne.
Ojciec mojej koleżanki ma do dzisiaj mleczaka
Czesiowa i Mamba91 trzymam kciuki. O której wyniki?
Idę na pobranie dopiero popołudniu więc wyniki dopiero wieczorem -
aleee sie tu dentystycznie zrobiło! ja na szczęście z tych co się zęby wcale nie psują, ostatnio jakąś dziurkę miałam na początku 2016, od tamtej pory chodzę kontrolnie co rok i spokoj
Czesiowa, Mamba z niecierpliwością czekamy z Wami na wyniki
ja byłam w środę u mojego gin, miałam dziś lecieć na usg ale doktor mi trochę ostudził zapał, bo powiedział że na tym etapie będzie kropka i się tylko zestresuję. 27 mam do niego zadzwonic, wypisze mi skierowanie do szpitala na te wszystkie badania z krwi pierwsze i posiewy i od razu zrobi pierwsze usg będzie 7+ tydzień.Fajnie bo na te pierwsze badania kupę kasy idzie, zaoszczędzi się. A teraz tak paskudnie się dłuuuuużą te tygodnie:)
ahh doszukiwałam się objawów i mam! Mdli mnie w tym tygodniu niemiłosiernie, ale cieszą mnie te mdłości bo wkoncu czuję że coś się dzieje
no i w końcu rodzicom i rodzeństwu powiedzieliśmy, cała damska część lament i płacz
a dziadki i wujkowie duuuuuma, już mi chcą samochód zmieniać na 5 drzwiowy hahaha (wiecie pierwsza ciąża w obu rodzinach)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 11:39
mala_misia, Kruszynka91, Letitbe, PLPaulina, Marta..a, tym_janek lubią tę wiadomość
Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
Ojoj trzymam dziewczynki kciuki, mocno, mocno.
Ja dzisiaj zrobiłam test, negatyw. @ dalej nie mam, nie wiem po jakim czasie iść do ginekologa na wywołanie. Czy zostawić to naturze. Nigdy tak nie miałam, jest to stresujące.
Na ciąże raczej nie mam co liczyć, szyjka nisko i delikatnie otwarta, typowo na @
Lollla fajnie Ci... Masz teraz na co czekacWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 13:28
-
malutka_mycha umów się do lekarza, to dziwne, ze tyle czasu czekasz.
lolla super, że taka reakcja ja też jak widziałam tego kropka na usg to jeszcze nie wierzyłam i dopiero w 8 tc jak już zaczął wyglądać misiowato to do mnie dotarło
letitbe wstrzymaj się do 14dpo jak temperatura się utrzyma to testuj.
Dziewczyny czekamy na bety!6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Lolla aż ci zazdroszczę ze będziecie mieć pierwsze dziecko w rodzinie... U mnie to by było 4, a u męża 3 więc będzie bez takiego szału a szkoda. Ale i tak najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe czego sobie i Wam wszystkim życzę
U mnie zawitała @...
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
U mnie lipa. 14dpo beta <1,2
Trochę nie daje mi to spokoju, @ nie widać, cycki zaraz mi się urwął, bolą cały czas, tak samo jak brzuch, temperatura też się 3ma,nigdy tak nie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 18:54
-
Hek dziewczyny. Co do samotnosci tez to mam szczegolie ze mieszkam ma obczyźnie... Chociaż coraz wiecej kolezanek tu poznaje i mam do kogo wyjść jak czuje potrzebę. Ale przychodzą dni ze miejsca sobie nie umiem znaleźć. Letibe zawsze mozesz do mnie pisać jak wiesz ja jestem otwarta :*
Letitbe lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie mogę w to uwierzyć ale udało się !!! 12 cs nareszcie szczesliwy!!!
karakorum, Mamba91, Letitbe, malami91, tym_janek, Marta..a, PLPaulina, key_b, lollla7, MartitaS, Kruszynka91 lubią tę wiadomość
-
Czesiowa super! Gratki
Szczęście się do Ciebie uśmiechnelo. Zdrowka pod dostatkiem dla Was!!
Key_b wiem, wiem że moge pisać ale ja się zawsze czuje jak natret i cały czas mam wyrzuty, ze kogos zadreczam rozmowa. Pewnie stąd też dużo moich problemów ;P'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyCzesiowa wrote:dziękuję dziewczyny:)!
GRATULACJE
Ja z kolei przeprowadziłam się do Poznania (350km od mojego rodzinnego miasta) dokładnie z mazur. A tutaj na miejscu spotkałam swoją miłość która spowodowała kolejną przeprowadkę ale o 50km bliżej do domu od kilku dni się rozpakowuję i szukam miejsca, teraz szukanie nowej pracy i nowych znajomych