Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny
Co tam u was
Sorrki ze sie nie odzywalam tak dlugo ale my caly czas zawirowania Ω IVF
maly update odemnie wiec na dzien dzisiejszy mamy 3 bardzo dobnre zarodki zamrozone i czekaja teraz na mnie w drugiej polowie czerwca zaczynam przygotowania do transferu niesty znow musze sie nabrac hormonow by mogli podac mi zarodek
no to tyle odemnie
Po pierwsze witam cie Oleczka94 w naszej grupie!
krrropka ciesze sie ze u cibie wkoncu cos do przodu idzie mam nadzieje ze wszystko teraz bedzie juz z gorki!!!
NewAgeMissK super wiesci trzymam kciuki by zaskocxzylo!!! haha widzisz pozniej zaczelas a ty juz po transferze jak sie z tym wszystkim czujesz kochana napisz mi jak ten transfer przebiega bo to jeszcze przedmna odczuwa sie jakis bol bo jakos tego sie boje
pozdrowania milego dnia -
Oleczka94 wrote:Hej. Jak wykupowalyscie te abonamenty na kolejne miesiace? Da sie angielska karta?
tak da sie ja placilam
ale nkie wiem czy dalej bede placic konczy mi sie za miesiac bo teraz tak bardzo nie uzywam no a forum i tak jest bezplatne -
Ila14m wrote:Czesc dziewczyny
Co tam u was
Sorrki ze sie nie odzywalam tak dlugo ale my caly czas zawirowania Ω IVF
maly update odemnie wiec na dzien dzisiejszy mamy 3 bardzo dobnre zarodki zamrozone i czekaja teraz na mnie w drugiej polowie czerwca zaczynam przygotowania do transferu niesty znow musze sie nabrac hormonow by mogli podac mi zarodek
no to tyle odemnie
Po pierwsze witam cie Oleczka94 w naszej grupie!
krrropka ciesze sie ze u cibie wkoncu cos do przodu idzie mam nadzieje ze wszystko teraz bedzie juz z gorki!!!
NewAgeMissK super wiesci trzymam kciuki by zaskocxzylo!!! haha widzisz pozniej zaczelas a ty juz po transferze jak sie z tym wszystkim czujesz kochana napisz mi jak ten transfer przebiega bo to jeszcze przedmna odczuwa sie jakis bol bo jakos tego sie boje
pozdrowania milego dnia
Ila super ze piszesz - zobacz to amy ogólnie tyle samo embrionów!!!! Transfer bardzo szybko i sprawnie u mnie. Musiałam mieć częściowo pełny pęcherz - bo wtedy lepszy widok na usg jest. Sam transfer wyglądał jak pobieranie wymazu do cytologii tylko po usg. Nic a nic nie czułam. 10-15 min i po sprawie. Na początku powiedziano nam jaki zarodek będzie transferowany i jakie będą zamrożone. Ogólnie czuje się dobrze choć miałam kilka słabszych dni w zeszłym tygodniu. A teraz czekanie i. W piątek testujemy rano.
A co będziesz musiała zażywać przed transferem ? I jak długo ?
-
NewAgeMissK wrote:Ila super ze piszesz - zobacz to amy ogólnie tyle samo embrionów!!!! Transfer bardzo szybko i sprawnie u mnie. Musiałam mieć częściowo pełny pęcherz - bo wtedy lepszy widok na usg jest. Sam transfer wyglądał jak pobieranie wymazu do cytologii tylko po usg. Nic a nic nie czułam. 10-15 min i po sprawie. Na początku powiedziano nam jaki zarodek będzie transferowany i jakie będą zamrożone. Ogólnie czuje się dobrze choć miałam kilka słabszych dni w zeszłym tygodniu. A teraz czekanie i. W piątek testujemy rano.
A co będziesz musiała zażywać przed transferem ? I jak długo ?
Hej NewAgeMissK
Dzięki ze mi napisałaś co i jak
No podobno ok 3 tyg biorę jakieś tabletki bo u mnie to z mrożonego będzie a nie ze swierzego tak jak u ciebie bo normalnie nie musiałabym nic ekstra brać
Tak mniej więcej mi powiedzieli
NewAgeMissK Trzymam za ciebie kciuki i dawaj znać co i jak
-
Widzę kochane ze u każdej wszystko idzie do przodu u mnie wszystko stanęło w miejscu i mam juz tego dość teraz znowu musze czekac i mieć nadzieje ze tym razem GP wysłał dokumenty do kliniki normalnie jakas masakra. A za Was wszystkie trzymam mocno kciuki na pewno wszystko będzie dobrze
-
Madzianka, masakra z tymi gp, długo już czekacie? Zdecydowaliście się na in vitro?
-
madzianka wrote:Widzę kochane ze u każdej wszystko idzie do przodu u mnie wszystko stanęło w miejscu i mam juz tego dość teraz znowu musze czekac i mieć nadzieje ze tym razem GP wysłał dokumenty do kliniki normalnie jakas masakra. A za Was wszystkie trzymam mocno kciuki na pewno wszystko będzie dobrze
Dzięki Madzianka
My tez swoje przeszliśmy z GP wszędzie jest tak samo się to wszystko ciągnie miesiącami ale jak dostaliśmy refer od GP do kliniki to już poszło
Pozdrawiam mam nadzieje ze teraz będzie już z górki -
Madzianka, mi lekarka powiedziała, że maksymalny czas oczekiwania to miesiąc. Jeżeli w ciągu miesiąca nie odezwą się z kliniki trzeba dzwonić do przychodni i ich pogonić, bo znaczy że nawalili. Eięc teraz nie czekaj tak dlugo tylko od razu po miesiącu dzwoń. Chociaż mam nadzieję, że tym razem sie sprężą i szybko wyznaczą Wam wizytę.
-
madzianka wrote:Widzę kochane ze u każdej wszystko idzie do przodu u mnie wszystko stanęło w miejscu i mam juz tego dość teraz znowu musze czekac i mieć nadzieje ze tym razem GP wysłał dokumenty do kliniki normalnie jakas masakra. A za Was wszystkie trzymam mocno kciuki na pewno wszystko będzie dobrze
No bez jaj Madzianka !!!! Chyba sobie żarty stroją kurka wodna.sprawdz ich niedługo bo inaczej to będzie trwać wieczność bo oni to maja gdzieś a wy tracicie czas a jak nie to poproś o innego GP i właśnie zgłoś oficjalna skargę.
-
Oleczka. Ja byłam u GP i zrobiłam wszystkie badania hormonów na NHS. Mąż dostał też skierowanie na badanie nasienia, ale nie zdążył tego zrobić, bo pojawiła się ciąża
Też brałam tabletki antykoncepcyjne i bałam się, że będą widzieli w systemie, więc miałam jakaś bajeczkę przygotowana, ale nikt tego nawet nie sprawdził. Tylko trzeba ściemniać, że staracie się ponad rok. Ja się starałam 3 miesiące a powiedziałam, że 1,5 roku i od razu dostałam wszystkie skierowania. Jak przyszły wyniki i okazało się, że wszystko w porządku to ujrzałam dwie kreseczki
Jak masz możliwość to zrób w Polsce, a jak nie to umawiaj się do GP. On wszystko zleca, gina tu nie trzeba.
I jeszcze jedno na pocieszenie. Brałam antykoncepcję całe zycie a zaszłam w ciaze w 6 cyklu po odstawieniu
NewAge. Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2018, 01:50
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
No to ściskam kciuki z całych sił!!!
-
NewAgeMissK wrote:Jeszcze ze dwa dni i testujemy !!!