Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
No i testowałam. I znowu to samo. Clearblue pokazuje druga kreskę (słaba, ale wyraźna), a drugi test tym razem kupiłam z Bootsa pokazuje tylko jedna. Bądź tu mądry i pisz wiersze.
Generalnie przestaje brac progesteron, bo mi się wydaje, ze te Clearblue jakieś wadliwe musza być i czekam na @. Jak nie przyjdzie to w PL zrobię betę.
IMSI 26.06.2018
Beta 10dpt 157.7 12dpt 278.7 -
Ehm no dziwne to. Pogooglowlam teraz co nieco i zadne artykuly nie wskazywaly na to by progesteron dawal falszywy wynik pozytywny Maaggi. Musisz poczekac ale mam nazieje ze cos jest na rzeczy bo poki co okresu nie masz.
A jak sie wogile czujesz? -
Wogole nie czuje się ciazowo. Jedynie w zeszłym tygodniu byłam bardzo senna, aż mój syn do mnie mówi, ze mamaTy potrzebujesz wypić kawę. Cały czas ziewałam, ale to już minęło. Nic mnie nie boli, nie mam żadnych oznak ciążowych, a na dodatek dzisiaj temperatura poszła trochę w dół, wiec myśle, ze jednak @ się zbliża. Te testy musiały być felerne. Tak się tez czasami zdarza.
IMSI 26.06.2018
madzianka wrote:Hej kochane. Kolejne informacje urolog przysłał list z wnioskami z wizyty i stwierdził ze u mojego męża jest niepłodność pierwotna załamałam się.
O matko Madzianka!!!
Przykro mi.
Bedziesz jeszcze chcial to skonsultowac z innym lekarzem np w Polsce? -
Maaggi wrote:Wogole nie czuje się ciazowo. Jedynie w zeszłym tygodniu byłam bardzo senna, aż mój syn do mnie mówi, ze mamaTy potrzebujesz wypić kawę. Cały czas ziewałam, ale to już minęło. Nic mnie nie boli, nie mam żadnych oznak ciążowych, a na dodatek dzisiaj temperatura poszła trochę w dół, wiec myśle, ze jednak @ się zbliża. Te testy musiały być felerne. Tak się tez czasami zdarza.
Maaggi no to zostaje czekanie i zobaczymy. A ja w tym miesiacu znowu mam malo rozpoznawalne owulacje i chyba odbyla sie wczoraj. czyli zostaje mi tylko dzisiejszy wieczor. -
madzianka wrote:Hej kochane. Kolejne informacje urolog przysłał list z wnioskami z wizyty i stwierdził ze u mojego męża jest niepłodność pierwotna załamałam się.
O rany!!! Współczuje. Najgorzej usłyszeć taka wiadomość. Jak mąż to zniósł? NewAgeMissK dobrze pisze, ze może warto jeszcze sprawdzić z innym lekarzem. Często się zdarza, ze co lekarz to opinia.
IMSI 26.06.2018
NewAgeMissK wrote:Maaggi no to zostaje czekanie i zobaczymy. A ja w tym miesiacu znowu mam malo rozpoznawalne owulacje i chyba odbyla sie wczoraj. czyli zostaje mi tylko dzisiejszy wieczor.
Ale to miałaś skok temperatury?
Działajcie to nigdy nie zaszkodzi
IMSI 26.06.2018
Dzis mam wlasnie trzeci dzien ze skokiem. Troche dzialalismy ale mamy oboje dosc meczacy miesiac w pracy i szczerze to po protu zmeczei jestesmy. Robilam testy ovu juz od 10 tego dnia i niezrobilam tylko w jeden dzien bo na testach nie pojawiala sie prawie wogole druga kreska jak malam w zwyczaju. Po ominieciu dnia znowu zrobilam i byla juz kreska ale nie pozytyw a wczoraj juz ledwo widoczna.
Wszystko mi sie poprzestawialo.
W poniedzialek bede dzwonic do szpitala pytac czy maja juz wyniki z nasienia i jesli tak to bede ustawiac termin wizyty.
gdyby udalo sie przed wylotem do Polski w ostatnim tygodniu sierpnia to byloby idealnie i przynajmniej juz cos bysmy wiedzieli.
A tak to troche jestesmy zniecheceni do przykladania sie do naturalnych staran.
A u Ciebie jak tempka, przyszla @???? -
Moj mąż tak sobie to wszystko znosi dobiły go wyniki nasienia ze sa takie słabe tylko 4,2 miliona plemników i 1% prawidłowych i ruchliwych tylko 22%. Chyba podłamało go to wszystko i jeszcze te moje niedrożne jajowody wszystko jest takie skomplikowane jesteśmy juz tym wszystkim zmęczeni. I pytania czemu nas to spotkało przecież obydwoje tak bardzo pragniemy zostać rodzicami.
-
Dobrze, ze jest jeszcze jakaś możliwość działania. Wielu parom udaje się zaciążyć za pomocą ivf, warto wiec spróbować. W tym momencie madzianka chyba laparoskopii nie ma co robić.
A u mnie @ brak. Już mnie to denerwuje, bo jutro lecę do Polski i nie chciałabym mieć pierwszego dnia okresu w podróży, Temperatura poszła w dół
IMSI 26.06.2018
MAdxianka to we wrzesniu będziesz już coś wiedzieć konkretnie. Ja mam nadzieje ze tez we wrześniu będę już wiedziała w która stronę będziemy zmierzać.
Maaggi No szkoda ze ta wredota @ przyszła. Ale nie poddawaj się mowy cykl to nowe szanse i tak trzymać!!! Ja do Polski lecę za 2 tygodnie wiec wy pewnikiem wrócicie a ja wylecę