Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
No to chyba lepiej, ze lekarz chce sprawdzić co i jak. Oni wiedza lepiej. Musimy lekarzom zaufać.
Jeżeli masz wątpliwości to zawsze możesz je skonsultować z innym lekarzem. Wtedy będziesz mieć pewność, czy ten zabieg jest konieczny.
IMSI 26.06.2018
Beta 10dpt 157.7 12dpt 278.7 -
Maaggi jak tam u Ciebie pecherzyki sie maja! Jakie nastawienie w tym cyklu?
Ja czekam na Fertylaid dla siebie bo M juz zaczal dzis zazywac i zobacze czy cos sie zmieni w moim cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2017, 20:58
-
Pecherzyki pewnie już pękły. Teoretycznie jestem 6 dni po owulacji. Ale tak jak pisałam wcześniej nie nastawiam się. Mam zamiar testowac w niedziele. Zależy mi na tym, żeby tego cyklu nie wydłużać (poprzez branie progesteronu), jeśli nie ma takiej potrzeby.
IMSI 26.06.2018
Maaggi wrote:Pecherzyki pewnie już pękły. Teoretycznie jestem 6 dni po owulacji. Ale tak jak pisałam wcześniej nie nastawiam się. Mam zamiar testowac w niedziele. Zależy mi na tym, żeby tego cyklu nie wydłużać (poprzez branie progesteronu), jeśli nie ma takiej potrzeby.
No to kciukamy Maaggi !!!!
Dostalismy dzis list ... przyznali nam refundacje ivf i teraz mamy czekac na list z kliniki ivf. Tak czy siak potrwa to co najmniej 6 miesiecy.
-
Maaggi wrote:Pecherzyki pewnie już pękły. Teoretycznie jestem 6 dni po owulacji. Ale tak jak pisałam wcześniej nie nastawiam się. Mam zamiar testowac w niedziele. Zależy mi na tym, żeby tego cyklu nie wydłużać (poprzez branie progesteronu), jeśli nie ma takiej potrzeby.
No to kciukamy Maaggi !!!!
Dostalismy dzis list ... przyznali nam refundacje ivf i teraz mamy czekac na list z kliniki ivf. Tak czy siak potrwa to co najmniej 6 miesiecy.
-
Ja w czwartek miałam kolejna wizytę w szpitalu tym razem cały wywiad badanie ciśnienia pulsu sprawdzanie wagi i temperatury oraz pobierana krew do badań. Dostałam tez skierowanie na wykonanie badan krwi ale to dopiero jak dostane termin laparoskopi to mam je zrobic 2-3 dni wcześniej. A wiec dalej czekanie na telefon ze szpitala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 16:39
-
Maaggi no kurka wodna przykro... ale glowa do gory
ehm ciekawe jak dlugo bedziemy sobie tu pisywac posty - ile nam jeszcze wszystkim zejdzie do upragnionego sukcesu.
Madziankato juz machina ruszyla - niedlugo bedzie po wszystkim. Przebadaja Cie na wskros i to uwazam bardzo dobrze. Wszystkie wiemy jak ciezko sie tu doprosic o cokolwiek u lekarzy.
My sie doczekalismy kolejnego listu - z kliniki w Birmingham. Nasze pierwsze spotkanie w kwestii ivf 14 listopada. Jestem ciekawa czego sie na nim dowiemy. -
Dziewczyny u Was się przynajmniej coś dzieje. Madzianka, dobrze, ze lekarz Ci zlecił badania-zawsze to jedna niewiadoma mniej, NewAgeMissK teraz to już czas szybko zleci i startujecie. Pewnie się już nie możecie doczekać wizyty w klinice.
Jeśli chodzi o mnie to mnie niemoc ogarnęła. Mam wrażenie, ze już nic więcej nie jestem w stanie zrobić. Od tego cyklu postanowiłam żyć normalnie, a nie jakbym była w ciazy. Zaczęłam chodzić na basen, za niedługo zaczynam fitness. Nie chce całego swojego życia podporządkowywać staraniom. Jeśli jest mi dane po raz drugi zostać mama, to nią zostanę. Jeśli nie-muszę się z tym pogodzić.
IMSI 26.06.2018
Maaggi wrote:Dziewczyny u Was się przynajmniej coś dzieje. Madzianka, dobrze, ze lekarz Ci zlecił badania-zawsze to jedna niewiadoma mniej, NewAgeMissK teraz to już czas szybko zleci i startujecie. Pewnie się już nie możecie doczekać wizyty w klinice.
Jeśli chodzi o mnie to mnie niemoc ogarnęła. Mam wrażenie, ze już nic więcej nie jestem w stanie zrobić. Od tego cyklu postanowiłam żyć normalnie, a nie jakbym była w ciazy. Zaczęłam chodzić na basen, za niedługo zaczynam fitness. Nie chce całego swojego życia podporządkowywać staraniom. Jeśli jest mi dane po raz drugi zostać mama, to nią zostanę. Jeśli nie-muszę się z tym pogodzić.
Maaggi kochana nie zamartwiaj sie. Moze wlasnie ten luz Wam i odpuszczaenie okaze sie zbawienny. A ty mialas stwierdzony jakis problem po Twojej lub meskiej stronie - bo w sumie to nie pamietam przepraszam? Czy po prostu z niewyjadnonych przyczyn nie wychodzi.