Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytym_janek wrote:Czesiowa, gratki! Ale super wiadomość
Verenica, Poznań jest całkiem fajnym miastem dla młodych mam Nic tylko się przeprowadzać, zadomawiać i zachodzić w ciążę
Możecie mówić do mnie Weronika tak po polskiemu.
Wyobraź sobie że właśnie próbuję (no może nie w tym momencie) na chwilę wstrzymujemy starania dopóki nie znajdę pracy na miejscu bo do Poznania 50 km nie chce mi się dojeżdżać a zresztą finansowo też na tym lepiej wyjdęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 23:15
tym_janek lubi tę wiadomość
-
Verenica wrote:GRATULACJE
Ja z kolei przeprowadziłam się do Poznania (350km od mojego rodzinnego miasta) dokładnie z mazur. A tutaj na miejscu spotkałam swoją miłość która spowodowała kolejną przeprowadkę ale o 50km bliżej do domu od kilku dni się rozpakowuję i szukam miejsca, teraz szukanie nowej pracy i nowych znajomych
Ale Ci zazdroszczę ale tak pozytywnie. U nas przeprowadzka dalej niz 10-15 km nie wchodzi w gre, bo luby pracuje na miejscu
Dobrze rozumiem, że teraz jesteście "na wstrzymaniu" z dzieckiem?
Oby jak najszybciej udalo Ci sie znaleźć przyjemna prace na miejscu'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyLetitbe wrote:Ale Ci zazdroszczę ale tak pozytywnie. U nas przeprowadzka dalej niz 10-15 km nie wchodzi w gre, bo luby pracuje na miejscu
Dobrze rozumiem, że teraz jesteście "na wstrzymaniu" z dzieckiem?
Oby jak najszybciej udalo Ci sie znaleźć przyjemna prace na miejscu
Wprowadziłam się do niego rok czasu wstrzymywałam się przed tym ale to jest według nas teraz najodpowiedniejsza chwila. Ja jestem elastyczna także ja sobie radę dam, bardzo nie lubię zmian ale pójdzie na pewno do przodu .
Niestety od tego cyklu starania wstrzymane - wiadomo, praca a nikt nie chciałby przypadkiem zostać na lodzie, również mam nadzieję że szybko coś zajdę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesiowa gratulacje!!!! Wspaniałe wieści:) letitbe pisz pisz. Ja nie odpisuje tylko jesli jestem.zajęta a nie ze mnie ktoś meczy zy cos. Siedze tu w nl sama całe dnie na chorobowym wiec każdy kto zagada sprawia mi radość
-
OvuView dopiero na 16 stycznia wyznaczył mi owulacji, bo temperatura zaczęła rosnąć. Więc chyba sobie jeszcze poczekam na @. Ale w związku z tym i tak cykl idzie na straty bo nic wtedy nie dzialalismy. Smutno mi z tego powodu i aktualnie mam nastrój pt. Koniec starań, mierzenia temperatury, itp.
Już wolałabym, żeby tej owulacji nie było, a nie że była niewykorzystanWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 12:04
-
nick nieaktualnyCzesiowa wrote:Dziękuję dziewczyny:* jeszcze nie mogę w to uwierzyć;*
Jeszcze długo będziesz miała to uczucie.
Ja do tego mam ciążę bez objawów więc to już w ogóle ciężko mi było uwierzyć. Czasami sama muszę sobie przypominać, że jestem w ciąży.
Gin twierdzi że to idealnie jak się tak czuje dobrze. Ale mnie to cały czas martwi. -
Ja piłam wino w szczęśliwym cyklu bo byłam pewna, że nic z tego nie będzie. Najpierw na urodzinach koleżanki, a później tydzień przed testem bo wyjechaliśmy na weekend.
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
PLPaulina wrote:Jeszcze długo będziesz miała to uczucie.
Ja do tego mam ciążę bez objawów więc to już w ogóle ciężko mi było uwierzyć. Czasami sama muszę sobie przypominać, że jestem w ciąży.
Gin twierdzi że to idealnie jak się tak czuje dobrze. Ale mnie to cały czas martwi.
Ja generalnie to już w tym tygodniu zjadłam pół kilo kapusty kiszonej nie wiedząc jeszcze że jestem w ciąży:d i ciągle sikam...
Ale uwierzę chyba dopiero jak groszka na USG -
Pękły! Oba Duuuużo płynu w zatoce i dwa piękne ciałka żółte.
Dostałam dupka na 12 dni, za 12 dni beta i jak będzie na + to mam dupka brać dalej, jak negatywna to odstawić. No i mam dać znać lekarzowi jak będzie wynik.
lollla7, Letitbe, Marta..a, PLPaulina, rosamare, malutka_mycha lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Tymjanek teraz najgorsza część oczekiwania ktoooo wieee może już tam rodzeństwo kiełkuje hihihi
Key b sliczny brzuszek!
Czesiowa ja nie wiedząc jeszcze że jestem w ciąży przesalałam wszyyyystkie potrawytym_janek lubi tę wiadomość
Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
Tymjanek kciuki! Te 12 dni na pewno będą się dłużyć. Ale za to jaka bedzie nagroda za ten czas oczekiwania
Key B śliczny brzusiotym_janek lubi tę wiadomość